Güncellemeler
1 yıl
bu kadarı fazla
ve sen İstanbul, sana ne oluyor? Akdeniz şehri misin, Egede misin, ne bu berbat sıcaklar? hayatım boyunca yazın Ağustos gibi sadece birkaç hafta bu kadar sıcak olurdu bu şehir. Şimdi Hazirana girer girmez yer gök cayır cayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sıcaktan bilgisayara elimi süremiyorum avuç içlerim yanıyor resmen bileklerime kadar darlandım artık
telefonlar filan da çol ısınıyor sanki havalardan etkilenip
Evet sıcak havalarda telefon ve bilgisayar normale nazaran daha fazla ısınır el değmiyor artık zaten ellerim sıcak bir de telefon sıcak olunca hiçbir şey yapasım gelmiyor.
ablacım sıcak olsun vantilatör neden var açarsın soğursun ama kış öyle mi gotun donuyor
sıcağın bir sınırı var. boğluyoruz. halsizleşiyoruz. biz ege akdeniz insanı gibi değiliz. böyle havalara alışkınlık yok bizde. ruh halim bile değişti. spor filan nasıl yapacan bu havada. 19/20 derece olmalıydı bu mevsim İstanbul
sen istanbuldayken bunu diyorsan İzmir ve antalyada olsan ohooooo
onlar alışkın. biz değiliz. bu arada şu son birkaç gündür 35 / 40 derecelerde ki bir de boğuluyor insan. son iki senedir böyle saçma sapan hava durumu var. normalde 35i filan agustosta görürdük o da birkaç haftalığına
Haziranda boyleyse Temmuz agustosta ne olacaktur Allah bilir
belki de soğur. şu şehre güven olmaz
Umarim.
Hava durumu dile gelseydi : lanet olsun , biturlu yaranamadim size mk "
bacım bu fazla ya. siz hangi ildesiniz
Elazig
siz alışksınızdır sıcağa
Bu sıcaklar çok sıkıntı harbi
Bencede fazla ama bu bir başlangıç
Sıcak iyidir iyi
boğucuuu
Daha da kötü sıcaklar gelecek