Gündem Memur maaşlarına temmuzda ara zam gelecekmiş doğru mudur? YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Peki ne kadar olucak bu zam ve ne kadar kesinti olur? Güncellemeler1 yıl Tamm ben bilmiyorum taze memurum o yüzden soruyorum. zam ortalama ne kadar olur Kesinti oluyor mu Memur maaşlarına temmuzda ara zam gelecekmiş doğru mudur? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl soldan verip sağdan aldıkları için çokta önemli değil ne verdikleri :) 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Maaşın ne kadar ki zam maaşa göre gelir. Zam ve enflasyon farkı alacaksın 0 0 Yorumla
Hayvanımsı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Memur ve emeklilere her sene Ocak ve Temmuz zammı geliyor, her sene 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Memurlara ocak ve temmuzda zaten geliyor sanırım yüzde 23 gibi 0 0 Yorumla
DanTe0035 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Enflasyon 6 aylık 25 ya da 26 olucak. ama cBaşkanı sanki memura kendi öngördüğümüz zammı vercez dedi öyle bişey yoksa enflasyon neyse onu alcan 0 0 Yorumla
saliheret Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Bende hastanede güvenlik gorevlisiyim bizim 48 olcakmis dediler 0 6 Yorumla saliheret 1 yıl Acildeyim bide nöbet var bizde Yorumla YesMama 1 yıl Sizin iş zordur hastane devzorluyordur Yorumla saliheret 1 yıl Evet sen ne is yapıyorsunuz Yorumla saliheret 1 yıl Ama çok yoruluyom Yorumla saliheret 1 yıl Gecis yapcam başka kuruma Yorumla saliheret 1 yıl Maas 40 olsa iyimi senin icin Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 719 cevap paylaştı. 3 zam... 5 kesinti👍 0 1 Yorumla YesMama 1 yıl 😂🤦♀️ Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. sanmıyorum bu sene gelmez zam 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 334 cevap paylaştı. zaten her sene Şubat ve temmuzda geliyor kanka? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl En düşük memur maaşı 42 falan olur sanirim 0 3 Yorumla YesMama 1 yıl Eğer öyleyse bayram ettik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be para değil bu devirde. O yüzden memurluğu bırakıp özel sektore geçmişim iyi ki Yorumla YesMama 1 yıl Bana göre iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
soldan verip sağdan aldıkları için çokta önemli değil ne verdikleri :)
Maaşın ne kadar ki zam maaşa göre gelir. Zam ve enflasyon farkı alacaksın
Memur ve emeklilere her sene Ocak ve Temmuz zammı geliyor, her sene
Memurlara ocak ve temmuzda zaten geliyor sanırım yüzde 23 gibi
Enflasyon 6 aylık 25 ya da 26 olucak. ama c
Başkanı sanki memura kendi öngördüğümüz zammı vercez dedi öyle bişey yoksa enflasyon neyse onu alcan
Bende hastanede güvenlik gorevlisiyim bizim 48 olcakmis dediler
Acildeyim bide nöbet var bizde
Sizin iş zordur hastane devzorluyordur
Evet sen ne is yapıyorsunuz
Ama çok yoruluyom
Gecis yapcam başka kuruma
Maas 40 olsa iyimi senin icin
3 zam... 5 kesinti👍
😂🤦♀️
geldi zam yüzde 19 kusur
Hayat memurlara güzel anasını satıyım
sanmıyorum bu sene gelmez zam
zaten her sene Şubat ve temmuzda geliyor kanka?
Gelsin gelsin hemen gelsin
Asgari ücretliye yok memura zam üstüne zam
En düşük memur maaşı 42 falan olur sanirim
Eğer öyleyse bayram ettik
Yok be para değil bu devirde. O yüzden memurluğu bırakıp özel sektore geçmişim iyi ki
Bana göre iyi
Olacak sanki
Gelecek inşallah