Gündem Bugün dünyanın en güzel pazartesisi değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Hem ayın 15’i, hem tatil falan aşırı güzel bir pazartesiydi puanım 10/10 Bugün dünyanın en güzel pazartesisi değil mi? Cevapla Tatil Soruları Fal Soruları En Güzel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Sıcaktan ölmek dışında bir özelliği bulunmayan pazartesidir. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Barış çok güzel bir şey buldum hemen ondan al yanına tak Khalid Bain Taşınabilir Klima Ev Su Soğutma Fanı Nemlendirici (Yurt Dışından)https://app.hb.biz/VygEa5BsYxKZ u Barış_LonelyForever 1 yıl @AliceMixfield Teşekkür ederim aslında arıyordum bu tür vantilatör. linki aldım aklım da bulunsun 🙏
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Eneeeeeeeee. Ben bi şey gördüm. 🥹 Beşiktaş kazanmış gibi mutlu oldum puhahahaha. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl A aa beşiktaşlı mısın sennn Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Benim için en kötü gündü bugün çok zor kararlar verdim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Umarım hakkında hayırlısı olır Yorumla Zz___eeyuyy 1 yıl İnşallah çok teşekkür ederim:)) Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çizgi film izleyerek geçirdiğim bir pazartesi, harika 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaa mis gibi olmuş Yorumla bayannc 1 yıl Eviit Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 250 insanın şehit olduğu ailelerin bugün tekrar gözyaşı döktüğü bir gün güzel olamaz. Soru şaka olmalı 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Darbe başarılı olsaydı iç savaş çıkacak bir günden bahsediyoruz. Yorumla Soran 1 yıl Darbe girişimini ekleyerek güzel demedim elbette o zamanlar yaşanan hoş bir şey değil. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir ve öyle kalacak. Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim için zor bir pazartesi günüydü açıkçası bugünün bitmesine seviniyorum 15 temmuzun enerjisi bana hiç iyi gelmiyor. 1 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Çok sıkıcı bir gündü. İkizimle ben birbirimizin yüzüne bakıp durduk. 😄 1 0 Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 98% 1 yıl Pencerenizden baktınızmı öyle görmeniz doğal olacaktır tabi. 1 0 Yorumla
Emre_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet bugün çok güzel geçti en son sinemadan çıktım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bana göre de dünyanın en güzel pazartesisi olabilir. Her tatil böyle olsa. 1 0 Yorumla
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Hayır değil. Benim arkadaşlarım şehit oldu bugün. 1 3 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Allah sabır versin Yorumla Soran 1 yıl Başınız sağ olsun Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl tatil yaptıysan sana göre en güzel bize göre neden en güzel olsun kanka 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl En sevdiğim gün pazartesidir neden bilmiyorum ama öyle En nefret ettiğim günde pazar 🤦♂️😂 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Fotodaki benim dersen nazar değdiririm çok kıskandım 😂 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 574 cevap paylaştı. Trendyol seni bekler o zamann 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sabah 9da alışverişe başladım ajsj Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Allah sana holding patronluğu nasip etsin. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Senin için iyi geçmesine sevindim ama benim için 4 1 0 Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ama yarın iş var 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Salı sendromu Yorumla BrownFlag 1 yıl Tabi bu hafta Salı Sendromu oldu 😀 Yorumla
KafkasAze Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Kapakta 100 kilo görünüyorsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 7 kilo eksik göstermiş iyi bari Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Pazartesi sendromu yaşayanlar için iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bu sen misin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bensem ne olacak ben değilsem ne olacak🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ay ruh hastası mısın övücektim sadece, sen olmayan birini boş yere övmeyeyim dedim yani Yorumla Soran 1 yıl He değilim aşko övgü boşa gitti. Linç edeceksen benim dicektim Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 386 cevap paylaştı. Degil 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. değildi :/ 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. İyi eglenceler 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 492 cevap paylaştı. Öyleydi gerçekten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sıcaktan ölmek dışında bir özelliği bulunmayan pazartesidir.
Barış çok güzel bir şey buldum hemen ondan al yanına tak
Khalid Bain Taşınabilir Klima Ev Su Soğutma Fanı Nemlendirici (Yurt Dışından)
https://app.hb.biz/VygEa5BsYxKZ
@AliceMixfield Teşekkür ederim aslında arıyordum bu tür vantilatör. linki aldım aklım da bulunsun 🙏
Eneeeeeeeee. Ben bi şey gördüm. 🥹 Beşiktaş kazanmış gibi mutlu oldum puhahahaha.
A aa beşiktaşlı mısın sennn
Benim için en kötü gündü bugün çok zor kararlar verdim
Umarım hakkında hayırlısı olır
İnşallah çok teşekkür ederim:))
Çizgi film izleyerek geçirdiğim bir pazartesi, harika 😂
Yaa mis gibi olmuş
Eviit
250 insanın şehit olduğu ailelerin bugün tekrar gözyaşı döktüğü bir gün güzel olamaz. Soru şaka olmalı
Darbe başarılı olsaydı iç savaş çıkacak bir günden bahsediyoruz.
Darbe girişimini ekleyerek güzel demedim elbette o zamanlar yaşanan hoş bir şey değil. Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir ve öyle kalacak.
Benim için zor bir pazartesi günüydü açıkçası bugünün bitmesine seviniyorum 15 temmuzun enerjisi bana hiç iyi gelmiyor.
Çok sıkıcı bir gündü. İkizimle ben birbirimizin yüzüne bakıp durduk. 😄
Pencerenizden baktınızmı öyle görmeniz doğal olacaktır tabi.
Evet bugün çok güzel geçti en son sinemadan çıktım
Bana göre de dünyanın en güzel pazartesisi olabilir. Her tatil böyle olsa.
Hayır değil. Benim arkadaşlarım şehit oldu bugün.
Allah sabır versin
Başınız sağ olsun
Amin
tatil yaptıysan sana göre en güzel bize göre neden en güzel olsun kanka
En sevdiğim gün pazartesidir neden bilmiyorum ama öyle
En nefret ettiğim günde pazar 🤦♂️😂
Fotodaki benim dersen nazar değdiririm çok kıskandım 😂
Trendyol seni bekler o zamann
Sabah 9da alışverişe başladım ajsj
Allah sana holding patronluğu nasip etsin.
Sıradan bir pazartesi.
Senin için iyi geçmesine sevindim ama benim için 4
Bana her gün tatil zaten mis
Neden olmasın diyorum 😃✔️
Ama yarın iş var
Salı sendromu
Tabi bu hafta Salı Sendromu oldu 😀
Kapakta 100 kilo görünüyorsun
7 kilo eksik göstermiş iyi bari
Pazartesi sendromu yaşayanlar için iyi
Değişik bir durum yok
Bu sen misin
Bensem ne olacak ben değilsem ne olacak🙄
Ay ruh hastası mısın övücektim sadece, sen olmayan birini boş yere övmeyeyim dedim yani
He değilim aşko övgü boşa gitti. Linç edeceksen benim dicektim
Sana katılıyorum
Evet güzeldi😀
Her pazartesi böyle olsa ya 😅
Degil
Bugün olamaz.
Değil
değildi :/
Öyle evet
Bana göre değil
Bugüne puanım 0 ya
Evet katılıyorum