Sosyal medyada linçliyorlar bu çocuğu. Sizce kürt olduğunu söylemesi, Alman milli takımını seçmesi suç mu? Ben nötrüm😂

Sosyal medyada linçliyorlar bu çocuğu. Sizce kürt olduğunu söylemesi, Alman milli takımını seçmesi suç mu? Ben nötrüm😂
Sonuna kadar haklı çocuk
Bende Türk değilim Deniz gibi. Kürt asıllı bir Türk vatandaşıyım. Burada Denize laf edenler neden Almanya milli takımını tercih eden Mesut Özil'i linçlemedi peki?
Deniz Undav'a kariyerinde başarılar 🙏🏽
Cevap
8Cevap
TÜRK değilim diyene karşı sakın ısrar etmeyin. Tanrı'nın bahş ettiği şerefi istemeyen şerefsize; biz zorla şeref verecek değiliz.
Canım her Kürt de Türk değildir ya ben Kürdüm Türk değilim adama tamam Kürttür ama ülkesi neresidir bilinmez? Belki başka yerin Kürt soyundan sadece Türkiye de mi var Kürtler. Bu garip bı şey değil.
Bir çok türk futbolcu'da başka ülkeleri seçiyor. Kürt olup'da türk bayrağı altında olmak isteyen çok insan var.
"Deniz sana bu soru: Türkiye de oynamak senin B planindı. Türk asıllısın..."
Deniz: "öncelikle kürt asıllıyım dedi..."
Ne yapsın aslını inkar mi etsin?
Kürdüm demesi ne gibi bir sorun yaratacak?
Kendi seçimi çokta ihtiyacımız yok ona yoluna baksın
Olay sadece bu kadarsa bunda linçlenecek ne var? Kendi seçimi diyelim.
Türk olduğunu kabul etmeyeni zaten biz takımda istemeyiz.
adam kürtse niye türküm desin o zaman bizim ülkede yaşayan ruslarda suriyelilerde biz türküz desin
Türkiye'nin bir vatandaşı ise evet diyebilir. Ama Türkiye'nin sınırları bellidir. Bu sınırların dışında kendilerine bağımsız bir yurt edinilemez
Vatandaşlık aldı diye türk olamaz az mantıklı düşünün sen git rusayaya orada vatandaslik al artık Türk degilde Rus mu olmuş oluyosun ama dediğin gibi Kürdistan vs de olamaz burada
türkiyeye ve türklere bi zararı yoksa laf söylemeye ne gerek var
Bir dusuncem yok
Cümleye gerek yok
Gündem olmasına gerek bile yok
Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin
İstediği takımı seçebilir diye düşünüyorum
Allah'ın beyinsizi
sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?