AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Diamond Tema diyanetin yayınladığı kitaplardan örnek vermekten başka ne yaptı da din düşmanı oldu. Hadi ordan
Dusunsene be seriat istemiyorum diyosun ve aninda teroristlerin hedef gosterdigi biri oluyosun. Sen simdi bu adamlarla ayni tarafta olmak ister misin? Ben istemem sahsen... eminim duzgun dusunebilen kimse bunlarla ayni tarafta olmak istemiyordur.
Aylardır , filistini yahudiler dümdüz etti şu adama tepki gösterdikleri kadar Israile tepki gostermediler. Reklam degeri var ve dis gecirebileceklerini dusunuyorlar diye salliyorlar sadece. Hepsi iki yuzlu.
isid s. gitsin ödenek almaya calıssın abdden
Ya hadi ordan git
?
Tarihi boyunca islamci teror orgutlerine karsi savasmis bi ulkenin adini isidle ayni yere yazamazsin. Elinde somut kanit var mi odenek konusunda?
Tarih boyunca savaşmış mı? Abd bu tarz terör grupları türetmese orta doğuda nasıl hakimiyet sağlayacak? Yapacağı işgali nasil meşrulaştıracak? şu an bile pyd ve ypg ye destek vermiyor mu? Kanit diyorsun yaz İnternete gör, örgütler ele geçirdikleri kritik üsleri niçin abd ye teslim ediyor? Abd bu gruplar büyürken niçin silah desteğinde bulunuyor, hayir sanki kafama göre sallıyormuşum gibi davranmanız insanı sinir ediyor
Kanka google bedava, ypgyi turkiye ve katardan baska teror orgutu ilan eden ulke yok. Abd zaten isidi bitiren ulke.
Ypg dediğin pkk nın Suriye uzantısı ayni mantıkla pkk yı da teror örgütü olarak görmüyor avrupa ve abd. Abd isidi bitirdi çünkü zaten işleri bitti ayrıca kontrol ellerinden kaçtı, bu tarz yapılar bir yerden sonra ulaştıkları güce kapılıp başına buyruk hareket etmeye baslarlar, el kaide ve taliban apaçık birer örnek, bu davranışları ardından abd gibi bir ülke elbette bunları yaşatmaz
Sadece kendi yorumunu katiyorsun, dunyada tr ve katar haric ypg ile pkkyi ayni sayan ulke yok ki. Ayrica abd ile isidin is birligi yaptigina dair en ufak somut kanit yok, musluman uydurmasi.
Misal ne gibi farkları var ypg ve pkk nın?
Birisi sehirlerde bomba patlatiyor masum insanlari olduruyor, birisi de kendi bolgesini korumaktan baska birsey yapmiyor.
Peki kendi bolgesini koruyan "masum particik" niye pkk ya destek veriyor
Oyle birsey olsa un eu ve nato ypgyi teror orgutu ilan ederdi. Birkac yil once Donald Trump bu konuda turkiyeyi tehdit etti hatirliyor musun? Suriyenin terorden arindirilmasinda buyuk rol oynayan, ayni zamanda iside karsi savasta en buyuk yerli etken olan ypg’ye turkiye herhangi bir saldirida bulunursa ekonomisi yok ederim diye.
Niye referansım eu veya nato oluyor? Avrupanın belli kısmına göre pkk hala terör örgütü değil, evet tehdidini hatırlıyorum hatta cb ye yazdigi mektupta da yer vermisti. Bu mu suriyenin terörden arındırılmış hali? Kürtler resmen orada özerlik istiyor, terörden ne farkı var suanki grubun
Baska ne referans olacak? Ayrica konu sapti, konu somut kanit olmadan senin baska bir ulkeye iftira atmana benim verdigim bir tepki. Ve evet suriye herkesin kafasini kesen manyaklardan arindi, yerine ulke kurmak isteyen insanlar geldi kotu mu oldu?
