Ya altı üstü 21 gün askerlik yapacak, gidecek ve geldiğinde "sen daha dün gitmedin mi" diyeceksin, neyi kasiyorsunuz bu kadar. Duyan 6 ay 1 sene asker olacak zanneder
Saçma sapan triplere girebilir agresif davranabilir ben vatan kurtarıyorym ayakları yapabilir ama merak etme askerden geldikten bir süre sonra normale döner
Sabah akşam dövüyorlar. Diğer askerler dostluk kurmuyorlar. Şerefs... z. Paralı torpilli. Biz burada ölelim vatan için. Sen oooo kebabbb. Hayat sana güzel..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sen bile yaparsın o bedelliyi rahat ol sevgilin yumuşak değilse halleder
Komando eğitimi alacak önce 7 gün. Ardından 7 gün sınır karakollarında görevlendirilecek. Sonra 7 gün sınır ötesi operasyon izleme eğitimlerine girecek kalan 7 gün de Afganistan Suriye Irak gibi sıcak çatışma bölgelerinde savaşacak. Ölmez sağ kalırsa terhis edilip evine gönderilecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ya altı üstü 21 gün askerlik yapacak, gidecek ve geldiğinde "sen daha dün gitmedin mi" diyeceksin, neyi kasiyorsunuz bu kadar. Duyan 6 ay 1 sene asker olacak zanneder
Genelde gidenler 6 aylık askerliği 1 ayda yaptırdıklarını söylüyor. Biraz zorlayıcı olabilir ama kısa sürecek
Ben toplamda 4 ay acemilik yaptım sayılır 😂. Şimdi bedelliyi nasıl anlatalım sana
Of ya anlatabilcek yokmu 🥺
20 günden ne olacak Allah aşkına
Bişey olmasından degil psikolojisini merak ediyorum
Bi şey olmaz
gidip bir ay askercilik oynayıp gelecek dert edecek bir şey yok
Ne halde olur merak ediyorum
hiç bir şey olmaz. koolpadan bir eğitim biraz zorlamaya çalışırlar ama yine de rahat olurlar. sabah 9 akşam 5 iş gibi düşün
Psikolojisini merak ediyorum o yüzden
Saçma sapan triplere girebilir agresif davranabilir ben vatan kurtarıyorym ayakları yapabilir ama merak etme askerden geldikten bir süre sonra normale döner
Anladım daha gitmeden kafaya cok takmıstı
Bir şey olmaz
Bir laf vardır sıct*ğı bok kurumadan geri gelecek diye sjdjs
çabuk geçer merak etme
Diğeri ise bölük komutanına göre değişir kimi yerde prensesler gibi yapar kimi yerde baya ezerler
1 ay temel eğitim alıp mıntıka temizliği yapıp gelir
Yiyip içip yatacak sanki ne vatanı parayla ödeyecek sinir oluyorum askerliğini bedelli yapanlara
Ohaaa yaprağı yedi desene nide Kütahya popiş dağlarına karşı işi çok zor gelince tanıyamıycaksın
Sabah akşam dövüyorlar. Diğer askerler dostluk kurmuyorlar. Şerefs... z. Paralı torpilli. Biz burada ölelim vatan için. Sen oooo kebabbb. Hayat sana güzel..
Sen bile yaparsın o bedelliyi rahat ol sevgilin yumuşak değilse halleder
6 ay askerlik yapacağına bir ay askerlik yapacak. Bedelli askerlik yapmak için 180.000 TL ücret ödemesi yapmıştır.
Çok zor Allah yardımcısı olsun umarım kuzey ırak çıkmaz
Daha zor bedelli yapan t*optur
Daha fazla si*kecekler
20-25 gün mü ne gidiyor işte. Ne nasıl olacak
30 günde
Hani ne yapıcak nasıl aşamalardan gecicek
Merak ediyorum onu
Komando eğitimi alacak önce 7 gün. Ardından 7 gün sınır karakollarında görevlendirilecek. Sonra 7 gün sınır ötesi operasyon izleme eğitimlerine girecek kalan 7 gün de Afganistan Suriye Irak gibi sıcak çatışma bölgelerinde savaşacak. Ölmez sağ kalırsa terhis edilip evine gönderilecek.
Oha
Ciddi misn
Ne sanıyorsun. Bas parayı kurtul değil bu iş. Ciddi bir mesele askerlik.
Ama 6 ay askerlik yapan arkadasım askeriyenin gazınosunda calısmıstı sadece
Öyle yerlere gitmemişti
Onlar uzun süreli olduğu için öyle. uzun süreli hizmet. Seninki kısa süreli olacağı için maksimum fayda isteniyor.
Oha ciddi misin
Kütahya güzel
21 gün çabuk geçer
30 gün dedi bana
Ordaki disipline ayak uydurabilirse çok zorlanmaz.
Ama sorun şu ki orada zaman geçmiyor
4 hafta yatacak kalkacak hop yanında
1ay sürüyor diye biliyorum
Sanane o düşünsün alla alla
Paralı 28 günlük askerlik
Sevgilin yapacak gitsin. Öğrensin
28 gün 4 hafta temel eğitim..
Yaptınmı
Yan binamızda yaptılar
bilmiyorum çok zor
Çok zor, çükünü kesecekler orada
Yaa