Boykot ürünlerine dikkat ediyor musunuz? Elinizi kana buluyor musunuz?
Bu meselenin müslümanlıktan da ziyade "insanlık" olduğunu bütün dünya gördü. Dünya'da müslüman olmamasına rağmen boykotlar akın akın artıyor..
Sizde durumlar ne?

Boykot ürünlerine dikkat ediyor musunuz? Elinizi kana buluyor musunuz?
Bu meselenin müslümanlıktan da ziyade "insanlık" olduğunu bütün dünya gördü. Dünya'da müslüman olmamasına rağmen boykotlar akın akın artıyor..
Sizde durumlar ne?

sadece israil zulmü baş gösteriği zamanlarda ortaya çıkan, elinden başka bir şey gelmeyen gariban anadolu insanının maalesef küçücük tepkisi. küçücük dediğim, niyete değil eylemin sonucuna küçücük diyorum. çünkü hiç bir işe yaramıyor ve israil hep bildiğimiz israil, zalim hep bildiğimiz zalim
Boykota dikkat ediyorum. Gazze'deki soykırıma katkıda bulunmak istemiyorum. Yerli malını destekliyorum ve terör devleti İsrail'i lanetliyorum. Hala İsrail'i savunan vicdansız ve merhametsizleri gördükçe şaşırıyorum. Bebeklerin ö*lmeleri umurlarında değil. Arap düşmanlığı, ırkçılık ve keyiflerinden vazgeçememe gibi durumlar sebebiyle dünya hayatından başkasını düşünemez olmuşlar. Ahiret hayatı, umurlarında değil. Allah'ın ayetine karşı gelip zalimleri destekliyorlar. "Yerli malı alıp ülkemizi kalkındıralım." diyoruz ama onlar, yerli üreticilere köstek oluyorlar. Ülkemizin kalkınmasına destek olmak yerine, siyonistlerin kalkınmasına destek oluyorlar. Halbuki o çok sevdikleri siyonistlerin, bizim ülkemizin topraklarında gözü var. Vadedilmiş toprakları alma bahanesiyle, Türkiye'ye zarar veren bütün terör örgütlerini destekliyorlar. Bu örgütlerin hepsini, siyonistler kurdular zaten. Geçen gün Yair Netenyahu, "özgür kürdistan" paylaşımı yapıp haritanın sınırlarını, Karadeniz bölgesine kadar çıkarmıştı. Bizim bilinçsiz, ırkçı insanlarımız da "Ama onlar Arap" diyerek, İsrail'i desteklemeye devam etsinler hala. "Biz ırkçıyız" diye her yere utanmadan yazıyorlar bir de. İslam'a olan düşmanlıklarını, Arap ırkçılığıyla kusuyorlar. Ülkemizde, Türk ismi almış milyonlarca kripto siyonist Yahudi var. Sosyal medyada trol hesaplar açarak, halkı böyle yanlış yönlendiriyorlar işte. İnsanlara "Boykot, hiçbir işe yaramaz" mesajları vermeye çalışıyorlar. Ama birçok firma, boykottan dolayı kazançları düştüğü için ürünlerindeki marka isimlerini gizlemeye başladılar. Yani, boykot işe yarıyor. Konuyu biraz dağıttım galiba. Selametle...
Eklemek istediğim bir şey daha var. Avrupalılar, bu konuda bizim insanlarımızdan daha bilinçli davranıyorlar. Bizim ergenlerimiz, boykotla ilgili yazdığımız yazıların altına "Bebek kanı içiyorum, ohh, Arap bebekler ö*lsünler" yazıyorlar. Bizim insanlarımız ne ara bu kadar vicdansız oldular? Gazzeli Müslümanlar sayesinde, Avrupa'daki ve Amerika'daki Müslüman sayısı artıyor. Velhasıl kelam; güneş, Batı'dan doğuyor, Doğu'dan batıyor.
Mükemmel 👏👏 teşekkür ediyorum..
Rica ederim.
Cevap
5Cevap
İsrail ürünlerinin üzerinde kan, çocuk, kadın cesedi görüyor gibi olduğum için almayı geçtim görünce kafamı çeviriyorum.
