Açıkçası ırkçı faşist insanlar diye biliyorum belki ben kürdüm diye böyle düşünüyorum
Not :Aynı şekilde Kürtçülügude desteklemem Türkiye bayrağı altında kürtçluk yapmayı saçma buluyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıkçası ırkçı faşist insanlar diye biliyorum belki ben kürdüm diye böyle düşünüyorum
Not :Aynı şekilde Kürtçülügude desteklemem Türkiye bayrağı altında kürtçluk yapmayı saçma buluyorum
Ulkuculuk turkculuk ve ırkçılık tamamen farkli seyler. Turkculugun de farklilastirilmis (yanlis anlasilmis yorumlanmis) halleri var maalesef. Ama asil turkculuk Atatürk ya da gokalp turkculgudur ve bu ust kimligi kapsar yani fasizm ile alakasi yok. Kurt birisinin alt kimligidir turkiye vatandasi oldugu icin de ust kimliği turktur ve turkculugun babasi gokalpin de alt kimliği kurttur. Yani kurt rum ermeni farketmeksizin turkiye vatandasi herkes (yemek yedigi kaba tukurenler haric) turkcu olmalidir. Ülkücülük ve turancilik da daha farkli bundan. Turkculuk Ülkücülük (ataturk ulkuculugu yine tamamen atsiz ve turkesinkinden farkli islami degerleri de içermiyor turk kulturu ile alakali) ile ozdeslestirilen atsiz da aynı zamanda faşisttir ve turkculugu ulkuculugu yanlış anlamistir. O tamamen Hitler gibi ustun irkci birisi. Siyasete alet edilen ulkuculuk de tamamen gerceginden uzak siyasi manipülasyon araci haline getirilmistir ve yanlis kullaniliyor.
Bende turkcuyum zaten yurtdışına gidince türküm diyorum. Sadece ülkücüleri sevmiyorum
Siyasi olanlari ben de sevmiyorum o konuda haklisin
Ülkücülük sırf Türkçülükle sınırlı bişey değil
Şimdilerde olayın rengi değişti
Mafyaya döndü
Ama Hem Selçuklu
Hem Osmanlı
savaşlarda kürt aşiretleriyle beraber kılıç salladılar
Ama hepsi Ülkücüydü
Bi insanın ırkını sevmesinde sorun yok
Sorun , mensubu olduğu ırkın başka ırklardan üstün olduğunu düşünmesi
Bu dinimizce küfürdür
Uluslararası normlara göre de ırkçılıktır ve suçtur
Aynen çok iyi açıkladın bende bu nedenle sevmiyorum aynı şekilde kürt partisini destekleyenleride sevmem
Zaten siyaset çok kirli bisey
Hele ki günümüzde
Ben işin aslı demokrasiyi de beğenmiyorum
:)
Şahsen benim sorunum Yahudiler ile. Rağmen ülkücüleri anlamakta fazla zorluk çekmedim. İnanılmaz dar kafalılar. Artı şimdiki sözde ülkücülerin tamamına yakını çoluk çocuktan ibaret. Bunlara ne vatan emanet edilir ne de ellerine silah verilir.
Açıkçası ben eskiden faşist ve ırkçı olmama rağmen sevmezdim. Twitter'da pek çok kendini faşist olarak tanımlayan insan gördüm hiçbiri MHP ve ülkü ocaklarını sevmiyordu.
Cevap
8Cevap
Çok sığ oluyor düşünceleri arkadaşlıkları iyi değil başka şeylerde var ama banane
Ehli sünnet üzere Müslümanlık... Ortak paydamiz budur bu topraklarda.
Çünkü çete gibi hareket ediyorlar. Rant dısında hicbiseyle ilgilenmezler
Aynen çoğu mafya grubu ülkü ocaklarınaocaklarına üye birde
Bende Türküm evimde bayrakta var kimseye karışmam etmem bölücülük yapan varsa karışırım ama mafya falan ilgim alakam olmaz Kürtler de Türkçülere veya Türklere mafya gözüyle bakıyor bu yüzden ne bileyim
Turklere değil ülkücülere mafya gözüyle bakıyorlar
Hepsini etiketi var satılıklar o yüzden
AKP-MHP Faşist İttifakı Sevmiyor
herkes öyle değil
Irkçı değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?