Askere verilen eğitimler ve cezalar ağırlaştırılmalı mıdır?

Askere verilen eğitimler ve cezalar ağırlaştırılmalı mıdır?

Askerlere ceza verilmez her durumla nasıl başa çıkacakları ve birlik halinde hareket etmeleri gerektiği öğretilir, Ceza hatalı olana verilir ama askerde birlik olunması gerektiğini öğretmek için 1 kişinin hatası direkt o taburu suçlu çıkartır, Ayrıca ne işin var askerlerle eğitimlerin ağırlaştırılmasıyla.
bu soruyu soran daha öncede gördüm ama neden gizli bilmiyorum
Cevap
8Cevap
eski askerlik yok ki top tüfek yok artık yapay zeka gelişiyor
Eğitimi anlarım da ceza niye ağırlaştırılsın?
Ne gerek var kardeşim altı üstü 6 ay yapıp geleceğiz
Yeterince ağır zaten Yazık değil mi anne kuzularına
sen orada ne yaşandığını biliyor musun da ağırlaştırmaktan bahsediyorsun
Pembelinin ne haddine bu soru
Kızlar da askere giderse olur
Artık Profesyonel Orduya Geçilmelidir.
geçilmelidir abi ama geçilmiyor zorunlu askerlik istemiyorum saçma
Valla ben 6 ay yaptım. Sadece 1 kere atış yaptık. O da rast gele, formalite icabı. Çok iyi maaş verilmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi lazım. Özellikle Uzman Çavuşlar sürekli istifa ediyor dayanamayıp.
intihar edende olmuştu mektup bırakmıştı
kadro lazım kadro gelecek diye konuşuluyor gelir mi bilmem
şu an ki savunma bakanı yüzde 50 zorunlu yüzde 50 profesyonel dedi
uzman çavus olmayı düşünüyorum profesyonel asker olmayı düşünüyorum ababa önerir misin
İntihar eden de çok. Zaten çoğu komutanın psikolojisi bozuk. İşi zoraki yapıyor gibiler. Ordu da çok büyük sıkıntı ve eksiklikler var. Askere gidene kadar farkında değildim fakat yaşayınca bizzat gördüm.
bende her ay askeri hastane gidiyorum seneye askere alacaklar mı belli olacak
Herkesin yapabileceği bir iş değil kardeşim. Komutanlar eziyor, uzmanlar da eziliyor. Yeri gelecek 30 kilo cantayla sıcakta dağlarda gezeceksin. Ben hayatta yapamam, 6 ay zor dayandım.
eski askerlik yok ama teknoloji yapay zeka gelişiyor
terör neredyse bitti
Gelişiyor da benim olduğum yerde halen 1970 model eski tanklar vardı.
Türkiye toprakları içinde terörist bitti ama K. Irak terör yuvası halinde. Bölge dağlık, yüksel olduğu için tank sokamıyorsun. F-16 lar her yere giremiyor. Mecbur komando lazım.
inşallah teknoloji gelişir abi yeni dünya düzeni siyonizm kuruluyor bop işliyor adım adım tek dünya devleti istiyorlar umarım halk uyanır umarım ordu güçlenir uzman çavus kadro hakları kısıtlı
Valla bu ekonomiyle işimiz zor. İllaki teknoloji gelişecek. 50 yıl öncesinin teknolojisiyle 50 yıl sonrasının teknolojisi aynı olamaz.
Ali tilkici uzman federasyonu başkanı uğraşıyor kadro için Twitter'da inşallah kadro gellr kadro lazım benimde eski okul arkdasim ,25 yaşında şehid oldu iki yıllık uzmandı kuzey ırak mayın bastı
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Zor bir durum.
amin cümlemize ismi İbrahim han iki yıl geçti
Bunu bir erkek sormalıydı değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?