Güncellemeler
1 yıl
Geçen gün de deprem olmuştu burada. Neler oluyor? 24 Ağustos 2020 tarihindeki sel felaketinin aynısını yaşamaktan korkuyorum. 2020 Giresun sel felaketinde birçok ev yıkılmış ve birçok insan vefat etmişti. Allah korusun.
3 saattir hiç durmadan şimşek çakıyor, gök gürlüyor. Çok fena rüzgâr esmeye başladı. Birden elektrikler gitti, sonra geldi. Ardından rüzgâr, şiddetini arttırdı ve fena halde sağanak yağmur yağmaya başladı. Giresun'un her yerini sel bastı. Bazı yerlerde heyelan oldu, yollar çöktü, ulaşıma kapandı. Şehrin her yeri göle döndü. Şehrin eğimli arazili yapısından dolayı sular, dere gibi akmaya başladı. Bazı köylerin elektrik alt yapılarında hasar oluştu. Ağaçlar devrildi, eşyalar havaya uçtu. Giresun'da kıyamet mi kopuyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkiye'nin de dengesi bozuldu bi yerde yangınlar çoğu yer sıcaktan kavruluyor Giresun'da yağmur gerçekten hiç normal değil
Karadeniz ikliminden dolayı bol yağışlı olması normal ama son yıllardaki kıyamet gibi fırtınalar hiç normal değil. Mesela eskiden kışın daha çok kar ve yağmur yağardı. Şu anda fındık hasadı yaklaştı. Fındıklarımızın zarar görmesi için HAARP teknolojisini bilerek çalıştırdılar ve yapay bir fırtına oluşturdular. Keza, aşırı sıcak illerde de HAARP teknolojisini çalıştırıyorlar ve orman yangınları çıkarıyorlar. Amaçları 5G internet teknolojisine engel olan ağaçları yok etmek, ormanları ve tarlaları yakarak insanları ve canlıları aç bırakıp nüfusu azaltmak. Bunların hepsi siyonistlerin oyunları. Giresun'da birkaç kişiden de bunu duydum zaten. Allah fırsat vermesin.
HAARP diye bişey yok ama onu bilesin. Öyle bir makine yapmak da mümkün değil zaten rn azından 50 yıl daha yapılamaz onu da kesin olarak söyleyebilirim sana
Nüfusu azaltmak iyi olur. Dünya 8 milyar nüfusu geçti. Atalarımız "nerde çokluk orada bokluk" demiş çok doğru söylemişler. Ama orman yangını, yağmur, sel, az kar yağması falan bunlar için HAARP diye bişey yok. Ev yerine orman yspılsa düzelir
Uçak yakıtlarıyla havayı kontrol ettiklerini duymuştum. HAARP teknolojisi, makineden ibaret değil. Makinesi olmasa bile uçak yakıtlarıyla, spreylemelerle ve gazlarla havayı kontrol ediyorlar. Dünya nüfusu çok fazla ama bu şekilde azaltılması doğru değil. Devlet politikalarıyla azaltılmalı. Mesela, 3'ten fazla çocuk yapan ailelere ek vergi getirilmeli.
Uçak yakıtları kerosendir yani ana maddesi. Bununla bişey kontrol edilemez sadece havayı kirletir araba egzozu gibi. Hatta arabalardan daha kötü. Ve bir Boeing 747 yolcu uçağının deposu 200 bin litre yani 40 bin normal arabaya eşit neredeyse.
Kontrol etmese bile havayı bozuyor. Kar yağmasına ve yağmur yağmasına bu bozuk hava engel oluyor. Aşırı yağmurlara ve aşırı fırtınalara da bu bozuk hava sebep oluyor. O kerosen denilen maddeyi, havaya zarar versin diye bilerek koyuyorlar o zaman.
Ayrıca nüfus böyle azaltılıyorsa bile (ama öyle bişey yok emin ol) en doğru olanı bu. Çünkü kim yaşayacak kim ölecek kşmse belirlemiyor doğal seleksiyon oluşmuş oluyor. Dayanıklı olan yaşar olmayan ölür. Ama dediğim gibi öyle bişey yok
Sizin fikriniz, saygı duyarım.
Benim fikrim değil sadece bilimsel gerçekler. Egzoz gazı sadece havayı kirletir ve HAARP diye bişey en azından 50 sene yapılamaz onu yapacak teknoloji yok çünkü
Anladım, bilgilendirme için teşekkür ederim.
Rica ederim. Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim özellikle HAARP konusunda
https://youtu.be/s094a1_1dhs?si=SA9IlYHplU-TtKYr
Bu videoyu tavsiye ederim
Tamamdır, sağ olun.
Rica ederim
Bu aralar aşırı derecede havanın dengesi iyice şaştı
Giresun’u çok seviyorum askerliğimi orada yapmıştım
Çok güzel bir şehir merkezindemi şuanki durum
Şehrimizi sevmenize sevindim. Bütün sahil ilçeleri aynı durumda, Doğankent'te de durum kötü diyorlar. Merkez ilçede de durum farklı değil maalesef.
Allah korusun afetlerden , ben orada askerliğim boyunca hiç bitsin istemedim halende bazen geliyorum arkadaşlarım var Tirebolu da bende Espiye diye bir yer vardı orada yapmıştım tam sahilde binevi tatil gibi ☺️
Amin. Hmm, ne güzel. Şehrimiz güzeldir, sakindir. Tatil bölgesi sayılacak bir yerdir.
Siz aslen oralımısınız siz neresinden siniz
Espiyeliyim ben
Hımm gerçkten mi ☺️tesadüfe bakın 😀
Evet
Siz ne işle meşgulsünüz neler yapıyorsunuz peki
Belirtmek istemiyorum. İyi akşamlar.
Tabiki siz bilirsiniz Espiye selam söyleyin benden
Aleykümselam
Düzeldimi hava nasıl oldu
Düzeldi
Muğla tarafına yolunuz düşerse buyurun gelin herzaman oranın insanı bize karşı çok misafir perverdi
Sanırım şu an öyle oluyor bir haftalığına buraya geldim açıkçası pişman oldum
Olduğunuz yer nasıl şu an merkezde sel gidiyor halen
Şu anda düzeldi, çok şükür.
Giresun'a aşığım ya harika bir sehir
Şehrimizi beğenmenize sevindim. Şehrimiz çok güzeldir.
Evet çok sanslisn denizi harika berrak ılık of Super ötesi havası biraz şişli ama olsn
Sislii
Zorlukları da var tabii. Yokuşu, yağmuru, sisi, nemi çok fazla ama doğal güzellikleri her şeye değer.
Aynen insanları çok candan
Hepsi öyle değil, hatta çoğu öyle değil ama size sıcakkanlı olanları denk gelmiş demek ki, ben de sıcakkanlıyımdır
Aynen kıyamet kopuyor
Siz de mi Giresun'da oturuyorsunuz?
Hayır.
Anladım
Giresunun neresindesin
Espiye civarı diyelim
Ciddi bir kütle var o tarafta dikkat et , evde tek değilsin demi
Hava olaylarını görsel olarak paylaşır mısın
Giresun son dakika sayfasında paylaşılıyor
Bereket
Bereket değil, fırtına kıyamet bu
Abla karadeniz yani ne bekliyorsun