Gündem Ankara Belediye Yurtlarında Nasıl Kalabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dönemimi uzattığım için kyk beni atıyor. Ankara belediye yurtlarında kalmam için be yapmam lazım. Yurtlar nerede bilen var mı? Güncellemeler1 yıl Güneclll Ankara Belediye Yurtlarında Nasıl Kalabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Misafir öğrenci alan yurt ile görüş 13 TL günlük ücreti var 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Misafir öğrenci derken KYK yurtlarından mı bahsediyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Özeller neden misafir olarak alsın ki ☹️ Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Aynen kyk misafir öğrenci yurtları var Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Ankaranin neresinde kalacaksın tam olarak Yorumla Soran 1 yıl Peki onlara nasıl başvuruluyor biliyor mısnız onun için de kyk başvurud mu yapacağım başvuru tarihlerinde Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Ankara 'daki bir yurdu arayıp kız yurdunu sınavım var geleceğim misafir öğrenci kabul eden yurdunuz hangisi diyin gidip kayıt. Yaptırıyorsun 4 dakikalık işlem ücret ödeyip kalıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yazın nöbetçi yurtta kalacağım staj için ama stajım bittikten sonra kaydım dilenecek ben güz dönemi için sormuştum Yorumla Nolmuskine__ 1 yıl Bidaha yaptirabiliyorsunuz Yorumla
ElChav0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Basvuru 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Başvurular Eylülde mi genelde başvuran herkese çıkıyor mu ☹️ Yorumla ElChav0 1 yıl Evett Yorumla Soran 1 yıl Bana ne kredi çıkıyor ne de siper devlet buraları o kadar çok umutsuzum ki Yorumla ElChav0 1 yıl Ev tutamıyo musun :( Yorumla Soran 1 yıl Ankara çok pahalı ev konusunda maalesef Yorumla ElChav0 1 yıl Bazı uygulamaalar var kız arkadaslarla toplu ev falan tutuyolar onlara katıl Yorumla Soran 1 yıl Ben tanımadığım kişilere güvenemem obalarla aynı eve girmem maalesef Yorumla ElChav0 1 yıl Ama mecbursun yani ya da 1+0 evlere bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Misafir öğrenci alan yurt ile görüş 13 TL günlük ücreti var
Misafir öğrenci derken KYK yurtlarından mı bahsediyorsunuz
Özeller neden misafir olarak alsın ki ☹️
Aynen kyk misafir öğrenci yurtları var
Ankaranin neresinde kalacaksın tam olarak
Peki onlara nasıl başvuruluyor biliyor mısnız onun için de kyk başvurud mu yapacağım başvuru tarihlerinde
Ankara 'daki bir yurdu arayıp kız yurdunu sınavım var geleceğim misafir öğrenci kabul eden yurdunuz hangisi diyin gidip kayıt. Yaptırıyorsun 4 dakikalık işlem ücret ödeyip kalıyorsun
Yazın nöbetçi yurtta kalacağım staj için ama stajım bittikten sonra kaydım dilenecek ben güz dönemi için sormuştum
Bidaha yaptirabiliyorsunuz
Hangi yurtta kalıyorsun bana kyk çıkmıyor
Basvuru
Başvurular Eylülde mi genelde başvuran herkese çıkıyor mu ☹️
Evett
Bana ne kredi çıkıyor ne de siper devlet buraları o kadar çok umutsuzum ki
Ev tutamıyo musun :(
Ankara çok pahalı ev konusunda maalesef
Bazı uygulamaalar var kız arkadaslarla toplu ev falan tutuyolar onlara katıl
Ben tanımadığım kişilere güvenemem obalarla aynı eve girmem maalesef
Ama mecbursun yani ya da 1+0 evlere bak