#FİKRETDOĞAN
İslam Düşmanlığının Uygarlık Sayıldığı Günleri Hatırladınız mı?
#FİKRETDOĞAN
Reelse baktım az önce. Yaklaşık bundan 15 yıl öncesine ait. O dönem Uğur Dündarın sunucusu olduğu Star Ana Haber Bülteni korku dolu bir fon müziğiyle verdiği bir haberde;
""Çocuklar okul kıyafetiyle ve öğretmenleriyle birlikte cumaya gitmiş.""" diye haber yapıyor.
Arkadaşlar nüfusunun yüzde 99'unun müslüman olduğu bir ülkede namaz kılmak ne kadar korkunç bir şey dimi. Hiç halkı müslüman olan bir ülkede camiye gidip cuma namazı kılınır mı hiç? Ne ayıp🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Simdi böyle bakmak gerek. Bu haberler zamaninda FETO cemaati devletin her yerine girdi. Orduya iftira attilip vatansever askerleri hapise soktular.
Kuran kurslarinda cocuklari tecavüz ettiler bikere bir sey olmaz dediler.
Islamci örgüt darbe girisimine girdi. Bunlar sadece ana noktalar. Yolsuzluklar, sömürüler anayasayi tanimamak gibi konulari saymiyorum bile.
Islam düsmanlari düsmanlari diye sayikliyorsunuzda, bu islam düsmanlari bir gün haksiz oldular mi?
1. İslâm'ı siyasal dinci masonik örgüt FETÖ'den ibaret görmen iflah olmaz İslam düşmanlığını gözler önüne seriyor.
2. Kur'an kurslarında 1 tecavüz olmuşsa Kemalist rejimin okullarında 10 tecavüz olmuştur da 1 kere medyaya servis edilmemiştir. Senin darbeci faşist TC ordusundaki Kemalist generaller, 30 Ağustos resepsiyonlarındaki dans partilerinde swinger yaptıklarını da duymamış olabilirsin. Gölcük Donanma Komutanlığındaki eğlencede Kuranı yırtıp yakan TC generallerinin hikayesini de oku.
3. 15 Temmuzun komuta kademesi Fethullahçı değil. Darbeye iştirak eden Fethullahçılar, alt rütbeli subaylar... FETÖ içinden devşirilmiş Adil Öksüz ve arkadaşları o gece özellikle Akıncı Üssüne yollanıyor ve bu yolla darbe tamamen Fethullahçıların liderliğinde gibi gösterildi. Böylelikle kamuda kitlesel soykırıma gerekçe oluşturuldu. Aç mahkeme kayıtlarını... Yurtta Sulh Konseyinde adı geçen Akın Öztürk, Adem Huduti, İlhan Talu, Gökhan Şahin Sönmezateş vb. bunların hiçbiri Fethullahçı değil.
15 Temmuzun liderliği tıpkı önceki darbelerde olduğu gibi Natocu Kemalistlerde... Darbe girişiminin ilk saatlerinde Bağdat Caddesindeki tankları alkışlıyordunuz.
1. Daha dün hoca efendi dediginizi nasil bir gecede mason ilan ettiniz la? Gercek Masonluk nedir onuda bilmiyorsunuz ki ortaya bir kelimeler atiyorsunuz. Dogrusunu ögrenmek istiyorsan butür örgütler FETO'dan ibaret degil. Ismail Aga Cemaati, Menzil, Süleymancilar istedigin tarikati ve cemaati sec hepsi özünde ayni.
2. Hayir kardesim. Bu tecavüzlcer yüksek cogunlukla Kuran kurslarinda ve cemaat yurtlarinda oluyor. Kemalist bir yerde butür bir sey yasanacakda, siz bunu medyaya teslim etmeyeceksiniz öyle mi? Kemalist yerlerde böyle bir sey olsa siz bunu 100 sene boyunca üstüne ekleye ekleye anlatirdiniz. Cocuk tecavüzücü Müslüman isidir.
3. Hee evet NATOcu Kemalistler yapti. Siz tankin eksozuna aklet tikayip, tanki durdurduk diye hayal dünyasinda yasayip, Köprüde 20 yasindaki cocuklarin kafasini kesip öldürürken, Darbeyi durduran ve sizin pisliginizi temizlerken canini veren Halis Demir gibi Kemalist askerlerdi.
Bas git, utanmadan daha cevap veriyorlar ya.
