Baslıkta yazdıgım gibi genital bölgeyi ve torbanin üstündeki kılları neyle alabiliriz uğraştırmadan (Tüy dökücü kremler cok ugraştırıyor yarısı kalıyor yarısı gidiyor bazıları gitmiyor cok ugrastırıyor yani) ve Genital bölgede neden kötü koku olur ve nasıl giderilir neredeyse vücudumun her yerine yansidi koku erkegim
Güncellemeler
1 yıl
makatımdaki tüyler kalıyor kücükte olsa orayı nasıl alabilirim
Ondan basit bir şey yokki sir ağda bandı al kutuda satilan sonra icinden agda bantlari var bir tane aliyosun eline sonra iki elin arasinda ofaliyosun sicak olmasi gerek ısınıyo ofalyinca sonra çomel yapistir oraya ve yapistirinca da elinde uzerinden tekrar ofala iyice yapissin sicak daha iyi yapisir ve sonra bi anda hizlica çek böyle kenarlarina falan hep öyle ağda pruzsuz olacak
Ne demek bu tüyler koku yapabilir. Yumurtalıklar içim bir fikrim yok ne yazikki oralarda fazla çıkmıyor diye biliyordum. penisini de ağdayla alabilirsin. Sir ağda zaten 2 kagidin yapistrilmasi ile oluyo o yapiskan kisim o 2 kagidin arasinda bu arada o yuzden ikine acman gerek o yuzden 1 tane sir bandin iki tane yapiskan kismi oluyo o ikisini de kullanabilirsin. Sorun olursa yine sorabilirsin
Evet onlar yuksek ihtimalle yumurtalik kismina agda yapma zaten orasi fena acir ama makatina penisine yap acisa bile bir anda acir sonra geçer acı illaki olucak ama daynilmaz bi sey değil zaten agdayi yaptiktan sonra icinde yagli mendiller var onunla silmeyi unutma yapis yapis kalir sabunla bile cikmaz yapiskanligi
Iyicene dermotolog ve ürolog oldum 😂 ter kokusu için mutlaka 1 adet roll on 1 adet deaodorant gerekli ve sürekli duş alicaksin duştan sonra roll onu sür sonra deodoranti sık tamamdir. Yaz aylarinda koyu renk kiyafetler de tercih etme
ve ayiptir söylemesi bugün aldım kıllarımı dustan cıkalı 1 saat oldu tuvalete bile gitmedim ama genede hafif kokuyor mantar olabilir mi acaba bi korktum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler sadece traş bıçağı
traş bıcagı cok zor oluyor ve torbanın üstündeki kılları nasıl alabilirim traş bıcagıyla?
Birader güt youtubeda ürologların anlattığına bak mk
tam olarak ne yazmam gerek
Guzel temizleyemediğin için
nasil temizleyebirim ki
Makatındakı tüyleri de alman gerekiyo
Jiletle al en azindan tüy dökucuden daha iyidir. Brn jilette onermek istemiyorum aslinda ağda daha iyi olur
makattaki tüyleei almaya calısıyorum tüy dökücü kremle bi kismi gidiyor ama gene de kalıyor jiletle de o kısmı göremiyorum ve zor oluyor
O yuzden ağda diyorum ya sana
pardon sonradan gördüm
agdayla kendi basıma nasıl alabilirim
dustan cıktıktan 1 saat sonra bile koku oluyor
Ondan basit bir şey yokki sir ağda bandı al kutuda satilan sonra icinden agda bantlari var bir tane aliyosun eline sonra iki elin arasinda ofaliyosun sicak olmasi gerek ısınıyo ofalyinca sonra çomel yapistir oraya ve yapistirinca da elinde uzerinden tekrar ofala iyice yapissin sicak daha iyi yapisir ve sonra bi anda hizlica çek böyle kenarlarina falan hep öyle ağda pruzsuz olacak
bisi diyim mi Şu an gercekten cok büyük bi iyiligin dokundu bana
bian da cektigimde bi zararı olmaz dimi hassas bölge ya
sir ağda bandı su 41 li set olan mı bi onu buldum intten kutuda
Ne demek bu tüyler koku yapabilir. Yumurtalıklar içim bir fikrim yok ne yazikki oralarda fazla çıkmıyor diye biliyordum. penisini de ağdayla alabilirsin. Sir ağda zaten 2 kagidin yapistrilmasi ile oluyo o yapiskan kisim o 2 kagidin arasinda bu arada o yuzden ikine acman gerek o yuzden 1 tane sir bandin iki tane yapiskan kismi oluyo o ikisini de kullanabilirsin. Sorun olursa yine sorabilirsin
mesajlarım gitmiyor uygulama kastı
sir agda bandı su 41 li set olan mı bi onu buldum intten kutuda
Evet onlar yuksek ihtimalle yumurtalik kismina agda yapma zaten orasi fena acir ama makatina penisine yap acisa bile bir anda acir sonra geçer acı illaki olucak ama daynilmaz bi sey değil zaten agdayi yaptiktan sonra icinde yagli mendiller var onunla silmeyi unutma yapis yapis kalir sabunla bile cikmaz yapiskanligi
bi sorum olursa sana nerden ulasabilirim
sanki bu kötü koku her yerime bulastı gibi terledigim bile o kokuyo alıyor gibiyim normal mi eger bu dediklerini yaparsam koku gider degil mi
Burdan sorarsin. Tüylerini duzenli alirsan. Güzel yikanirken oralari da sabunla yıkarsan. Düzenli iç çamasiri değişimi yaparsan. Bence koku gider
ya bu koku oldugundan beri sanki terim de kokuyo ona bi cözüm var mi
Iyicene dermotolog ve ürolog oldum 😂 ter kokusu için mutlaka 1 adet roll on 1 adet deaodorant gerekli ve sürekli duş alicaksin duştan sonra roll onu sür sonra deodoranti sık tamamdir. Yaz aylarinda koyu renk kiyafetler de tercih etme
bende rexonanın clinical protection yesili var bide onun deodrantı iyi midir
ve ayiptir söylemesi bugün aldım kıllarımı dustan cıkalı 1 saat oldu tuvalete bile gitmedim ama genede hafif kokuyor mantar olabilir mi acaba bi korktum
mantar da olabilir
bak korktum bi simdi
intarnete yazdımsa cok sey cıktı kesin nasıl anlarım mantar oldugunu
Doktora git benden bu kadar beni aşiyo konu
cok sagolll ben su agda isini yapayim yazicam geri buraya uygulamayı silip gitme bosluga düserim
mantar olabilir. koku ondan oluyor olabilir