Mutlu olacağı günde Nişanlanacağı günde Elazığ, da gittiği kuaför de kalp krizi geçiren 29 yaşındaki kız hayatını kaybetti tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı bu genç ölümlerin sebebi nedir sizce Korona aşısı mı?
Stres, yoğun hayat temposu, iş şartları. Ayrıca nişan, evlilik hazırlığını çok abartıyor bizim millet. Düğün telaşından, koşuşturmacadan daralıp ayrılan insanlar biliyorum.
Alakası yok ben mesela yakın zamanda ekg çektirdim kalbim temiz ama astım hastasıyım bide çevremde çok sigara dumanına maruz kaldım akciğerlerim biraz sıkıntılı merdiven çıkınca daralıyorum halı sahada falan koşunca ciğerlerim acıyor
Uyuşturucu da olabilir. Günahını almayalım. Bir insan durup dururken ölmez. Sıcak fazla gelmiştir, beyin damarları patlamış olabilir. Kalbi durdurmuş olabilir. ya da saça kullanılan kimyasallar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Korona aşısı mı bilmiyorum da kronik boğaz ağrısı var bir türlü ilaç ve doğal yöntemlere rağmen geçmedi umarım korona aşısı ile alakalı değildir.
İnşallah değildir geçmiş olsun
Stres, yoğun hayat temposu, iş şartları. Ayrıca nişan, evlilik hazırlığını çok abartıyor bizim millet. Düğün telaşından, koşuşturmacadan daralıp ayrılan insanlar biliyorum.
Allah rahmet eylesin. Korona aşısı bir ihtimal olabilir. Bu zamanda olacak veya olması düşük olan şeyleri bile değerlendirmek gerekiyor.
Kalbinizin sağlam olup olmadığını anlamanın yolu merdiven çıkmakmış. Eğer nefes nefese kalmıyorsan kalbin iyiymiş.
Kaynak ne facebook mu
@ysnydn Saygısızlık ediyorsun
Kalp doktoru dayıma demiş
Alakası yok ben mesela yakın zamanda ekg çektirdim kalbim temiz ama astım hastasıyım bide çevremde çok sigara dumanına maruz kaldım akciğerlerim biraz sıkıntılı merdiven çıkınca daralıyorum halı sahada falan koşunca ciğerlerim acıyor
Korona aşısı tabiki bizim akrabalarda kalp sorunu yoktu çogu kalpten doktora çıktı kaybettiklerimiz de oldu
Gerçekten mi Allah rahmet eylesin kesin bağlantısı var mı yani
Var maalesef aşıdan sonra kalp rahatsızlığı çıkmaya başladı
Son zamanlarda çok duyuyorum korona aşısı olabilir diye , çok üzücü
Her şeyi ona bağlamayın. Herkesin vadesi belli. Önceden de genç ölümler vardı. Kızcağız heyecan yapmış olabilir. Allah rahmet eylesin.
evlilik stresi düğün masrafları kalbine vurdu corona aşısıda zarten kalp düşmanıydı
Allah rahmet eylesin her ölüm zor ama ani ölüm daha zor Allah ailesine sabır versin inşallah
Uyuşturucu da olabilir. Günahını almayalım. Bir insan durup dururken ölmez. Sıcak fazla gelmiştir, beyin damarları patlamış olabilir. Kalbi durdurmuş olabilir. ya da saça kullanılan kimyasallar..
Vücutlarımıza karambole birşeyler enjekte ettiler ama hayırlısı..
Kader diye düşünüyorum
Aşı elbette
Bence de çoğaldı çünkü bu tür haberler
Hâlâ da sorumluluk alan biri yok farkındaysan maalesef bile bile neler yaptılar şimdi de geçip kenarda izliyorlar
Allah rahmet etsin.
Allah rahmet eylesin
Olabilir efenim
Tartışmasız korona aşısı çok net.