Antalya'nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı otelde konaklayan Cenk Bilge, arızalanan klimasına çözüm bulunmadığı gerekçesiyle otelin restoranına götürdüğü yatağa uzanıp yattı. Bilge'nin bu görüntüleri, sosyal medyada paylaşmasından 1 saat sonra sorun çözüldü
Lüks otelde klima krizi: Yatağını restorana taşıdı, sosyal medyada gündem oldu, siz olsanız ne yapardınız?
avrupa'da olsa yaratıcı protesto olarak adlandırılacak eyleme "pirimitif şark kültürü" diyenleri göstermiştir. gayet güzel eylemdir. insanlar dişinden tırnağından arttırarak, 1 yıl borcunu ödeyerek 4-5 günlüğüne tatile gidiyor. elbette hakkını söke söke alacak. madem öyle verin adamın parasını başka otele gitsin.
Adam haklı. Burada abuk sabuk yazan kişiler genelde ellerindeki hakkı gasp edip ses çıkarmayanlardır. Otele gidiyorsun, tatil parasını ödüyorsun ama otelde klima çalışmıyor, resepsiyona gidip söylediğinde ilgileneceklerini söyleyip umursamıyorlar bile. Saçmalık.
Vallahi ne diyeyim ki bizim ülkemizde insanı yapar vallahi sorunu çözülmezse tabii bu şekilde protest etmek de doğru değil ama koskoca 5 yıldızlı otelinde o kadar para alıp klimasını çalışmaması da ayrı bir muamma anlamak zor
Bunu bende yaşadım yıllar önce.. Bende havuz kenarına indim yatmaya ikna etmeye çalıştılar olmadı.. Başka oda teklif ettiler gene olmadı inatlaştım.. Kimse bizi haber yapmadı
Paraya gelince fahiş ücretler almasını çok iyi biliyorlar ama hizmete, sorun çözmeye gelince yok oh ne güzel dünya. Adam en iyisini yapmış keşke herkes böyle sesini çıkarsa...