İllegal bir şeyin somut kanıtını istiyorsun, abd kurdugu isidi, o bölgede yapılandırmak istediği terör gruplarını destekleyerek yok etti, yarın devlet kurmalarına da müsaade eder, bizimle zaten sıcak çatışma halinde olan yapı devletlesince mi duracak? Ülke kurmak isteyen o "tatlış insanlar"(sana göre) o bölgedeki Süryani ve Ermeni halkın yasam alanlarını gasp etti, afrinde seçime de gitmislerdi zamanında Türkiye bombalayınca sivilleri vuruyorlar propagandası yapmışlardı
Europole göre bile pyd nin pkk ile bağlantıları fazlasıyla var, birbirinden ayrı terör örgütü değil bunlar, hepsi ortak ve amaçları sabit, terör grubunu destekleyen nasil masum olabilir
Ortada resmi belge yoksa susmak en guzeli. Bende sana isid sempatizanisin isidi senin baban kurdu desem hosuna gidecek mi? Elimde kanit var mı yok o zaman susuyorum.
Diyemezsin çünkü benim öyle bir tutumum yok, değil mi? Ama 2017'ye dönersek işid Suriye'den Irak'a geçerken Rusya bildirmesine rağmen Abd hiçbir şey yapmadı, Esad'a karşı savaşmaları düşüncesi ile müsamaha gösterdi, yani Abd'nin sergilediği tutum tamamen çıkarı doğrultusunda, doğal olarak. Örgütü dilediği gibi finanse et, yapılandır, kullan ama elinde tutamayınca, bölgesel terör unsurlarıyla aynı şekilde yok et, bu bölgede bu örgütler bu kadar sistemsel davranışlar sergileyemez hocam, çünkü o eğitime vs. sahip değiller, dediğin gibi bu benim yorumum ama gerçeklerle örtüşmese ardında durmam
Yalniz esad suriyede duruyor irak ne alaka bu bir, ikincisi elbette abd kendi cikarlarini dusunecek bunda yanlis olan ne. Tekrar diyorum iftira atiyorsun. Abd nin isidle is birligi yaptigina dair en ufak bir ipucu, bir belge, bir olay yok. Muslumanlarin kendi dinlerinin terorle anilmasini istemedigi icin uydurdugu bir iftira, halbuki dunyada +1000 islamci teror orgutu var. Onlari bitiren guce kurucu diyemezsiniz.
2013 14 15 yillarinda iside katilan cogu militan turkiye sinirindan gecti suriyeye, isidle kurt gruplari arasindaki savasta pkk’nin zarar gormesini isteyen tr iside insanlarin katilmasina goz yumdu, gene 90’larda hizbullah teroristleri pkkya karsi savasiyor diye tr onlara da goz yumdu. Hatta turkiyenin iside ekipman verdigini iddia eden savas uzmanlari var. Sana gore bu mesru mu? Her devlet kendi cikarlari icin hareket ediyor
o bölgede sürekli git gel yapan milis güçlerinin bilgisi verilmesine rağmen abd'nin bir şey yapmamasını kast ediyorum, suriyede durduğunun bende farkındayım. Benim islamiyeti terörden arındırmak gibi bir amacım yok, pek de umurumda değil ama bunlara yol veren bir devleti de savunacak değilim, hele pyd'yi normal bir parti gibi görecek hiç değilim. Onları bitiren güç niye 10 sene önce bitirmedi? Bütün bölgeler terör ile boğuşurken petrol rafinelerinin başında nöbet bekleyen devleti bana masum diye savunman gerçekten çok ironik ya. O bölgelerdeki petrolü çektikten sonra ypg'ye teslim edip, daha sonra TSK'ya vurma müsaadesi gösteren yine Abd idi. Ortada belge yok o zaman abd masum, peki tozpembe arkadaş peki
Misal söylediklerinin sadece sınırdan geçme kısmı resmi, geri kalanı yorum ancak bu yorumlara itiraz etmiyorum çünkü en güçlü olasılık ancak sen belge yoksa hiçbir şey yok kafasındasın. Söylediklerini meşru bulmuyorum, hiçbir zamanda bulmadım ama bunu bu noktaya getiren Abd ve destek verdiği bizim ah*mak hükümet
Ya zaten isid 2013de kurulmus abd iside karsi buyuk savasini 2014 de baslatmis ne 10 senesi.
Dünyanın en büyük gücü kıytırık bir örgütü bitiremiyor hem de kurulmasından 1 sene sonra, ne tarafa doğru inanmamı istersin?
