Faizler %50 gibi korkunc durumda buna karşılık € 35,50 dolar 33₺ her gün enflasyon artıyor açlık sınırı asgari ücretin üstünde emekli maaşı ölüm sınırında.
Beyaz yakalılar iş bulamıyor, devlet memuru bile bir eskici kadar para kazanamıyor. Ne oldu da bu ülke bu kadar felakete sürüklendi?

Yunanistan bile zamanında böyle batmamıştı…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pardon, Türkiye'nin nesi kötü durumda. Teknolojimiz, arabamız, hastanenemiz var. E çeşitli yerlerde;çeltik, zeytin, arpa, buğday üretiyoruz. Çocuklar okuyor. İnsanlar çalışıyor, evine ekmeğini götürüyor. Her yer araba dolu, ev var içi insan dolu. Türkiye nin nesi kötü acaba? 😁😁
İşsizlik, ekonomik yoksulluk. Gözümü para burumus bürokratlar, halkı vergiye boğan hükümet (vergilerin nerelere gittiği meçhul) düşük emekli ve asgari ücret, kötü adalet sistemi, yüksek enflasyon, yüksek faiz falan fistan kötü şeyleri saymak yerine güzel şeyleri saymayı denesem başlıyorum.
Güzel doğası var, güzel denizi var, güneşli günleri fazla. Aklıma başka iyi bisey gelmiyor 🤨
Kötü seyleri saymayla bitmez…
YİYİN EFENDİLER YİYİN, HAPŞIRANA KADAR TIKSIIRINA KADAR YİYİN. BU SOFRA SİZİN..
OOOO Tabii özür dileriz. Halk zaten yalan söylüyor. AÇLIK YOK. SEFALET YOK. Kiralar çok normal. Herkes zengin. Arabalar ucuz. Avrupalılar bile kendi parasıyla Türkiye'de araba bile kiralamıyor. Ama biz Avrupalılardan daha iyi durumdayız. Bir haftalık araba kirası ev kirası.. Ne ki... Suda balık..
Aynen öyle ne güzel söyledin
Hükümet sağ olmasın. Perşembenin geleceği Çarşamba dan bellidir. Vatan millet bayrak Sakarya deyip aldılar oyları. Millet sürünsün dursun. Yakında nefes almayı da vergiye bağlarlar.
Bunu diyeceğimi hiç düşünmüyordum ama iyi ki babam annemden ayrılıp Polonya’ya gitmiş. Burada babam üst düzey yönetici değil sadece matbaa kısmında çalışıyor. Evimiz arabamız arsamız bir yaşam kalitemiz var. Abim Türkiye’de yaşıyor avukat oldu barolar birliği yandaş aldığı için iş bulamıyor serbest çalışıyor 3 kuruşa. Gelip burada temizlikçi olsa daha kaliteli yaşayacak. Diyeceklerim bu kadar
Keşke bende gelebilsem hiç durmazdım. Beyaz yakalılari exstra eziyorlar
Halk TV yi izle öğrenirsin. Anlatıyorlar.
Uğraşamam ucuz konularla
o ucuz dediğin gerçekler.. ACITIYOR değil mi?
Türkiye ucuz. Muz cumhuriyeti ile neden bu kadar ilgileneyim ki? Kendilerini dünya lideri sanan ama dünyada bir ada kadar değeri olmayan bir ülkenin ben sorunlarını neden dinleyeyim ki? Ben bazı iyi insanlar için üzüldüm o kadar
İyi insan kaldı mı? Herkes narşist olmuş. Kimse kimseyi sevmiyor. Bitmiş her şey zaten. Varsa imkanın çık bu ülkeden. Benim olsa bi dakika durmam. Mecburen. Türkiye en son yaşayacağım ülke.. Cahillerle dolu. Ülke bitmiş, Hala RTE.. ÜLKE BİTTİ ÜLKE...
Türkiye’nin bittiğiniz 3 yıl önce söylemişlerdi buralarda. 2021’de kaçanlar kurtuldu simdi Türkiye gri listede kara para dönüyor. Mafya yönetiyor ülkeyi. Bundan sonra hic bir ulke kolay kolay kimseye vize vermez! Verse de 6 aylık
Amerika'ya gidip, parası olan için söylüyorum. E2 İzni alın. Greenkart hemen çıkıyor. Ama tabii 100.000 dolar gibi bir para harcayacaksın. 100 bin de garanti hesapta olacak. Sonra yaşa. Biraz yanlız bir yaşam sürersin ama yaşarsın güzelce.
Ekonomi kötüye gidiyor