Sana göre bütün dini cemaatler cüzzamlı. Sizin gibi heykele tapmak zorunda dimi herkes. Kâfirlik iyice damarına işlemiş. Cemaatlere düşman, camiye düşman, ezana düşman, namaza düşman, sakala düşman, başörtüsüne düşman, anadan doğma her şeye düşman bir tek Atatürk heykeline dost. O heykellerin kendine bile bir faydası yok.
Ben Kemalist okullarda ve yurtlarda öyle sekso manyak öyle sübyancı öğretmenler duydum ki listesini yapsam Konya'dan Ankara 'ya yol olur.
Ömer Halisdemir astsubay lan... Ben sana generalden bahsediyorum sen bana astsubayları konuşuyon.
Cizre'de, Silopi'de, İdil'de önce hendeklerin kazılmasına sessiz kalıp sonra Türkiye'yi darbeye götüren Hendek Olaylarında sivilleri katledenler kimse 15 Temmuzu yapanlar onlardı. Sivil katliamların emrini veren, Cizre'de, Silopi'de İdil'de, Sur,'da terörle mücadele ediyoruz diye halkın evini başına yıkan katliamların emrini veren generaller Adem Huduti ve Semih Terzi... Ve bunların ne kadar Kemalist bir geçmesinin olduğu biliniyor. Darbeci konseyin adının Yurtta Sulh Konseyi olması bile bunun alt kademede Fethullahçı ayak takımının olduğu ama beyin takımı itibariyle NATO yanlısı Kemalist bir darbe olduğu gerçeğini bağırıyor.
Darbeyi püskürten 3 ana unsur...
1. Sivil siyasi iradenin dik duruşu. Önceki darbelerdeki gibi birilerinin şapkasını alıp gitmemesi. Askerî vesayete boyun eğmemesi. Karşı operasyonu planını 1 hafta önceden Konvansiyonel Olmayan Hareket Planı başlığında kurgulayarak 15 Temmuz akşamı gece yarısından önce darbecileri erken harekete geçirecek harp planını hayata geçirip darbeye düşük doğum yaptırması (Darbenin 16 Temmuz 03:00'da yapılması planlanıyor. Deşifre olduğunu anlayan darbeciler planlanan zamandan 6 saat önce harekete geçip Yıldırım Harekat Planı çerçevesinde 20:23'te Genelkurmay Karargâhını bastılar.)
2. Avrasyacı/Perinçekçi gruptaki generallerin Eskişehir Hava Üssünü kullanarak darbeci hareketi enterne etmesi.
3. Saat 00:13'te Cumhurbaşkanının çağrısıyla sokağa çıkan halkın kahramanca direnişi. Hayal görmek mi? Ne hayali lan... Tankın önüne yatıp bedenini siper eden adamı da görmedin. Kör müsün sen.
Su Atatürk heykellerine tapiyorsunuz olayida artik kabak tadi verdi. Bunu iddia edenler haci hocalara, tarikat liderlerine suna buna deli gibi tapiniyorlar önlerinde yerlerde sürünüyorlar.
Sen tapinan bir Put görmek istiyorsan en basta mekke'deki günde 5 kere secde ettiginiz o kara küp putunuza bakin. O yalayip, öpüp etrafinda dönüp kendinizden gectiginiz kabe putuna bakin.
Kendiniz putperestsiniz diye Kemalistleride kendiniz gibi sanmayin. Evet tüm Cemaatlar ayni, hepsi ayni. Kemalistler bunu size ama bastan beri söylüyor.
Tekrar soruyorum sana, sen hayatinda din düsmani dedigin kisilerin yanildigini gördün mü? FETO ve Erdogan olaylarindada Kemalistler hakli cikip isimlerini Tarihe tekrar kahraman olarak yazdi.
Is öyle gözüküyor ki, Cumhurriyetin ikinci yüzyilinida resmi Tarih yalan, biz Müslümanlar FETOcu degildik, Erdoganci degildik, Kemalistler uyarmadi hakli cikmadi resmi Tarih yalan diyerek zavalli zavalli gecireceksiniz.
Onlar en azından canlı kanlı bir adama tapıyor. Heykel ile Kabeyi kıyaslayan beynine sokayım.
Bu millet bu din düşmanı kafanız devam etseydi 2028 değil 2128'de de iktidar yapmaz. Tayyipin 2028'i kazanamayacağı net. 31 Mart sonuçları bunu teyit etti ama hemen heveslenmeyin meydan size kalmaz. O zamana kadar Türkiye merkez sağı yeni bir alternatif üretip onu iktidara taşır.
