Gündem Çok sıkıcı ve sıcak bi gün değil mi esmiyooo? Sexsonrasigarakeyfi Takip Et Xper 5 Yaş: 57 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru oldu da noluyo bu Çok sıkıcı ve sıcak bi gün değil mi esmiyooo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet sıcak ama sıkıcı bir gün değil. Herkesin hayatı farklı sadece 1 2 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Bok gibi benim Yorumla Eddy_0606 1 yıl Dedim ya herkesin farklı işte Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hep sıcaktaaaağn.. burada yağmur yağıyor vs gök gürlüyor😑 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Bizde yağmur yağdı bi serinlik geldi Allah 'a şükür 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yok soğuktan donuyoruz. Sekiz kat giyindim neresi orasi 1 3 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Orası neresi asıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sibirya Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Normal Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hayır hava rüzgarlı ve serin 1 1 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Yapıştır 😂 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evet Konya'da çok sıcak yanıyorum 1 4 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Ova geniş yine esmiyordur ajsj Fikretin_İsyanı 1 yıl Genelde esintilidir Konya. Dağdan meltem çok eser ama bu sıralar durgun. Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Ruh halim gibi 😑 Fikretin_İsyanı 1 yıl Ruh halimiz de havaya göre şekillenir genelde
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sıkıcı hava iyi aslında 1 2 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Uykum da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyu ozaman yarım saat fazlada uyursan gecede uyuyamazsın Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Benim ofis serin 1 2 Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Klima tabi Yorumla Yahel34 1 yıl Tabii Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Gündem konusunda 687 cevap paylaştı. Evet hava çok bunaltıcı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynen ya çok sıcak yanıyorum mk 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın bu arada Yorumla Sexsonrasigarakeyfi 1 yıl Yaşım bu Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıkıcı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet sıcak ama sıkıcı bir gün değil. Herkesin hayatı farklı sadece
Bok gibi benim
Dedim ya herkesin farklı işte
Hep sıcaktaaaağn.. burada yağmur yağıyor vs gök gürlüyor😑
Bizde yağmur yağdı bi serinlik geldi Allah 'a şükür
Yok soğuktan donuyoruz. Sekiz kat giyindim neresi orasi
Orası neresi asıl
Sibirya
Normal
Hayır hava rüzgarlı ve serin
Yapıştır 😂
Evet Konya'da çok sıcak yanıyorum
Ova geniş yine esmiyordur ajsj
Genelde esintilidir Konya. Dağdan meltem çok eser ama bu sıralar durgun.
Ruh halim gibi 😑
Ruh halimiz de havaya göre şekillenir genelde
Sıkıcı hava iyi aslında
Uykum da var
Uyu ozaman yarım saat fazlada uyursan gecede uyuyamazsın
yaprak kıpırdamıyo :D
Benim ofis serin
Klima tabi
Tabii
Evet hava çok bunaltıcı
Evet o kadar çok haklısın ki
Aynen ya çok sıcak yanıyorum mk