Dün dolar altın falan almıştım, umarım hemen zarar etmem 😅
Ne düşünüyorsunuz?
Sizce dezenflasyon süreci başladı mı Türkiye'mizde?
Dün dolar altın falan almıştım, umarım hemen zarar etmem 😅
Ne düşünüyorsunuz?
Sizce dezenflasyon süreci başladı mı Türkiye'mizde?
Altında zarar etmezsiniz. Altın dünya piyasasında artış doğrultusunda ancak döviz ülkemizde baskılandınız için mevduat faizi karşısında zarar edebilirsiniz
Dolar ve Euro yu altına mı çevirsem. Peki platin ve gümüş? En çok altın kazandırdı ama..
Gümüş uzun vadede çok kazandırır. Hemen bozmayacağım en az 6 ay ve üzeri tutacağım derseniz uygun olur. Platin bilgim yok. Yatırım tavsiyesi değildir
Ahahhahaha teşekkürler
En son gelen enflasyon verisi gayet olumlu. Artık önümüzde enflasyon düşüşü var ve haliyle de faizler yavaş yavaş düşmeye başlayacak. Ancak dolar altın elbette bir yatırım aracı değil kesinlikle. Her ikisi de dolar ve ülke enflasyonu karşısında zarar ettiriyor. En iyi yatırım aracı kesinlikle Borsa diyebilirim.
Neye göre diyorsun onu hisse senetleri de düşebilir
Doğru yatırım planlaması ile uzun vade bakış açısını birleştirdiğinde ve günlük işlemlerden uzak durulduğunda, dolar bazlı çok yüksek getiri sağlanabilir.
Çoktan başladı.
Bu para politikalarıyla enflasyonu düşürmeyi hedeflemek toz pembe bir tablo. Zararın olmaz ancak kısa dönemde yüksek getiri hedefine de uymaz.
Cevap
5Cevap
Knk bende altın aldım ama keşke zarar etsemde düşse yani derdim o olsun derim 😅. Ya her şey çok pahalı 🥺
boş ver parayı pulu :)
evi barkı sat metrobüse bas komşi
Yüzyıllık akbil yapacağım komşu, metrobüse taşınıyorum.. beni arka koltuklarda bulabilirsin 😆
Ülke bildiğin batıyor hatta battı yayında ve yapımda emeği geçen herkesin Allah bel@sını versin.
Dezenflasyon çok iddialı bir laf değil mi?
Değil 😆
Bir bildiğin vardır.
Boşass
İmkansız
Niye ya ben de farkettim ama bir süredir fiyatlar artmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?