Çarpılmamak için ne yapmak gerek?
www.izgazete.net/izmirli-milletvekili-yer-gostererek-uyardi-onlem-alin-yeni-facialar-yasanmasin
www.izgazete.net/izmirli-milletvekili-yer-gostererek-uyardi-onlem-alin-yeni-facialar-yasanmasin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kabloların ucu normal bantla sarılı yani gerekli yalıtımı sağlamaya yetmez. Çok fazla yağıştan su birikince kablonun uçları suyun içinde kalmış ve çarpılmışlar. Bunun sorumlusu oranın elektrik dağıtım ve arıza onarım şirketiyle bunu denetlemeyen belediyenin suçu. Daha sonra elektrik veya aydınlatma direği yapılacaksa bile ön hazırlık için kabloları bu şekilde bırakılmamalı
Ayakkabılar su geçirmiyorsa çarpılmamaları gerekmezmi
Ayakkabılar gore-tex veya waterproof ise evet su geçirmez ama ayakkabının boğazından daha derinse su içine dolar. Ayrıca direkteki 380 volt elektrik atlama yapar çünkü koşullar çok uygun bunun için
Teşekkürler.. Ama atlamayı ilk defa duydum, nasıl atlıyor?
Ocakların düğmesini basınca çıt çıt ses çıkarıyor ya git onu izle elinle düğmeye basılı tut yeter
Sağolun
Hatta telefonunda yavaş çekim özelliği varsa o şekilde düğmeye basarken video da çekebilirsin. Ayrıca yıldırım düşmesi de bir elektrik atlamasıdır
Anladım hocam sağolun.
Ama kafama takılan bişey daha var: neden oradaki herkesi çarpmamışda sadece iki kişiyi çarpmış. Bütün semte-ilçeye yayılması gerekmiyormuydu o kadar güçlü elektriğin?
En yakın toprak iletimi olan o 2 kişi olduğu için onları çarpar ve elektrik oradan toprağa gider. Şöyle ki kuşlar elektrik tellerinde çarpılmıyor. Hiç bi yere dokunmadan teli tutarsan sen de çarpılmazsın. Ama en ufak bir temasta çarpılırsın. Elektrik her zaman en kısa yolu seçer
Teşekkürler. Ne iş yapıyorsunuz?
Müzisyenim
İnanmadım 😃
Profil resmimden belli aslında
Uygulamayı silmen lazım önce🤣
Niyeki
Pardon linki görmemişim yanlış anladım😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!