Gündem Akrabalarımızı e devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabiliyormuşuz 😂 Çok mu gerekliydi şimdi bu? Ne düşünüyorsunuz KS? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Pek doğru bir haber olduğunu düşünmüyorum ama keşke olsaymış 😂😂😂 Akrabalarımızı e devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabiliyormuşuz 😂 Çok mu gerekliydi şimdi bu? Ne düşünüyorsunuz KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. ne fark eder gerçek hayatta salça olmasınlar yeter 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Böyle bir şey olsa her kavga da millet e devlete dökülür 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 En son arkana baktığınsa kimsenin kalmadığını göreceksin 😂 Yorumla Limbus00 1 yıl Hdhjdjjf Yorumla
Esmaa_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Birkaç kişiye yapmak lazım böyle de. Zaman kaybı valla😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben üşenirdim 😂 Benden uzak olsunlar kâfi Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 507 cevap paylaştı. Halamı çıkarabilirim jdjd kadın taktı bana engellemis heryerden 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Baba tarafını komple silebiliyor muyum 😱😱😱 oleeeyyyy 🤣🤣🤣 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Bir orduya bedeller tek tek uğraşamam değmezler Yorumla assassin8686 1 yıl Herkesin baba tarafı sıkıntılı sanırım 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Benim öyle 😂 Yorumla assassin8686 1 yıl Benim de öyle, ki duyduğum çoğu da öyle diyor 🤣🤣 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Akrabam yok benim çok az sayıda var onlarda kendilerini bilirler derisi çöp 1 0 Yorumla
troubledboy Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Akraba neden siliyim ki, aptaaal mıyım miras gelecek kişiler silinir mi? 0 1 Yorumla troubledboy 1 yıl Devlet kendini akıllı zannediyor, dolduruşa gelip silmeyin.. Miras kalırsa, boşta kalacak, doğrudan devlet hazinesine. Neden devlet zengin olsun ki, ben olalım. Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sosyal medya fake haberi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyleymiş Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Lan olm TClerini nerden bulcam kolayı yok mu bunun 1 0 Yorumla
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Direkt kendimizi silemiyormuyuz aileden 1 0 Yorumla
Leylaxx76 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Bu herkesi birbirine düşürür 😂😂 2 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Leylaxx76 1 yıl 😂 Yorumla
bencicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% 1 yıl Sahte bence 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyleymiş Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hemen gidip teyzemgilleri çıkarayım o halde..😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne fark eder gerçek hayatta salça olmasınlar yeter
Böyle bir şey olsa her kavga da millet e devlete dökülür
😂 En son arkana baktığınsa kimsenin kalmadığını göreceksin 😂
Hdhjdjjf
Birkaç kişiye yapmak lazım böyle de. Zaman kaybı valla😂
Ben üşenirdim 😂 Benden uzak olsunlar kâfi
Halamı çıkarabilirim jdjd kadın taktı bana engellemis heryerden
😂
Baba tarafını komple silebiliyor muyum 😱😱😱 oleeeyyyy 🤣🤣🤣
😂 Bir orduya bedeller tek tek uğraşamam değmezler
Herkesin baba tarafı sıkıntılı sanırım 🤣🤣
Benim öyle 😂
Benim de öyle, ki duyduğum çoğu da öyle diyor 🤣🤣
Akrabam yok benim çok az sayıda var onlarda kendilerini bilirler derisi çöp
Akraba neden siliyim ki, aptaaal mıyım miras gelecek kişiler silinir mi?
Devlet kendini akıllı zannediyor, dolduruşa gelip silmeyin.. Miras kalırsa, boşta kalacak, doğrudan devlet hazinesine. Neden devlet zengin olsun ki, ben olalım.
Sosyal medya fake haberi
Öyleymiş
Lan olm TClerini nerden bulcam kolayı yok mu bunun
Direkt kendimizi silemiyormuyuz aileden
Bu herkesi birbirine düşürür 😂😂
😂
😂
Sahte bence
Öyleymiş
Sahte
Aynen
Haha o neymiş öyle rozes