Dualarımızı eksik etmeyelim umarım ek kısa zamandan zulümden kurtulur kardeşlerimiz
Filistin/ Gazze?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İsrail'in Gazze'den çekilmesi bizim lehimize olan bir şey. Burada bazı İslam düşmanları zevk alıyor Gazzenin düşmesinden. Gazzeyi İsrail ilhak ederse hem Ortadoğu'da elini güçlendirmiş olacak ki bu bizim için iyi bir durum değildir hemde Gazze'den kaçan Filistinlilerin bir kısmı illa ki Türkiye topraklarına gelecek ki buda mevcut şartları düşündüğümüzde iyi bir durum değildir bizim için. Yani İsrail'i savunanlar olaya din açısından bakmasın. Bu durum Türkiye'nin aleyhine bir durumdur. Bırakalım İsrail daha yıllarca uğraşsın Gazze sorunuyla vs. Şu aşamada Gazzenin desteklenmesi şarttır bizim için.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gazze’de bizim kardeşlerimiz var.. onları her türlü desteklemeliyiz devletimizde elinden geleni yapıyor. Neticede Türkiye içinde büyük bir sıkıntı..
Ben Müslümanım ve Türküm. Siyasi konularda da Türkiye ve Türk milleti dışında gönül bağı kurduğum bir unsur da yok. Ben olaya bu açıdan baktım. Gazzenin orada var olarak devam etmesi hem Türkiye hem Türk milletinin menfaati için gereklidir. Gazze'de kiler benim Müslüman kardeşlerimdir doğrudur ama bunun günümüz dünyasında çok bir etkisi yok maalesef.
Amin, inşallah. Dualarımız her zaman zulüm altındaki kardeşlerimiz için. İnşallah en kısa zamanda huzura ve adalete kavuşurlar. Her şeyin en iyisini Allah bilir ve O'ndan ümit kesilmez. Dualarımızla ve elimizden geldiğince yardımlarımızla onların yanında olmalıyız.
Hep dua ediyorum namazda ama şu Arap olduğu için bunu hak etmiş yok filistin halkı kürt hak ediyor bir şey diyince Arap sevici oluyoruz beni ağlatıyor böyle yazanlar
O işler duayla olmuyor. Orta Doğu müslümanları ne zaman tamam yeter durun deyip harekete geçer o zaman hafifler her şey.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim bir normal vatandaş olarak elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Hata seferberlik olsa bir kadin olarak gideceğim o kadar. Haklısınız kesinlikle 👍 Ama herkes oturduğu yerden konuşuyor başka bir şey yok