Ben yirmi yil once. Yurtdisinda birthday konsolosluga. gitmistim umumi vekalet istiyorum dedim ve acikladimda banka. Islemlerimi. Turkiyede benim yerime yapmasinida. Istiyorum diye. ama aldigim umumi vekaletname. Tam degildi banka islemlerini yapamadigini gordum. Gorevliye dedim kabami bir sekilde siraya tekrar girmemi soyledi. siraya girdim. Sira gelince. Kabami bir sekilde. Ona banka islemlerini. yapsin demedigimi soyledi. bagirmaya basladi bende ne bagiriyorsun sadece. Tum vekaletnameyi yenile dedim bana bagirarak tekrardan gel dedim bende. Sirf konsolosluga gelmemin dirt sat surdugunu. Tum. Gunun heba oldugunu. O an duzeltmesini istedim bagirarak olmaz dedi.. bende uzatmadim. Uzaklastim bekleme odasinda konsolosluk sikayet merkezine telefon actim sorunu ve yedigim fircayi soyledim. 20 dakika sonra beyefendi kilikli bir gorevli ismimi cagirdi. Bana islemlerimin yapilacagini soyleyip banka bir gorevliye beni gonderdi. islemlerim gecte olsa yapildi. Tamam. aradan yirmi yil gecti konsolosluga isim dustu. Islemlerim yaparken gorevli komputere bakarken. Sert konusmaya basladi ve bana ". Sen yirmi yil once. Burada calisan memura. Hakaret edip kavga emissin? Hayda. ne oluyor yav?
Yurt disinda konsolosluklarda calisanlar. Kabami?
Güncellemeler
1 yıl
Yurtdisinda. Bir kez yazmistim yalnis gitmis. Ozur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mk slklaei assssiri miyil miyil be uyuz calisiyorlar. Yarisi hatta ne gibo islemler yapilir yapilmaz bilmiyor bile dogru durust
Yirmi yil sonra. Yirmi yil onceki tsrtismayi kavga. Olarak yalan. Yazmislar benim sicilime. Ve. Utanmadan bu yalani. Soyluyorlar. Cunku. Ben gorevliyi. Genel kontrol numarasina. Sikayet ettim. Onu kavga etti diye. Not etmisler
@ksninsefiresi. Sen. Hangi ulkede yasadin sorunu?
Nasil islemi yapildigini bilmiyorlar umumi vekalette. Banka islemlerini de yapsin diyorum. Banka islemi. Yapamazli umumi vekalet veriyorlar ve bagiriyorlar. Eger verselermis. Tum hesap bosalirmis? Allah Davul etsin. Biz. Umumi vekalet verirken herseyi biliyoruz zaten guvenmedigim kisiye zaten vermem ki? Bunun icin. Tartistim. Diye. 20 yil sonra. Gorevliyle kavga etti yazmislar. Sicilime. Birdie sicilde tutuyorlar. Hayvan. gibi. davraniyorlar. gelen vatandaslara. Nasilsa kontrol yok devletin dairesi dedin mi Turkiye sinifta kalmis. Bir Ulke
Havalı egolular
Ben Usada. New jerseydeyim. Konsolosluk. New Yorkda Manhattanda yasamak. Cok pahali. Kesin. 6000. Dollar almalari lazim. Orada. Cunku. Kiralar bir oda icin aylik uc bin dolar. Neden. Pahali. Manhattanda. Konsolosluk var? Orada aracla. Giderseniz. Trafik. Cok kalabalik arac park yeri yok Oto parklarda. Saati 20 dollar 4. Saat. Kalirsaniz. Konsoloslukta sira vs. 80 dollar sadece park parasi.. Ama devletin Vatandasina acimasi yok. En pahali en kalabalik yerde. Konsolosluk. Ve. Kaba. Konsolosluk. Calisanlari. Dunyayi Ben yaptim. Havalarindalar. Git gel. Islemi yapiyorlar bunu bu gun yapamayiz bir daha gel? Eyvah bir gun daha gitti? Ama onlar icin onemli degil maas. Garanti. Vatandas. Dusunsun. Git. Geli?
Resmen şanslı dogmuslar
Oyle ise girmek icin. Ne yazikki tahminimce. Adaminiz. Ve Torpiliniz. Olmali ve ise. Baslayinca. Surungen. Gurbetcilere. Asik yuzle. Firca. Atip. Yirmi. Yil. Benimle kavga. Ettiyi. Gurbetcinin. Siciline yazarsiniz. Nasilsa Yaninizda calisanlari. Yalanci. Sahit. Guzel. Is. Ama. Torpil. Start olmali Boyle ise girmek icin