Güncellemeler
1 yıl
ÇEYREK FINALDEYIZZZZZZ! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Helal olsun!!! ❤❤❤❤❤❤
Helal olsun!!! ❤❤❤❤❤❤

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yla karşılaşacak Türkiye'nin maçtan nasıl bir sonuçla ayrılacağını düşünüyorsun?
Bu akşam saat 22.00'de başlayacak mücadele TRT 1'den yayınlanacak. Galip gelen takım, Romanya-Hollanda maçından gelecek ekiple çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maçı kaçırdım ama kazandık.. :)
Maçın favorisi net şekilde Avusturya ama bu futbol ne olacağı bilinmez, Avusturya tura daha yakın kağıt üstünde ama bir sürpriz yapabiliriz.
Sürpriz oldu. Neden sürpriz diyorum. Bu kadar baskı yemek normal değil, yemeyeceksin abi bu kadar baskıyı, git sen bu baskıyı bir Portekiz'e Hollanda ya yap bakalım ne oluyor.10 dakikada 4 lük 5 lik olursun, futbolun yine bütün şansları bu akşam yanımızdaydı ve kazandık.
Düşünceleriniz çok doğru, ben bir ara eyvah maç gitti dedim ama futbol şansı bizim yanimizdaydi. Umarım Hollanda maçında bu baskiyi yine yemeyiz
Bu arada formsuz oyuncuları yine yazayım, Orkun, Kenan Yıldız, Arda güler şimdilik aklıma gelenler Kart gördükten sonra İsmail çok göze battı. Ben daha öncede söyledim yine söyleyeyim, iki tane bekin ferdi ve Mert ofansifse çift ön libero ile oynarsın, İsmail kart görene kadar bu plan tuttu ama sonrasında İsmail oyundan düşünce çözüm bulamadı montella
Özellikle Kenan ve Orkun'u ben de hiç beğenmedim. Bu maçı bir şekilde kurtardık ama Holllanda maçında epey zorlanacagimiz aşikar
Bu takımda güçlü, sanırım Hollandayı yenmislerdi grup maçında, fizik olarak çok güçlü Avusturya, Hollanda ise çok daha teknik birtakım savunma zaaflarinda top eveleyip gevelemez ceza sahası dışından da bulur golü ama bu takım doğru oyuncularla Hollandayida eleyebilir.
Türkiye Hollanda dedim ikisi de çıktı 😅 (maçtan anlamıyorum his hdkdısjxusn)
Oradan da bir çıkış hissi alsak? 😄😜
Nasıl :D
Yani o eşleşmeden nasıl bir his aliyorsun diyorum:))
Türkiye Hollanda mı :D 3-1 Hollanda hissettim ama tersi de çıkabilir :D
Evet, onu diyorum işte. O his pek hoşuma gitmedi ama neyse öyle olsun 😄
Sağlık olsun 😅
Umarım bu sefer hissin seni yaniltir ajdj
Hayır üzülürüm jsnxjsn
90 dk 2-2 penaltılarda Hollanda alır diye hissettim
120 dk 2-2 pardon
@meeks Olabilir dostum, epey zor maç olacağı kesin ama yarı finale kalirsak epey güzel işler başarmış olacagiz
Maçı bekliyoruz, bayrakları asıp, yolculuğa cikicaz 😄😄
Çeyrek finaldeyiz 🇹🇷🇹🇷
Cumartesi akşamı Hollanda'yi da inşallah yeneriz🇹🇷
Tabii ki umudumuz Türkiye'nin kazanmasından yani Ama güzel bir futbolumuz söz konusu değil
Helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻🇹🇷
💫🔥
Gerçekçi olalım 1 veya 2-0 kaybedersek ben başarı sayarım
Umarım biz yeneriz 🥳
🐱
Biliyordum 😀
Ben hep inaniyorum bir şeylere ama...
Çok derin anlamlar yüklüdür. 👍😂
bu maç penaltılara gidebilir :)
Şanslıydık valla Avusturya dünyaları kaçırdı
Evet, sans bizimleydi ama çeyrek finaldeyiz. Hollanda maçı elbette çok zor olacak ama neden olmasın:)
Çek macı gibi zor geçer. 3-2 yenerız
sanmiyorum 4 1 yeniliriz. avusturya bizi ziker.
Yok 10-1 😃abartın abartın.
Beni sıkemezler başkasini bilemem
:)))))))))))))))))
@BirGaripGörünmezAdam kazandik
Avusturya'ya ters tarife tamam 😂
@birgaripgorunmezadam
Aynen. Çok sevindim bilemediğime.
@BirGaripGörünmezAdam 💫
@Dertliymxm evet dertlerin gitti mi
🤣🤣🤣
Noldu ya zıkti mi Avusturya 😃
Hoşuna mı gitti.