Kayınvalidemle aynı evde yaşamak zorunda kaldım, ne yapmalıyım?

Ben, İstanbul'da doğup büyüdüm. Sonra memleketime, köyüme taşındım. Üniversiteyi oradaki şehirde okudum. Yurtta kaldım. Üniversite 1 yıl önce bitti, şimdi atanmaya çalışıyorum. Üniversiteden mezun olduğum zaman görücü usulü olarak, karşı köyden birisiyle evlendim. Görücü usulü evlenmeyi ben istedim çünkü aşka inanmıyorum. Eşim, köyde annesiyle beraber yalnız yaşıyordu. Babası, birkaç yıl önce kalp krizinden vefat etmiş. Kız kardeşleri ve erkek kardeşleri, gurbete çıkmışlar. Kimisi Almanya'da, kimisi İstanbul'da, kimisi İzmir'de yaşıyor. Evlenmeden önce bana: "Köye ayrı ev yaptıracağım. O ev yapılana kadar bu evde annemle ve benimle yaşamalısın." dedi. Ben de bunu kabul ederek evlendim. Fakat eşimin, işi dolayısıyla haftalarca eve gelmediği oluyor. Eşim, gemi işinde çalışıyor. Evimizi bu yaz yaptırmaya başlayacağını söyledi. Ama bizim evimiz, annesinin evinin hemen yanında olacak çünkü arazileri orada. Ben, bu sebeple çoğunlukla evde kayınvalidemle yalnız yaşamak zorunda kalıyorum. Bana iyi davranıyor. Köy işlerini, tarla işlerini, hayvan bakımını öğretiyor. İşleri beraber yapıyoruz. Çok iyi anlaşıyoruz, o beni seviyor, ben onu seviyorum. Köyde yaşamak ilk başta yorucu ve zor geldi ama artık alıştım, burada yaşamayı seviyorum. Ama bu devirde kayınvalideyle beraber yaşamak saçma değil mi?

Kayınvalidemle aynı evde yaşamak zorunda kaldım, ne yapmalıyım?