Hacı dolar artıkça millet daha zenginliyor bu ne ya kasaplar tıklım tıklım dolu herkes kurban kesmiş. Emekliler maaşa zam maaşa zam diye ağlıyolardı bu fakir edibiyatı artık bitsin cidden fakir yok ülkede bi ben fakirim. Eskiden ülke fakirleşiyor diye üzülürdüm herkes fakirleşiyor diye üzülürdüm meğerse benim düşündüğüm gibi değilmiş bi ben fakir kalmışım 🤣
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Görüş alanını biraz daha açarsan eğer insanların para biriktirmeye çalıştıklarını bile görebilirsin.
Bak bu bayram ben harinç herkes bu iki şeyi yaptı. Özellikle o eyt maaşı çıkınca Erdoğan oy verip Erdoğana kazandırıp daha sonra maaş düşük diye ağlayıp hükümete isyan edip şimdide kurban kesip kasaba giden ikiyüzlü emekli dayılar.. Hiç haz etmiyorum onları...
Kurban kesmek ve Tatile gitmek.
Derdin farklıymış neyse
Neymiş derdim söyle..
Bunları yapanlar fakir olamaz fakir bunları yapamaz senin dediğin gibi ülkede fakir fukara olsa tatil yerleri bukadar dolmaz ve kurban kesen az olur mantıken... Ki ben bu bayram öyle olcak zannetmiştim.. Millette var para abi bi ben fakirim
Eyyy
Kasaplar dolu diye insanlar zengin mi oluyor ne alaka?
Tabi... Kasaplar dolu tatil yerleri dolu millet trafik kitli para olmasa olmaz bunlar.
Sen yinede boş ver diğer insanları
Eskiden ben söyle derdim millet bu bayram kurban kesemicek ekonomi kötü şimdi bi baktım kurban kesmek için sıraya giren 100 lerce emekli dayı tatil yeri bırakmayan 1000 lerce vatandaş
Millete üzülürken bi ben fakir kaldım herkes zengin olmuş laa.
Öncelikle ben türk değilim ama türk insanının ne kadar iki yüzlü olduğunu çok iyi biliyorum bence demek istediğin şey bu türk insanı söylenmekten başka hiçbir şey yapmıyor
Kesinlikle bunu anlatmaya çalışıyorum anladığın için saol...
Bende eskiden üzülürdümde yani fakir yok ülkede.. Fakir sayısı az
İyi şartlarda yaşayıp sürekli her şeyden şikayet eden insanlardan nefret ediyorum
Akp yi zerre sevmem onu savunmak içinde söylemiyorum lakin Chp eğer millet ekmek bulamıyor derse yalan söylemiş olur bu dışarıdan algı operasyonu gibi görünür ve vatandaş güvenip ona oy vermez. Fakir yok değil var ama azınlıkta...
Napsinlar dini vecizeleri yerine getirmesinler mi?
Tabiki getirsinler. Param yok demesinler para varken.
Cidden insanlar param yok derken alım gücünün düştüğünü kast ediyor eskiden hafta da bir yemek söyleyebilirken dışarıdan, şimdi ayda bir ya da iki ayda bir söyleyebiliyor durum gençler açısından daha vahim çoğu genç üniversiteyi bitirdiğinde direkt iş bulamıyor geçici işlerde çalışıyor ailesinin yanında kalmak zorunda kalıyor. 2010 a kadar her şey güzel gittiği için birden fakirlik olmaz insanlar birikmişini harcıyor, harcamak zorunda kalıyor ki 80 küsür milyon ülkeyiz ve çoğu şehirde yaşıyor illaki iyi şeyler göreceksin
Osmanlı'da sabah ezanına doğru idamlar gerçekleştirilirken halk panayırlarda eğleniyormuş, idamı görmeyen veya yakını öldürülmeyen kişi illaki her şey güllük gülistanlık o yüzden anlıyorum. Ayrıca bazı şeyler günümüz için ihtiyaç lüks değil bunu da unutmamak lazım