Işid hiç konuşmasın. Peygamberi bahane etmesin hiç. Terörün dini yok
İşid mi kaldı lan
Bilmem varmis demek ki
Bir halt çıkmaz o işten
Umarim cikmaz... cocugun guvenligi epey tehlikede bence
Dini konular hassastır, bilhassa cehaletin en yoğun yaşandığı alandır. Bu konulara girerken göze almıştır muhtemelen
Bu kadar ileri gtcegine ihtimal vermemistir bence
Bu arkadaş 4-5 senedir din üstüne videolar paylaşıyor, illa ki nice tehditler almıştır. İlk defa bu kadar göze batıp popüler oldu, daha ciddi tehditler kaçınılmaz. Bunu bilecek kadar zeki bir eleman
Olabilir.. Bn takip etmiyodum hic gundem olunca duydum
Sen olursunda duymazmiyiz
Benim diamond tema ile problemim yok ve isid'in tarafinda olmadigim icin mutluyum
Sen kafani böyle seylere yorma derm
Sen beni bi takip ediyosun anlasilan kimsin acaba
Hadi ordan zibidi ilk kez gördüm seni bu lafinin üzerine bakinca senin gibileri takip etmek allah korusun lan
:D peki
Istersen takip et ben seni blokliyim gizli gizli bakmamis olursun hem
Manyakmisin sen ya ne diye takip edeym seni
Hadi bakalim oyledir.
Kadinlari engellemem buyur sen engelle actim
Komik işler, hoşgörü nerede
Bulunamadı
Cennet hayali kurmuyorum valla🤣
Asrin tok ile diamond in videosuna bakiyordum... diyo ki asrin, "islamiyet senin ile allah arasinda bir teslimiyet sozlesmesidir ve sen bu kurallari otomatik olarak kabul edersin" diyo, diamond da "islamdan cikanlar icin ne olacagi belirsiz, hukumler yok. Ustelik sen bir ulke vatandasi oldugunda bile vatandasliktan cikma hakkina sahipsin. Baska bir ulkeye gittiginde 5 10 sene icerisinde kira yardimi alip bu surede dil okuluna gidip o ulkenin vatandasi olmak icin kriterleri tamamlayabilirsin, ancak islamdan cikmis biri kafir olur ve bir kafir barinma, egitim, calisma gibi temel haklarini seriat ile edinemez" diyerek iki zihniyetin ne kadar farkli ve hangisinin guncel oldugunu gayet net sekilde anlatmis. Bunun uzerine kalkip da seriati savunmak zaten basli basina mantiksizlik olur. Cunku seriat kisisel tercihlere ve sozlere dayandirilan evrensel olmayan dinsel bir olgu.
Yani sen pesinen neler hayal edecegini, neler istwdigini islamiyeti kabul ederek kabul ediyorsun ve bunlarin disindaki ihtimaller acikca yasak. Hala gunumuzde bunun tartisiliyor olmasi bile bence abes bir durum ama mecbur kaliyo insanlar, diger insanlari bilinclendirmeye..
Ben Allah on bize din gönderdiğini düşünmüyorum, isteyen inanır, saygı duyarız
Zaten butun mesele muslumanlarin cihatciligindan cikiyor. Yani adam seriat devletinden kaciyo avrupaya amerikaya gidiyo ama orada rahat duruyo mu hayir. Kactigi rejimi oralarda yaymak icin toplumsal duzeni bozuyo gidiyo mesela fransada fransa bayragini yakiyo. Yani bu cihatciliklari yayilimciliklari asil problem. Arap kulturu olan islamiyeti evrensel zannediyolar, bir deluzyonun icindeler o yuzden mantik isletemiyosun adamlara. Ve zaten kendi dininden olmayanlari oldurmeyi kendilerine hak gorenlere biz nasil saygi duyalim? Bize zarar vermesinler diye sesimizi kisiyoruz. Bak iste diamond tema 2 hadis okudu diye simdi kendisini kotumaya ugrasiyo. Hadisler de diyanetin kaynaklarinda olan hafislermis ustelik yani bunlar aklin mantigin kabul edebilecegi olaylar degil.