Hiçbir boykot ürünü satmayan market bulabilsem satan yerleri boykot edicem ama yok maalesef.
Aynen ama en azından ürün alırken buna dikkat etmek bile bir cihattır.
Boykot ürünlerinin nerdeyse hepsi, kategorilerinin en iyisi. Ama inşallah böyle böyle alternatif ürünler hatta yerli ürünlere destek olmuş oluruz.
Kesinlikle, bir çoğu çok iyi ürünler...
Yerli ürünler maalesef çok kalitesiz umuyorum ki bu olay kalitelerini artırmaları için bir sebep olur
İnşallah
Yapıyorum. Sadece yerli malı kullanıyorum. Ulusalcıyım.
etmiyorum. her gün yahudi arama motorunu sosyal medyasını kullanıyoruz zaten. böyle ucuz numaralar yerine yahudiler gibi mühendis tüccar matematikçi fizikçi yetiştirelim
Onu yapabiliyor musun? Yetiştirebiliyor musun? Şimdilik hayır! Elinden en azından bu geliyorsa bunu yapmalısın. Şimdi bunu yapmayan o dediğini hiç yapmaz.
Apple kullanmıyorum zaten. Hiç yapmamaktansa yapabildiklerimi yapıyorum.
Bu sence? Sende ki zeka bu kadar algılıyor çünkü.
Hayber kalesini kuşattıklarinda kale düşmüyor, Yahudiler mağlup olmuyordu.
Nasıl mağlup ettiler? Hurma ağaçlarını teker teker sökmeye başlayınca. Yahudi mala düşkündür. Bir zerresine dokunsan, teslim olurlar.
Bir şey yapmak, hiç yapmamaktan iyidir. Hatta bu meselede tarafsız olmak, zalime ses çıkarmamak, zalimden yana olmaktır.
. şimdi sen vicdanına sor. Tabi çürümemisse..
Dediklerinize katılmıyorum
Öncellikle analitik düşünemiyorsunuz. Yahudilerle global olarak mücadele etmelisiniz ederseniz. Onlar dünyanın heryerinde ticaret yapıyorlar artık ve sen bana hayber örneğini veriyorsun ayrıca bunun vicdanla alakası ne anlamadım.
وَمَٓا اَصَابَكُمْ مِنْ مُصٖيبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ اَيْدٖيكُمْ وَيَعْفُوا عَنْ كَثٖيرٍؕ
Bu şirketletin çoğu israil devletinde kurulmuş şirketi bile değil ama her gün google kullanıyorsun.
Tamam sen böyle devam et. Hiçbir şey yapma. Yapabileceğin bir şey yok gibi davranmak, acizliktir.
Karınca bile yangına su taşımış. Senin taşıdığın sudan ne fayda demişler. Em azından safım belli olsun demiş.
Bunu akledemeyen birine ne desem boş. Ve ben boş konuşmayı sevmem.
Normalde de hassas olduğum için boykotluk bir durumum yok zaten evime girmiyor
Ediyorum elhamdülillah. Koladan nefret ediyorum iğrenç
Ya bir gidin hala derdiniz boykot anasını satayım. Gördünüz araplar bize ne ediyor hala kafanız basmıyor. Aralardan dost falan olmaz
Ne arabı? Avrupa niye boycot ediyor arap diye mi? Üç beş provokatör yüzünden Yahudiye destek mi olacaksın? Mazlumlar bebekler öldürülürken? Bunun milliyetçilikle ne alakası var? Kafanız da mı basmıyor?
Çok şükür elimde telefonla alışveri yapıyorum boykot olan hiçbişeyi almıyorum elimden bir şey gelmiyor keşke gelse de daha fazlasımı yapabilsem.
Geriye ne kalıyor ki? Israilin eli heryerde sanki..
not: ben Avrupa da yaşıyorum.
Boykot ediyorum fakat insanların elinden iphone ile starbucks McDonald's gibi yerleri basması kadar saçma bi şey
Dikkat etmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?