Pınar Gültekin'in katilidir. Detaya çok girmeyelim belki benim gibi sürece ilgisiz kaldığınız için bunu siz de sonradan öğrendiniz.

Cemal Metin Avcı mahkemede (ilk duruşmadan çok sonra) pınarın kendisini ilaçla bayıltıp 3 erkek ona TECAVÜZ ederken fotoğraflarını çektiğini sonra da kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Mahkeme bunu haksız tahrik sayıp cezasına indirim yaptı ve ağırlaştırılmış müebbetten 23 yıla düşürdü. Lakin sonra haksız tahrik indirimi kaldırıldı ve ağırlaştırılmış müebbet aldı tekrar.
Benim şahsi kanaatim mahkeme üzerinde bu kadar baskı varken neden böyle bir karar alsın? Muhtemelen doğru bunlar zira bu ülkede sosyal medya baskısı ile neler neler yapılıyor biliyorum. O dönem cumhurbaşkanı bile olay ile ilgili konuştu mahkemelerin haklı bir kararı geri alması olası geliyor. Hesap hareketleri de bunu doğruluyormuş ama görüntü yoktu galiba.
Ben bunu doğru varsayıyorum. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yahu sirf zamaninda bir kadin sizi reddetti diye kadin dusmani olup her firsatta bu ofkenizi kusuyorsunuz... adam bildigin kadini canli canli yakip ustune beton doktu... adama 23 yil. hapis vermeleri dogru mu bu psikolojide biriyle otobuste bile yan yana oturamazsin
3 erkek tarafından tecavüze uğramış bir erkek olsan anlardın.
Olen magdurun arkasindan o kadar pis iftiralar atiliyor ki bu da onlardan biri... bir akademisyen sirf kopya cekmesine engel oldu diye bir erkek ogrencisi tarafindan olduruldu bizzat karsi tarafin avukatinin sanik indirim alsin diye iliskileri vardi ask cinayetiydi tahrik vardi diye yalan beyanlarda bulundu... gunlerce ailesi bunun olmadigini aciklamala ugrasti sonunda kazandi... haberlerde iki satir okudugunla degerlendirme
İftira mı değil mi tartışmalı. Ben gerçek kabul ediyorum.
Mahkeme gercek kabul etmemisken senin kabul etme nedenin ne olabilir
Muneccim b. ku mu yedin
Yazdım ya yukarıda. Banka hesapları sebebiyle önce mahkeme de inandı. Ama sonra baskılar sebebiyle geri çekildi indirim..
Banka hesaplarindan bunu ispatlayamazsin
Tartışmayı bırakalım ve bir anlık gerçek varsayalım. Sence 23 yıl hak etti mi?
Ortada bahsettigi video yok bence de tartismayalim bir anlik gercek sayacaksak tum canileri disari salalim ulke nufusunu yariya indirsinler
Salsınlar demiyorum. Kendisine zorla fuhuş yaptıran kocasını öldüren kadına instada tapıyor senin gibi kızlar. Üç erkeğin anal tecavüzüne uğrayan bir erkek ne yapsın?
Arkadasim uc erkegin tecavuzunun kaniti yok sen neyi israr ediyorsun ya
Bence var. Banka kayıtları. Zaten olmasa neden mahkeme üzerinde bu kadar baskı varken karar değiştirsinler.
Yani indirim versinler.
Hayirdir akraban herhalde... anasi babasi bu kadar savunmuyordur bu caniyi...
Hiçbir kadının, erkeğin, hayvanın, CANLININ bu şekilde bir ölümü hak etmediğini ve çok canice olduğunu düşünüyorum. Öte ya dan evli, çocuklu bir adamla birlikte olmanın akla yatkın bir tarafını göremiyorum. Olayı dış bir göz olarak değerlendirdiğimde intikam, hırs duygularının her iki taraftada baskın olduğunu görüyorum ve sonuç ortada
Açıkçası bir erkek olarak 3 kişinin bana tecavüz etmesi ve bir de kameraya alınıp bununla tehdit edilmek😞😞😞 yani düşüncesi bile korkunç. Bir de dalga geçer gibi git tecavüz raporu al dava aç demişler ekşide.
Açıkçası bir erkek olarak evli olduğun taktirde farklı genç kadınlarla birlikte olmazsan böyle şeyler başına gelmez diye düşünüyorum
Aslında bu da doğru ama gerçekten tecavüze uğramak erkekler için bin kat daha kötü. Yani kimse için kurmayacağım empatiyi kurarım.
Erkekler için daha kötü ne demek ya! Gerçekten topluca kapatılmanız gerekiyor
Yav abla kadınlar tecavüze uğrayınca psikolojik olarak onlara ne oluyor anlatır mısın rica etsem.
Ben sana erkek tecavüze uğrayınca ne olduğunu söyleyeyim mi? Aşağılanma, kadınsılık. Cinsel ilişkide girilen taraf kadınlardır. Tecavüzde de öyle ama erkekte erkek giren tarafken girilen taraf oluyor.
Kadin evli erkekle beraberse erkek de evli oldugu halde baska kadinla birlikte olmasi... erkeklerin aldatmasi normallesirken kadinin yaptiklari daha kotu daha igrenc gostermeyin bence...
@Eskiblablacı tecavüze uğramış adam
74
Katil miydi bu