Aktiflik derken pek anlamadım biraz acıklar mısın seney MSÜ ye girmeyi düşünüyorum ve yeni öğrendim sorun yaratacağını üye olurken de öylesine oldum ama hiçbir etkibliklerinde faaliyet göstermedim
Aktiflik derken faaliyet ve etkinliklere katıldin mi anlamında demiştim. TGB nin faaliyetlerini açıkçası bilmiyorum ama asker personelin bir grup dernek vs yerlere üyeliği istenmiyor
Öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın, konuştum ve dedilerki resmi bir üyeliğin yok dediler ve wahatsap gruplarından da çıktım ssizce yine de sorun olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbir üyelik istemiyorlar
Çıkış yaptıktan sonra sorun yaratır mi
Aktifligi yoksa, herhangi bir şey de yer almadiysa
Aktiflik derken pek anlamadım biraz acıklar mısın seney MSÜ ye girmeyi düşünüyorum ve yeni öğrendim sorun yaratacağını üye olurken de öylesine oldum ama hiçbir etkibliklerinde faaliyet göstermedim
Aktiflik derken faaliyet ve etkinliklere katıldin mi anlamında demiştim. TGB nin faaliyetlerini açıkçası bilmiyorum ama asker personelin bir grup dernek vs yerlere üyeliği istenmiyor
Yani gruptan çıkış yapicam umarım sorun yaratmaz cevapladığın için teşekkür ederim
Umarım sorun olmaz, başarılar dilerim
Teşekkür ederim
Öncelikle rahatsız ediyorum kusura bakmayın, konuştum ve dedilerki resmi bir üyeliğin yok dediler ve wahatsap gruplarından da çıktım ssizce yine de sorun olur mu
Estağfurullah ne rahatsızlığı, resmi bir üyelik yoksa sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz:))
Rica ederim, fikrimi beyan ettim açıkçası, dediğim gibi umarım istediğin şekilde MSÜ ye girersin, şanlı Türk ordusu saflarına katılırsın 😊😊
Engel
evet
Çıkış yaptıktan sonra sorun yaratır mi
değil
Değil
Yoo ne alaka
Engel değil