Yakın tarihe bak bakalım. Menderesi astiniz, Demirel geldi. Demirel iki kere şapkasını alıp gitti 1971 ve 1980'de ardından 3 yıl sonra Özal geldi. Özal'ı zehirlediniz Mesut Yılmaz geldi, Tansu Çiller geldi, Erbakan geldi. 1999-2002 arası Ecevit başbakan, Bahçeli ve Mesut Yılmaz yardımcılarıydı. Türkiye'yi 3,5 yılda batırdıniz. Ardından Erdoğan geldi...
Yani demem o ki hiiiiiç heveslenmeyin.. Bu millet hem din düşmanı hem vizyonsuz sol partileri ve sol siyasetçileri iktidara taşımayacak hiçbir zaman... Hadi eyvallah.
Ecevit mi batirdi? Ecevit gelmeden önce ülkeyi 50 sene siz yönettiniz. Ecevit bir enkazi aldi ve onda patladi.
Ecevit bu ülkede 6 sene iktidar oldu ve bu 6 sene icinde Kibris Harekati yapildi ve Abdullah Öcalan yakalandi. Siz Ecevitin 6 senede sundugu basariyi son 70 senede gösteremediniz. 100 sene gecse sizden Ecevit gibi bir adam cikmaz, cikmiyorda.
Haa pardon canli kanli adama tapiyorsunuz cok farkli bir sey. En azindan tapindiginizi kabul ediyorsun.
Öyle bakarsak bize hic bir faydasi olmayan Kabe'ye ve din adamlarina tapacagima bu ülkeyi kurup bu Milleti kurtarmis adama taparim bana daha fazla faydasi dokundu. Tapanda yok o yine ayri.
Evet heykel tiras bir sanat türüdür, heykeller put degildir ama Kabe dümdüz bir puttur, kiyaslamasi bile sacma.
50 sene nerede biz yönettik. Hükümet bizde ama yargı ve ordu bürokrasisi sizdeydi. Her 10 senede bir milletin tepesine çöktünüz. 27 Mayıs, 12 Mart , 12 Eylül, 28 Şubat ... Ülkeyi siyasiler değil generaller ve yargıçlar yönetti. Türkiye'de bütün darbeler sağ siyasetçilere yaptı.
Ama Erdoğan hepinizden zeki çıktı. 27 Nisan 2007 muhtırasıni yırtıp paşaların yüzüne çarptı. Türkiye'de askerî vesayet 2010"da bitti. 15 Temmuz 2016'da darbeler ve muhtıralar dönemi bir daha açılmamak üzere kapandı sivil siyasetin ve emniyet bürokrasisinin dik duruşu, medyanın demokrasi bilinci ve halkın kahramanca direnişiyle... Türkiye bugün kendi silahını, tankını, uçağını, otomobilini yapıyor.
Menderesi aşıp Özal'ı zehirlemeseydiniz, Erbakan 28 Şubat 'ta dik dursaydı. Türkiye bugün geldiği noktaya 20 yıl önce çoktan gelmiş olurdu.
Terör örgütü ile birlik olup bu ülkenin Vatanseverlerine kumpas kurmak akillilik degil dümdüz vatana ihanettir.
Türkiye'nin bugün bulundugu nokta ne? Hükümet bildigin anayasini, hak hukuk adaleti tanimiyor, senin bu ülkede hukuksal güvencen sifir nokta sifir.
Devletin tüm kadrolarinda cemaat yapilanmalari var. Cumhurriyet Tarihinde görülmemis bir Ekonomik kriz ve rezil olmus bir devlet. Türkiyenin mevcut durumu budur.
Biz siz Müslümanlari hakikati kabul etmeye ve söylemeye zorlayamayiz, ama Tarihe yine hakli ve kahraman olarak gibi sizi bir 100 sene daha resmi Tarih yalan palavrasina zorlaya biliriz.
Önümüzdeki 100 yıl iktidara gelebilirseniz belki yaparsınız. Darbe mi yaparsınız diyeceğim de general düzeyinde adamımız kalmadı kimle yapacaksınız uzman çavuş astsubayla da olmaz ki...
Şaka bir tarafa yiyorsa o kışladan bir daha bir çıkın bakalım bu halk o generalleri subayları bir kaşık suda nasıl boğuyor görelim.
