Dalga geçmeyin lütfen. Ben, Giresun'un ilçelerinden birindeki bir köyde oturuyorum. Evimin arkasında dağ ve orman var. Gece saat 12 civarında gökyüzünü izliyordum, hava hayret verici bir şekilde açıktı (burası genelde bulutlu ve yağmurlu olduğu için hava açınca hayretler içerisinde kalıyoruz, her neyse). O sırada; dağın bir ucundan öbür ucuna uçan, beyaz, parlak, büyük ve yuvarlak bir cisim gördüm. O anki şaşkınlıkla elime telefonumu alıp kameraya çekmek, aklıma hiç gelmedi. Sonra o ışıklı yuvarlak cisim, hızlı bir şekilde süzüle süzüle dağın öbür ucunun eteğine doğru gitti ve ormandaki ağaçların arasında kayboldu. Sizce bu cisim ne olabilir, ufo olabilir mi?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gördüğüney muhtemelen dron
ya da birilerinin yansıttığı bir ışık olabilir
Hangi ilçesinde yaşıyorsun Giresun'un
Espiye
Güzel ilçedesin , denize girmek için güzel sahili olan bir yeri var mı espiyenin
İnternette yazıyor.
UFO tanımı bizim hayal gücümüzün ürünü. Gorduğün şey dron veya saçma bir şeydir.
Gecenin 12'sinde dron mu uçacak? Hem de parlak beyaz ışıklı, hem de yusyuvarlak, hem de bembeyaz, hem de... O bir dron değildi.
Bugüne kadar UFO gördüğünü iddia eden çok kafa ütüleyen kişi gördüm. Uzaylılarin var olduğunu düşünsek bile neden yuvarlak teneke kullanmak zorunda olsunlar ki? Bu 1960'ların teorilerinin ürünü. Neden Star wars'dan fırlamış bir venetor sınıfı uzay gemisi büyüklüğünde gemi kullanması kar ki? Neden War of the worlds gibi tripodlarla dolaşmasınlar? Uzaylı tanımını UFO ya neden indirgeyelim? Kısaca saçmalık
O zaman, belki de Amerika'nın yolladığı bir uydu olabilir mi? Amerika, Giresun'u ve Karadeniz'i takibe almış olabilir. Gizli bir şekilde, fındık ve çay rekoltemizi hesaplamaya çalışıyorlar. Gizli işler çeviriyorlar. Hatta belki de, buradaki Rumlardan kalma eski binalara cinlerini yollayıp ajan olarak kullanıyor olabilirler.
Belki Musk'ın uydu grubunu görmüşsündür. Geçen sene bir Türk o uydu grubunu uzaylı istilası sanıp polisi aradiydi. Ne gördüğünü bilemem ama uzaylı olmadığı kesin
Olabilir. Musk'ın, Giresun ve Karadeniz üzerinde planları mı var acaba?
İnternet uyduları
İnşallah öyledir. Cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim.
Cidden ufo olabilir başka ihtimal yok zaten sen yorumlardaki kardeşim takma ufo diye bişey vardır ve bunu nerdeyse her ülke biliyor
Her şey mümkün uçak olabilir UFO da olabilir Sonuçta Evren sadece biz insanlar için yaratılmadı
Ufo manyak mı Karadenize gelsin 🤣
Neden? Karadeniz, dünyanın cennetidir. Uzaylılar bile buraya hayranlar.
İnsanları manyak 🤣 yoka doğasına lafım yok
Evet, biraz deliyizdir 🤣🤣
🤣 🤣 Biraz mı 🤣 banamı diyosun bunu
Siz de mi Karadenizlisiniz?
Aa belli olmuyor mu 😀çok alındım
Hangi il?
Batıdan biraz daha normal taraftan 😀 batıdan doğuya ilk harfi s 🤣
Sinop veya Samsun
6 harfliydi bak onu demeyi unuttum
Samsun
Evet orası
Anladım