Gündem Pişiyoruz çok sıcak? Şanslımmmmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Aşır ya saat 7 bide Güncellemeler1 yıl Mardinliyim Pişiyoruz çok sıcak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ŞehrinBaşkanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% 1 yıl Valla ya yanıyoruz söndüren yok sabah sabah 0 2 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 🙂🙂 Yorumla ŞehrinBaşkanı 1 yıl İşte misin çalışıyor musun ☺️☺️ Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Burasıda öyle klima büyük nimet onu anladım 0 2 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Bizde var Yorumla hangovers 1 yıl Bende yok maalesef Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Merhaba evet maalesef çok sıcak 0 5 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Evet ya birneviterapi 1 yıl Doğu tarafı daha sıcaktır kolaylıklar diliyorum Şanslımmmmmm 1 yıl Evet öyle birneviterapi 1 yıl Sabırlar diliyorum Şanslımmmmmm 1 yıl Teşekkürler
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Duşa gir soğuk suyla kendine gelirisin 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Gündem konusunda 817 cevap paylaştı. İzmir yağmurlu soğuk üşüyoruz 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Gündem konusunda 390 cevap paylaştı. havuza gir miss gibi serinlersin 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şişkosun ya ondandır 0 16 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Yoo zayıfım Yorumla ThisisBad 1 yıl Yalancı Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Herkes der evde yemek vermiyorlar mi 🙄 Yorumla ThisisBad 1 yıl Yalancı kandırma mileti xl giyorsun Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 😂😂😂 keşke öyle olsa Yorumla ThisisBad 1 yıl Öyle zaten şişko göbeklii Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 😂100 kiloyum Yorumla ThisisBad 1 yıl Yaa biliyprdumm şimdi Ayıfla kraallığının sama ihtiyacı var Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 😂ilk sen oluyorsun Yorumla ThisisBad 1 yıl İlkinmiyimmmm inanmam Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Olur olur Yorumla ThisisBad 1 yıl Şişkoletam benim gel senle takipleşelim Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Şaka yaptım la 😂 Yorumla ThisisBad 1 yıl Kandırdın beniii hainn ceza olarak benş takip et Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Etmiyorum Yorumla ThisisBad 1 yıl Mahkeme kararına saygı duy Yorumla
PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Ne sıcağa 0 7 Yorumla Sanimeyonka 1 yıl Merhaba bir konu hakkında görüşünü alabilir miyim Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Bana mı tabi Yorumla PERI113 1 yıl Almanya öyle değil Yorumla Sanimeyonka 1 yıl Bana araba durdurdular korna falan çaldılar bikaç yıl önce şimdi ise birden adım çıktı ama ilişki yaşamadım öpüşmedim bile fiziki olarak ve üstüme yürüyorlar neden olabilir Yorumla Sanimeyonka 1 yıl Beni çekmeye çalışıyorlar Yorumla Sanimeyonka 1 yıl Tuzaklar kurdular da Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Ne gibi tuzak kurdu Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% 1 yıl Nerelisin ki 0 17 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Mardin Yorumla Prestiqe01 1 yıl Sıcak olur oralar klima şart birde açık giyinemezsin yandin Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Kapaliyim Yorumla Prestiqe01 1 yıl Tahmin ettim ve evde bile kapalı giyince bunalirsin... Klima ya da kendi odan yok mu Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 😂şunda neredeyim tahmin edemesin Yorumla Prestiqe01 1 yıl Dama mi çıktın esiyor mu Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Evet yok ya ne esmesi Yorumla Prestiqe01 1 yıl Sabah biraz serinlik esme yok mu ya. Burada denizden esiyor