Merak etme, iktidara geliyoruz. Sen ama bizi düsünme, bizim Tarihte sahip oldugumuz yer ortada.
Sen torunun icin üzül, resmi Tarih yalan, dedelerimiz bunu yapmadi diye zirvalamaya devam edecekler, nasil bugün siz yaptiginiz gibi, müslümanin kaderinde bu vardir.
Aaah ah 2028'de yine havanizi alacaksınız. Yerel seçim ile genel seçim dinamiğinin aynı olmadığını ne zaman öğreneceksiniz. 2028'e daha 4 yıl var. 4 yılda 40 tane parti kurulur. Bu halk size ancak belediye kazandırır.
Unutma... Erdoğan siyaseti bırakmadığı sürece hiçbir savaşı bilerek kaybetmedi. Bizzat kendisi istediği için. Öyle olması gerekiyordu halkın gazını almak için... 2028'de siyaseti bırakacak. Bu zamana kadar yaptığı bütün yolsuzluklardan ve hukuksuzluklardan yargılanmamak için de yeni anayasa hazırlığında.
Türkiye'de asıl mesele Erdoğan değil 6 yıldır... Erdoğan'ın koltuğunu dolduracak karizmaya duruşa sahip bir liderin olmaması. O da 2028'de soldan değil yine merkez sağdan çıkacak. O kişinin şimdiden ismi belli ama cismi gizli. Zamanı gelince hep beraber göreceğiz.
Muhalefetin en zayif adayi Kemal Kilicdarogluna 3% fark ile kazandi. Neyi vermeyecek? AKP'nin secmeni zaten yas geregi ölüyor, herifin secmen deposu emekliler genclerde oy orani zayif. Her gecen sene Erdogan secmenin yapisi geregi zaten oy kaybediyor.
Evet canim, istedigi icin kaybetti. Cok kaybetmek istedigi icin Erdogan ve 16 Bakanlik 3 ay boyunca tüm isleri birakip Istanbulu kazanmak icin tura ciktilar ya.
Devran dönüyor kardesim, Tarih kitaplarindada kendi Ordusuna kumpas kurmus, milleti sömürmüs, insanlik Tarihinde görülmemis yolsuzluk yapmis kisiler olarak gireceksiniz.
Dedigim gibi, siz Müslümanlari dogruyu söylemeye zorlayamayiz ama bir 100 sene daha resmi tarih yalan sacmaligina zorlayabiliriz.
Benimle canımlı cicimli konuşma. Bu ülkede erkekler birbirine canım demez. Senin geldiğin yer nasıl bilmiyorum da konuşurken kendini bozma, raconu da bozma. Siz 1950'den bugüne kadar bizi hiçbir şeye zorlayamadınız, geldiğiniz gibi gittiniz 2-3 senede. Her defasında statükonun vesayetin arkasında saf tuttunuz. Sonrasında da milli irade her defasında size galebe çaldı.
Tacikistan da başörtüsü yasaklanmış ona ne denir napsinlar şimdi insanlar
O zaman Tacikistan 28 Şubat 'ı yaşıyor. Merak etme. Bir 10 yıl sonra orada da her şey değişir. Merak etme.
Şükürler olsun ki Türkiye'de başı açık olan da örtülü olan da okuyabiliyor bugün. Bugün Türkiye'ye 15-20 sene öncesine göre ekonomi, sağlık, enerji, teknoloji, askeri alanda ve hava savunma sanayisinde çağ atladı. O zamandan bin kat daha uygarlık ve refah içinde yaşıyor.
Türkiye, 1960-2002 arası 42 yılda 40 adım yol alamadı ama şükürler olsun 2002'den sonraki 22 yılda 400 adım yol aldı. 2008 Kapatma Davası, 2013 Gezi Olayları, 17/25 Aralık, 15 Temmuz vb. hiçbiri Türkiye'nin önünü kesemedi. Türkiye'yi 2002 öncesine döndüremedi.
Anlayamadim araştırdım sokakta felan da örtemiyeceklermis galiba.
Cevap
4Cevap
Evet, dincilik özgürlük değil zorbalıktır. Dinciliğe, gericiliğe özgürlük olmaz.
Mesela türbandan kurtulmak isteyen kızlara aynı mğsamahayı gösteriyo mu dinci aileler?
Hayla var hayala devam ediyorlar
Bir de diyanet var fjfj en büyük düşmanlığı yapan
Evet gerçekten acayip
Bence hala da uygar sayılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?