YouTube Instagram kanalı açıp röportaj yapmak istiyorum ama radyo TV veya gazetecilik mezunu değilim sıkıntı olur mu bilenler var mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
o kadat meslek varken bula bula bunumu buldun
Ne yapayım devir internet devri
olm sacma sapan meslekler edenecegine asker ol uzman cavus ol sozlesmeli er ol insanlara sacma sapan sey soracagina git vatanını koru vatanina topragina destek cık
Senin meslek ne olm
yan gelip yan yatmak meslegim yok olm ben sabah aksam yatiyom uyuyom oyle sacma sapan seylerle ugrasacagina asker ol daha iyi para kazanirsin kardess
Benim seçimim saygı duymalisin kardeşşş
kararina saygim sonsuz zatende sacma sapan bir meslek yinede sen bilirsin
Haa şöyle yola geleceksin kardeş millet orasını burasını açıyor soytarılık yapıyor ben en azından öyle yapmayacam
olm onlarin yaptigi orspulugu beni zerre alakadar bile etmiyor kendi b*klarinda bogulsunlar g3bersinler aq ve orasini burasini acanlar ne alaka ben sana kalkıpta millete orspulukmu yap dedim nerenden anlıyon aq gttundemi anlıyon
Fake hesap açmışsin erkek adam kız hesabimi açar laa
benim sadece dedigim sey (oyle sacma sapan m4l m4l meslekler edinecegine kalk asker ol kalk vatanina milletine topragina sadık ol destek cık sacma sapan seylerle ugrasacagina adam gibi adam delikanlı gibi ol diyorum konuyu nerden nereye cektin aq
Son derece haklısın evet neden olmasın
Sinyalci ney laa nickindekinden çekip mı geldin
senin haberlerden bile yok kayseride 6 yasindaki ufacık el kadar cocuga t3cavuz etmisler araplar bayragimizi kotuleyip yakıp tukurmusler senin haberin var mı bundan he
turkiyede ne olup bitiyor haberin bile yoktur aq sen anca ona buna soru sor roportaj yap senin tek isine gelen bu dimi he
sss kafami sorma o daha bir guzel💊🌿😉
Ben mi getirdim bu ülkeye ben mi iş verdim ben mi maddi destek verdim ben mi vatandaş ettim? Heee onları
Gelmişsin burada ahkam kesiyon ben Araplardan nefret ederim Afganlı Suriyeli hiç sevmem anladın mı ben bu ülkenin vatandaşıyim bu ülkeyi ve bu ülkenin vatandaşıni severim
yav zaten sorumlusu tayyip keske onu o koltuktan kaldirsalar basimiza ne geldiyse hep onun yuzunden geldi hayvanına coluguna cocuguna yaslisina bile t3cavuz ediyorlar ey Allah'ım yarabbim ya
olm sen niye uzerine alınıyon sanki sen yaptın dedim ha😂
Yetki bende olsa bu ülkede bir Arap koyuyor muyum gör vatandaşlık öyle kolay mı bedel ister türk olmak ama vatandaş ettiler benim askerim polisim orada bu itler yüzünden şehit oldu
iste adamim benim heh soyle guzel guzel konus yola gel be
Haa milliyetçilik dersen o milliyetçilik adı altına sığınanlarin çoğundan milliyetçiyim ben türk derim Türkiye derim anladin mi
olm sonuna kadar olumune kadar turkum turkcuyum sozum soz olumune sevecegim
burada soru sorma uygulamasi diye merak ettiklerimizi soruyoruz diye beni vatansiz sanma
Bu ülkenin başına olacak bunlar gör bak unutma iç savaş çıkacak hemde yakında bu gidişle
birkac gun sonra kısıtlama geliyormus kavgadan dolayi
Zaten ne olsa bu millete olur bu milleti sustuyorlar durduruyorlar ne kısıtlaması
tayyip papa sayesinde internetsiz kalacagiz aq
olm kavgayi olayi cıkaran onlar yine olan garibanlara oluyor ha
Diyecek çok şey varda olmuyor işte
Zaten benim internet şimdiden telegram tiktok Instagrama girmiyor
Neye kısıtlama gelecekmiş
sosyal medyaya erisme yasagi gelecek ve internetlerede
Tabii ancak millete engel olurlar zaten
cunku turklere oyle yapacagiz boyle yapacagiz kafalarini k3seecegiz diye tehdit etmisler
Ama artık yeter yani bu millet sustukça üstüne gelir oldular herkesin bir sabrın sınırı var
popiş korkusundan buraya kaçtılar bizleri mı keseceklermiş yiyorsa çıksınlar sokağa görelim hodri meydan
iste milleti susturmaktan yanalar simdi biz agizimi acarsak cezaevini boyluyacagiz belki sınırdisi bile olacak tayyip papa onu bunu sınırdisi etmesini cok seviyorda hosuna gitmeyeni kovuyorlar ulkeden gerci ulke diye birseyde kalmadi herseyi mahvettiler guzelim ulkeyi elden ele sattılar o tayyibin yandaslari
Burası Türkiye bizde türk'üz sabrımızla oynuyor ateşe benzin döküyorlar valla ne yasa ne kural ne kanun dinler bu millet yeri geldiğinde
kesmekle tehdit ediyorlarmis bizim burada cok arap kaynıyor aq mahallede arap dolu
Bizi tavuk sanıyor herhalde lavuklar ne kesiyorlarmiş kesse kesse sünnetçi olur bunlar onuda eğri keserler
Korktun mu onlardan sen
dusunsene biri sana palabıcakla saldırıyor o an ne yaparsin😂
Affedersem namerdim canımızı alanın canı sağolsun alamayanin başı sağolsun
yok be olm ne korkacagim onlardan korkan onlar gibi yuregi ucuz k4hpe orspu cocugu olsun
Benim ülkemde beni kesecek o pussst daha doğmadı yüreği yiyorsa öyle bi yapsın ona hak ettigini yaparim cezamıda paşa paşa gider çekerim
biz turkuz olmm turkun gucu buyuktur sen beni cıvata sandın elllam
Allah'tan başkasına boyun eğmem Allah'tan başkasından korkmam haksızlık adaletsizlik varsada susmam
Nerelisin sen
İstanbul
İstanbul'da bı olaymi olmuş ne olmuş ya
burada bi paylaşım görmüştüm
ne olmus
Bilmiyorum detayını