Kitap, şiir okuma ve kitap yazma uygulaması olan Wattpad Cinsel konulu hikayeler yazılmasına müsaade ettiği için ve bu hikayelere kolay erişim olduğu için Türkiyede kullanıma yasaklandı. Wattpad kullanıyormuydunuz ne amaçla kullanıyordunuz? Hikaye yazıpta onca emek harcayanlar var mı?
Wattpad artık Türkiyede Yasak!! Siz kullanıyormusunuz?
İnsanlar buradan hikayeler paylaşıp ilerleyerek onları daha kolay bastırıyordu, ön ayak oluyordu. Çok yazık olmuş, konu cinsellikse tüm sosyal medya kullanıma yasaklansın yani
Madem konu cinsel ilişki içerikleriydi keşke sadece ona bir sınırlama getirselerdi. Bir sürü kitabım kaldı içerde. Wattpad benim her yanlız kaldığımda her canım yandığında sığındığım bir yerdi. Çünkü sadece yazmak iyi geliyordu bana. Ve yazılarıma aldığım güzel geri dönütler.
Bir kitabım için tam 2 yıl uğraştığımı biliyorum ben. ( çünkü içeriği için detaylı araştırmalar yapmam gerekmişti.) şimdiyse hepsi boşa gitti.
Yani çok teşekkür ederim. Gençlerin ahlakını bozuyor diye kapattıkları uygulama sayesinde hayalimi de aldılar elimden. Ve eminim benim gibi düşünen bir sürü insan var.
Cinsellik içeriyor dıe kitap okuma uygulamasını yasaklayacaklarina önce sokakta iki ayaklı tecavüzcü ve tacizcileri toplumdan arindirsinlar. Sokaklar sapık kaynıyor ama cinsellik iceriyr dıe uygulama engelliolar sanki prno sitesi engelledikleri yer de