Gündem Medeniyet görmemiş araplar hakkında ne düşünüyorsunuz? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hâlâ ilkel yaşayan bu canlılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sonra bir Arapla konuşunca çöl bedevisi diyince tepkisiz kalıyorlar sdxghjindrgv Güncellemeler1 yıl Keşke Türkiye'deki tüm Araplara kıyım yapsak var yaaaa offfff 🤤🤤🤤🤤 Medeniyet görmemiş araplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Dinle kafayı bozmuş ahlaki değerleri olmayan petrolleri bitince hükümleri kalmayacak boş bir millet 1 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl 💩 yesinler Yorumla BeyazTavşann 1 yıl Yesinler Yorumla
Faviannxe Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yıllardır bir sürü peygamber gelmesine rağmen bir türlü akıllanmayan boş ırk kadın çocuk katliam yapabilsek keşke 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Öyle istiyorum ki Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Türklerin Kürtlerin lazlarin da o kadar medeniyetsiz olduğunu düşünüyorum ben türküm 2 3 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Medeniyetsiz misin? Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Çok medeniyetli olduğum için bu ülkenin yüzde 98i medeniyetsiz geliyor bana Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Hadi o zaman seni Norveçe alalım sayın medeni "Türk " Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 767 cevap paylaştı. Araplar sandığın kadar saf değil bence en azından geneli 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Saf derken Yorumla k1ssee 1 yıl Yani ilkelliği iyi biliyorlar peygamber zamanında çatal kaşık yok diye eliyle pilav yemeyi sünnet edinen ama aynı zamanda çağa ayak uyduran altından lüksten boğulan bir kesmi var Yorumla
X_FEAR_X Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben hiçbir ırka karşı negatif duygular beslemem ırkçılık gereksiz bir şey 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Ya he he içtim şarabı s. jtm arbi Yorumla X_FEAR_X 1 yıl Olsun Öyle deme onları da Allah yarattı sonuçta Yorumla
Bastut Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl İç şarabı dik Arabî 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Onların analarını var yaaaaaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Genellemeler yanlıştır insanlara saygın olsun 1 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Duymuyorum başka kapıya gizli it Yorumla yağmur_yüreklim01 1 yıl Duymuyorum başka kapıya gizli itiraf mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dinle kafayı bozmuş ahlaki değerleri olmayan petrolleri bitince hükümleri kalmayacak boş bir millet
💩 yesinler
Yesinler
Yıllardır bir sürü peygamber gelmesine rağmen bir türlü akıllanmayan boş ırk kadın çocuk katliam yapabilsek keşke
Öyle istiyorum ki
Türklerin Kürtlerin lazlarin da o kadar medeniyetsiz olduğunu düşünüyorum ben türküm
Medeniyetsiz misin?
Çok medeniyetli olduğum için bu ülkenin yüzde 98i medeniyetsiz geliyor bana
Hadi o zaman seni Norveçe alalım sayın medeni "Türk "
Araplar sandığın kadar saf değil bence en azından geneli
Saf derken
Yani ilkelliği iyi biliyorlar peygamber zamanında çatal kaşık yok diye eliyle pilav yemeyi sünnet edinen ama aynı zamanda çağa ayak uyduran altından lüksten boğulan bir kesmi var
Ben hiçbir ırka karşı negatif duygular beslemem ırkçılık gereksiz bir şey
Ya he he içtim şarabı s. jtm arbi
Olsun Öyle deme onları da Allah yarattı sonuçta
İç şarabı dik Arabî
Onların analarını var yaaaaaaa
Genellemeler yanlıştır insanlara saygın olsun
Duymuyorum başka kapıya gizli it
Duymuyorum başka kapıya gizli itiraf mi
Hiç sevmem.