AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu sıcak da hiç bir şey çekilmiyor gerçekten de.. nefes almak bile insanı yoruyor oldukça.. bir de spor yapmak
Sivrisinek 🦟🦟
Neyse ki sineklik var. Kendisiyle bir süredir pek karşılaşmıyorum.
Bizim yan komşuda bio gölet var kurbağalar bile gece ötüyor sen düşün sivrisinek akını var :)) bahçeye çıkamazsın, ama evlerde sineklik var aynen
Yan komşuyu o göletin içine sokmalı. Tam sivrisinek üreme yuvası yapmış. 😺
Bahçe, balkon keyfinde geceler haram oldu desene yine de dikkat et. Pek sevimli canlılar değil o vızıltı bile huzuru kaçırıyor.
Sağ bacağımda varis var. Kan emen başka bir hayvan geldi aklıma sülük tedavisi olmayı planlıyorum. Doğal tedavi hayvan dediğin böyle olmalı. Üstelik faydalı enzimleri de salgılıyor. Vücutta bin derde deva. :)
Zaten o göletin içinde yuzuyorlar bio ve ekolojik olduğu için 😂 kurbagalarla birlikte ehuheh
Varis tedavisi sulukle olmaz :))) kapakciklar bozuktur onu lazerle kapatıyorlar kasiklardaki yakınca geçiyor tabi sonrasinda yine olabiliyor bu seferde sıvıyla dolduruyorlar ben yapıştıramazdim onları vücuduma 😅
Kendilerini tamamen doğaya adamışlar. Börtü böcek ile gölet sefası.. 😂😂 Kurbağalı suyun içinde ekosisteme ayak uyduruyorlar. 🤣🤣
Doktor ağrın yoksa ameliyat olmasan da olur dedi erteledim. Şu an ameliyat seviyesine gelmişim. Sülüklerin marifeti binlerce yıla dayanıyor. Alternatif tıpın en iyi hayvan doktorları. 😺 Üçgen şeklinde bir ısırık izi bırakıyorlar. Doyunca kendileri bırakıyormuş. Hayvana besin kaynağı olmaya niyetlendim. Tabi sülükte kesin çözüm değil ama varise çok iyi geliyormuş. Epey video izledim. Şişkin damara yapıştır sülüğü rahatlatsın işte. 😂
Lazer ol rahatlicaksin ben olmuştum 😅 sülük falan kendini kandırma ben diyim de tercih senin 🙃 bı canım kadın vardı yüzüne toplamış sulukleri lifting effect için bunlar bırakmamış yüzünü çıkartmış çekerek yüz deforme olmuş boaa ne deliler var bee 😂
Canım değil *.. zekali
Geçen hafta hastanede otuzlu yaşlarda bir kız kesinlikle ameliyata gir demişti. Ben oldum çok rahatim demişti. Senden de ayni mesaj geldi. :) Şu an değil ama ağrılar gelecekte artarsa ilk fırsatta olacağim bakalim.
Yüze sülük yapıştırmak tehlikeli bu hayvanlarin diş izi kaliyor bir süre üstelik kan hemen durmuyor. Kadın kendini fazla kaptırmış olmali. Lifting effect ahaaa.. 😂
Sıcak olan işlerde çalışmak, evde fırın yemekleri yapmak
Ayy dün yasadim evet 😅
Gerçekten çekilmiyor. Şu an dere kenarına gidip akşama kadar oturasım var ama bugün de işe gidicem yine sıcakta çalışıcam maalesef. İstifa edesim var
Kolay gelsin yaaa zor bu sicaklarda
Teşekkür ederim gerçekten çok zor
🇵🇸🇹🇷🇵🇸☝️🇵🇸🇹🇷🇵🇸🇹🇷🇵🇸🇹🇷🇵🇸☝️🇵🇸🇹🇷☝️ gazzelil kardesierimizi düşünün
Değil sıcakta, soğukta bile WITHOUT MONEY bacım, WITHOUT MONEY 🥲👎🏼
Tabiki daha sıcak olan şeyler hiç çekilmiyor,,,, mesela terlemek iğrenç
yokuş çıkmak... evim ranpa yukarısı olduğu için her iş fonüşü çıkmak zorunda kalıyorum😀
Gündüzleri dışarı çıkmak
Regl olmak çekilmiyor
Spor yapmak Ama ben yapıyorum
Sıcak Kahve.. Millet içiyor. Buzlu kahveyi anlarım da sıcak nedir ya..
Mangal önünde olmak çekilmez gercekten
Akdeniz kıyıları. :D
Taze dönmüş biri olarak 🤣
Evet jdjdd
Sevişme ancak duşta oluyor bu sıcaklarda
Yemek yapmak, dışarı çıkmak
sıcağın kendisi var :)
Abim ve iş arkadaşları
sıcağım ta kendisi :)
Kadın dırdırı
Kadın dırdırı
Fırın işleri vs