Çizime ortaokulda küsüp veda ettim ve şimdi 25 oldum. İçimde eksik bir şeyler hissedip kardeşimin resim çantasından çıkan defter ve yamuk fırçalı suyu boya ile 5-10 dakikada içimden böyle bir şey geldi ve çizdim. Yetenek parçaları kalmış bu yolda tekrar denemelisin mi dersiniz yoksa aman herkes bunu çizer pek de önemseme mi?
Kesinlikle devam etmelisiniz , detayli bakinca oldukca iyi bir seviye duruyor , ustelik biraktiktan sonra oylesine bir boyayim demis haliniz bu sekilde ise.
Firca izleri cok hos duruyor , hatta gorseldeki kisinin arka tarafinda golgelendirme bile var gibi , bence hobi veya meslek bilemiyorum ama asla tamam degil devam diyorum.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkürler. 🍀🌸 Sabrım mı bitti, konsantrasyonum mu bilmiyorum ama öylesine boyama vaktinden çok odaklanamıyordum zaten. Yorumlamanız bana daha da umut verdi... Umarım öylesine çizimlerin üstüne çıkabilir, çocukluk hobimin-hayalimin ötesine geçebilirim. Dilerim siz de iyi yollarda istediğinizi başarırsınız.🎀
Valla ben çizemem bunu ama bu benim aşırı yeteneksizliğimden
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani tabii herkesin yeteneği ve bunların seviyesi farklıdır.. Genele soruyorum ben. Kardeşimin her yıl bir ödevi hariç hiç dokunmadım 10 yıldır çizime vb. Başlamaya değer mi insanlar ne der merak ettim. Çevreme sorsam ne diyecekler zaten berbat olmuş mu derler.. Açık düşünce lazım.
Çizimlere ortaokulda küsmen baya iyi olmus. Lutfen tekrar barışma.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
45 yaşında burada gezen bir erkeğin düşüncesi pek umrumda değil bro. Keşke sen de zamanında bir hobi edinebilseydin de karı-kız platformlarında yem için beklemeseydin.
Resimden sonra banada mı kustün kıızzz? 🤣🤣🤣 Simdi merak ettim zamaninda resim e niye küsmüştün? Yoksa seninle muzikte zicip batiriyon diye dalga mi gecmisti? 🤣😆 Ayrica benim bu yasta burada kiz pesinde kosmam bile senin resim diye attigin sey icin övgü beklemenin yaninda daha onurlu kaliyor djdjfndjd..