Gündem Herkese günaydınlar süper bir gün diliyorum , neler yapılacak bugün? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Acayip yoğun bir güne sakin bir başlayış benim ki hadi bakalım herkese kolaylar gelsin👍🏻 Herkese günaydınlar süper bir gün diliyorum , neler yapılacak bugün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her yeni gün umut :)Bu sıcaklarda ise bu umut sadece isim sanki :) 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 362 cevap paylaştı. Bayram tatili için son 2 gün iş yoğunluğu işte :) 1 0 Yorumla
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Bugün neler yapacağım büyük ihtimalle evde geçiririm vakit kitap okurum araştırma yaparım arada buraya gelirim öyle 0 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Stabil☺iş koşturmacası sıcak havada cabası tabi ☺☺☺ 0 1 Yorumla avicenna90 +1 yıl 😂 Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl İbn_İ Sina boş durmaz elbette.Haklısın. 0 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Günaydın ☀️ sıcak ve yorucu bir gün olacak iş temposu aynen devam edecek 1 0 Yorumla
Tulsa_King Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yoğun bir gün benim için, öğleden sonra ticaret odasında toplantı var 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 675 cevap paylaştı. Bayramdan önce bütün ödemeleri toplamam lazım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Gündem konusunda 914 cevap paylaştı. Günaydın , kolay gelsin :) 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bisikletimle tur atıcam bu sıcakta 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 686 cevap paylaştı. Tüm gün bavul hazırladım 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Geç gördüm artık iyi akşamlar demek lazım. 😂😂 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 360 cevap paylaştı. İş, nöbet ikilisiyle geçecek bir gün 0 0 Yorumla
Hukukcu-Smh-26 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Dinlencem tatil ohh 0 1 Yorumla Hukukcu-Smh-26 1 yıl Tüm tatil dinlenecem dedim daha çok yoruldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Her yeni gün umut :)
Bu sıcaklarda ise bu umut sadece isim sanki :)
Bayram tatili için son 2 gün iş yoğunluğu işte :)
Bugün neler yapacağım büyük ihtimalle evde geçiririm vakit kitap okurum araştırma yaparım arada buraya gelirim öyle
Stabil☺iş koşturmacası sıcak havada cabası tabi ☺☺☺
😂
İbn_İ Sina boş durmaz elbette.
Haklısın.
Günaydın ☀️ sıcak ve yorucu bir gün olacak iş temposu aynen devam edecek
Yoğun bir gün benim için, öğleden sonra ticaret odasında toplantı var
Çalışçaz la başka bişey mi var sanki
Köydeyim bahçede iş yapacaz bugün kesin
Günaydın kolay gelsin
Çaliş çaliş, eve git
Bayramdan önce bütün ödemeleri toplamam lazım
Günaydın , kolay gelsin :)