Avrupa'nın göbeğindeki bu vahşeti unutursak kanımız kurusun..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Avrupa'nın göbeğindeki bu vahşeti unutursak kanımız kurusun..
yaşı 12 üstünde olan erkekleri yollara dizip aşağılayarak toplu şekilde silahlarla katlettiler, gözümün önünden hiç gitmez çok video izlemiştim . bunu yapanlar nato falan diyenler var. bunları yaptırtanlar ve o sırp yaratıklarını gazlayan siyonistlerdir. buzdağının arkasını görmeyen ahmaklar atıp tutuyor. bir de sırp kasabına göstermelik ceza verdiler aptallar da yuttu. benim elime geçse zkini köpeklere yedirirdim onun ama adalet denen bişey yok yeryüzünde. adaleti göstermelik sağlıyor siyonistlerin yönettiği sistem ve aptl*lar da yutuyor afiyetle
bilerek yaptılar. birazcık akıllı olan insan bunların planlı yapıldıgını kavrar. taşşk geçiyorlar resmen insanlarla. abd dediğin yer zaten israilin finans merkezi. bagımsız ayrı ülkelermiş gibi gözükse de asla değiller. sırpları taşeron olarak kullandılar aynı şuanki ukraynayı yöneten zelenskiyi kullandıkları gibi.
Çocuktum , çok dua ederdim bitsin diye bu savaş
Hayırlısı insanlık adına
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
6Cevap
Unutmadım
"Biz düimanı unutsak da, düşman bizim kim olduğumuzu asla unutmaz"
Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç
Olayı da yazsaydìn kral bilmeyenler aydınlansın
1993te sirplar ve muslumanlari katletti, coluk cocuk demeden nato askerleri gozu onunde herkesi. kursuna dizdi. yaklasik 10bin kisi katledildi ve 1 milyon musluman yerinden edildi. coguda tr ye geldi. yuzlerce kayip insan var, ve halen toplu mezarlar cikiyor. tam sayi asla bilinmeyecek
Natonun yaptığı bir katliam
Ne olmuştu
1993te sirplar ve muslumanlari katletti, coluk cocuk demeden nato askerleri gozu onunde herkesi. kursuna dizdi. yaklasik 10bin kisi katledildi ve 1 milyon musluman yerinden edildi. coguda tr ye geldi. yuzlerce kayip insan var, ve halen toplu mezarlar cikiyor. tam sayi asla bilinmeyecek
Yeni haberim oldu tv de gördüm üzüldüm
Unutmadık kral
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?