biraz en azindan Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Hiç yok Yorumla Prestiqe01 1 yıl Çok fena o sıcakta hicbisey olmaz yapış yapis ve ter... Sauna gibi Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Daha beter Yorumla Prestiqe01 1 yıl Evet birde kapalisin beyaz açık renk giyin bari Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Siyahciyiz Yorumla Prestiqe01 1 yıl Sakın güneşe çıkma sakın bir de.. kendin sauna olursun... Uzun boylu olur sizin oranın kızları Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl , yoo kısayim Yorumla Prestiqe01 1 yıl Minik ve şirin kapalı sıcak ve bunaltıcı hava. Soğuk duş iyi gelir şimdi Yorumla Prestiqe01 1 yıl Duş imkanın var di mi Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl yaniyoruzzzz 0 10 Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Kaç derece yanıyorsun Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl 40lari geçti sanirimm Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Yemek kıvamına gelmisin Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl sorma sen orada tam pismis sin dir Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl Tabi ki Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl aman dikkat et fazla pişme buhar olursun Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 😂😂 Yok yok Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl iyi o zamannn Yorumla Şanslımmmmmm 1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Gündem konusunda 446 cevap paylaştı. Evet aşırı sıcak 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Gündem konusunda 832 cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bizim sıcaklık 57 dereceyi buluyor o zaman biz eriyoruz
Valla ya yanıyoruz söndüren yok sabah sabah
🙂🙂
İşte misin çalışıyor musun ☺️☺️
Burasıda öyle klima büyük nimet onu anladım
Bizde var
Bende yok maalesef
Merhaba evet maalesef çok sıcak
Evet ya
Doğu tarafı daha sıcaktır kolaylıklar diliyorum
Evet öyle
Sabırlar diliyorum
Teşekkürler
Duşa gir soğuk suyla kendine gelirisin
Hangi sehirdesin
İzmir yağmurlu soğuk üşüyoruz
havuza gir miss gibi serinlersin
Şişkosun ya ondandır
Yoo zayıfım
Yalancı
Herkes der evde yemek vermiyorlar mi 🙄
Yalancı kandırma mileti xl giyorsun
😂😂😂 keşke öyle olsa
Öyle zaten şişko göbeklii
😂100 kiloyum
Yaa biliyprdumm şimdi Ayıfla kraallığının sama ihtiyacı var
😂ilk sen oluyorsun
İlkinmiyimmmm inanmam
Olur olur
Şişkoletam benim gel senle takipleşelim
Şaka yaptım la 😂
Kandırdın beniii hainn ceza olarak benş takip et
Etmiyorum
Mahkeme kararına saygı duy
Ne sıcağa
Merhaba bir konu hakkında görüşünü alabilir miyim
Bana mı tabi
Almanya öyle değil
Bana araba durdurdular korna falan çaldılar bikaç yıl önce şimdi ise birden adım çıktı ama ilişki yaşamadım öpüşmedim bile fiziki olarak ve üstüme yürüyorlar neden olabilir
Beni çekmeye çalışıyorlar
Tuzaklar kurdular da
Ne gibi tuzak kurdu
Nerelisin ki
Mardin
Sıcak olur oralar klima şart birde açık giyinemezsin yandin
Kapaliyim
Tahmin ettim ve evde bile kapalı giyince bunalirsin... Klima ya da kendi odan yok mu
😂şunda neredeyim tahmin edemesin
Dama mi çıktın esiyor mu
Evet yok ya ne esmesi
Sabah biraz serinlik esme yok mu ya. Burada denizden esiyor biraz en azindan
Hiç yok
Çok fena o sıcakta hicbisey olmaz yapış yapis ve ter... Sauna gibi
Daha beter
Evet birde kapalisin beyaz açık renk giyin bari
Siyahciyiz
Sakın güneşe çıkma sakın bir de.. kendin sauna olursun... Uzun boylu olur sizin oranın kızları
, yoo kısayim
Minik ve şirin kapalı sıcak ve bunaltıcı hava. Soğuk duş iyi gelir şimdi
Duş imkanın var di mi
yaniyoruzzzz
Kaç derece yanıyorsun
40lari geçti sanirimm
Yemek kıvamına gelmisin
sorma sen orada tam pismis sin dir
Tabi ki
aman dikkat et fazla pişme buhar olursun
😂😂 Yok yok
iyi o zamannn