Bi adam çıktı herkesin dengesiyle oynadı, herkesi dinden soğuttu
Bu kdr basit miydi?
Bu kdr basit miydi?
Diamond yıllardır konuşuyor, onun gibi onlarcası konuşuyor ama sesleri kısıktı, şeriat mevzusu ve Ayşe konusu dikkat çekince sesini duydunuz sanırım yoksa ben yıllardır onu ve benzer görüştekileri takipteyim. Cayır cayır doğruları söylüyor farkındasınızdır zaten, ayrıca İslam kadına değer falan da vermiyor, bırakın 1 tane hadis etrafında dönüp durmayı doğru mu o bile belli değil, kadını aşağılayan en azından 30 hadisi ezbere biliyorum, Ayetlere de hiç değinmiyorum, kadın yarım erkek olarak bile görülmüyor ne değeri? Hayaller alemindesiniz, öyle olsun istediğiniz için öyle olmayacak maalesef. Araştırıp öğrenenler sürekli yüklerinden kurtulup dinden çıkıyor fark ediyorsunuzdur çevrenizde, biraz araştırdığınızda mantıklı gelme ihtimali sıfır zaten. Çelişki var ki inanılmıyor, hatalar ile dolu, bilimle çelişiyor, matematik bile bilmiyor ki insani hatalar yüzünden kimse bir yaratıcı gücün bu hataları yapamayacağını anlayıp insan yazımı olduğunu anlıyor, zor değil. O yüzden din zaten bozuktu, sadece bir çocuğun sesi bir tık yükselince insanlar kafalarını kısa süreli olarak oraya çevirdi hepsi bu.
Maalesef, bizim toplumumuz, her duyduğuna hiç sorgulamadan inanıyor ve bir kişinin peşine takılıyor, ne olursa olsun, onun her dediğini kabul ediyor. Bu adam aslında agnostik ama onu takip edenlerin çoğu ateist. Araştırmak, sorgulamak yok. Takip ettikleri adamın agnostik olduğundan haberleri yok. İmanları zayıf olanlar da hemen kanıyorlar maalesef.
Cevap
11Cevap
Dinden kimseyi soğutmadı. Sadece imanı zayıf olanlar ya da zaten ateistliğe kayacak olanlar onun peşinden gidiyor.
Sence İslam kadına değer vermiyor mu
Biliyorum hatta bi. anne çocuğuna bakmaz zorunda bile değil. ama bilmiyorum sanırım bilgisiz olduğum için konuşan herkes mantıklı gelmeye başladı
İnsanlarımız biraz cahil olduğu için hemen kanıyorlar her duyduklarına inanıyorlar ondan dolayı yoksa bizim dinimizi mükemmel bir din
Çok kötü hissediyorum 1 haftadır falan ağlamaktan kafayı yiycem inancım olsun istiyorum ama bi türlü olmuyo
Demekki iman eksikliği var. Zaten dinsiz bir devletiz ve bir çok insan batılaşmak istiyor onlarında işine gelmiş.
Bu kadar basit mi dediğin 22 yıl sürdü. Yaşananlardan bahsetmiyorum bile
Lan Tayyip sandım mk
Sjsjdj
Dia ile alakası yok kanka zaten en dindarlar bile herşeyin farkında sadece işlerine öyle geliyor ama bazıları cidden iman ediyor onlara lafım yok onlar iyi kesim
her şey ne, neyin farkındalar
Bir adama bakıpta dinini yaşıyorsan zaten senin inancında bir şey vardır. Bu din malum kişilerden önce de vardı onlardan sonra da var olacak. Kişiye bağlı olarak inanç, din yaşanmaz..
Müslümanım diyip her haltı yiyenler yüzünden
Çok kötü bir duruma gidiyoruz hadi hayırlısı
Yok millet mevzuya uyandı
Gerçeği gösterdi herkese ben yıllardır ateistim
evet basit
Basitmiş demek ki.
Kim o adam
Diamond tema aslında zeki ve iyi bi adam baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?