Yurt disinda konsolosluklarda calisanlar. Kabami?

Ben yirmi yil once. Yurtdisinda birthday konsolosluga. gitmistim umumi vekalet istiyorum dedim ve acikladimda banka. Islemlerimi. Turkiyede benim yerime yapmasinida. Istiyorum diye. ama aldigim umumi vekaletname. Tam degildi banka islemlerini yapamadigini gordum. Gorevliye dedim kabami bir sekilde siraya tekrar girmemi soyledi. siraya girdim. Sira gelince. Kabami bir sekilde. Ona banka islemlerini. yapsin demedigimi soyledi. bagirmaya basladi bende ne bagiriyorsun sadece. Tum vekaletnameyi yenile dedim bana bagirarak tekrardan gel dedim bende. Sirf konsolosluga gelmemin dirt sat surdugunu. Tum. Gunun heba oldugunu. O an duzeltmesini istedim bagirarak olmaz dedi.. bende uzatmadim. Uzaklastim bekleme odasinda konsolosluk sikayet merkezine telefon actim sorunu ve yedigim fircayi soyledim. 20 dakika sonra beyefendi kilikli bir gorevli ismimi cagirdi. Bana islemlerimin yapilacagini soyleyip banka bir gorevliye beni gonderdi. islemlerim gecte olsa yapildi. Tamam. aradan yirmi yil gecti konsolosluga isim dustu. Islemlerim yaparken gorevli komputere bakarken. Sert konusmaya basladi ve bana ". Sen yirmi yil once. Burada calisan memura. Hakaret edip kavga emissin? Hayda. ne oluyor yav?

Güncellemeler
1 yıl
Yurtdisinda. Bir kez yazmistim yalnis gitmis. Ozur.
Yurt disinda konsolosluklarda calisanlar. Kabami?