Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şöyle düşünün. Küçükken annenizin sevdiği bardaktan birini kırdınız. Sonra bardak orada bişey olmamış gibi odaya geçtiniz. Tepki bekliyorsunuz. Sonra gidip bakarım ben yani 😄😄. Neden?
Güncellemeler
+1 yıl
Harika cevaplar geliyor. Bu konuda hangi belgeseli önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal suçluların pek döndüğünü sanmıyorum. Ama kundakçıların ve seri katiller bence eserine bakmak için dönebilir. Piskolojik yükselme için olacağını düşünüuyorum.
Hm heyecan yaşıyor yani. Haz alıyor
Bence öyle. KAzayla cinayet işleyen biri korkar zaten. ya da görgü şahidi var mı diye meraktan gider. Korkusundan.
Ama seri katiller bunu haz için yaparlar diy e düşünüyorum
Mindhunter izledin mi?
Aaa neden haz alsın. Aslında cevaplardan şunu anlıyorum. Duyguyu daha yoğun alabilmek için. Gündelik duygular onlara basit geliyor. Cinayet bile basit onlar için. Gidip bakmak daha heyecan verici
Sana dediğim diziyi izle kesinlikle. Bazı konularda keyif alacaksın ve sorularına yanıt olacak.
Dizi büyük oranda gerçek hayattan alınma. %90 hatta
Hiç böyle bişey izlemedim. Bi tek la cassa de papeli biliyorum heyecan verici olarak 😄
Ayyy tamam çok heyecanlandım. Korkarım ben 😄😄
Korkacak bir şey yok. Korku filmi değil. Psikolojik gerilim severim oradan biliyorum bunları :D
Ben TRT deki fatih dizisinden bile korkuyorum 😄😄😄 adam öldürüyorlar diye
Ooo kesin izle :D :D
TRT nedir ya hdshfds
Sjsjsl😄😄 Tamam
Güzel dizi izlemekte büyük keyif
Ayyy bismillah tamam başlicam
😄😄
İzle izle keyif alırsın. Ben de daha neler var neler :D
Önersene bikaç daha 😀
Ya da önerme dur bunu izleyeyim
Bunu izle sonra yaz hfghg :D Psikolojik gerilim fena güzel diziler var
Katılıyorum insan her zaman hata yapar bundan yola çıkarak hata yapmış olma ihtimallerini ortadan kaldırmak istiyorlar
Hmmm delil bırakmak istememe yani
Evet
Belki de suçlu ya da suçsuz olduğunu ilk öğrenenlerden biri olmak istediği için ilk öğrenirse daha çok şansı olabilir kaçması için onun için son ana kadar bekliyor soğukkanlı bir şekilde bu da bir ihtimal bilemiyorum
Ama bu konuda profesyonel olanlar? Onlar neden yapsın o zaman
İçgüdüsel olabilir kaç ya da savaş mantığı gibi bence engel olamıyorlar
Hm peki teşekkür ederim
15 yaşında yanlışlıkla orman yangını çıkardığımda 1 saat sonra yangın yerine gelmiştim
Evet neden gittin? İşte yaşayan biri 😄
İnsanın eserine bakma isteğiyle alakalı
Hm yakalanma arzusu değil yani üstteki öyle yazmış. Eserine bakınca mutlu mu oluyor? Neden bakmak istesin
O da bir eser
Anladım peki teşekkürler
Kanıt kaldı mı ne buldular diye çeker olay yeri
O zaman gitmeden önce bakardı. Neden geri dönüyor.
Merak insanı içine çeker
Neyi merak ediyor
Katil değilim, yakalanma merakı olabilir
Yakalanmak mı istiyor yani
Yakalasa nolcak
*yakalansa
Yalanacak mıyım diye merak ediyor merak da oraya sürüklüyor olabilir, kimden şüpheleniliyor diye araştırma yapmaya gitmiş olabilir, görgü tanığı var mı diye olabilir seçenek çok
Vallahi neden hepsi mantıklı geliyor. Sanırım tümü bi neden
Bir çok seçenek var hangi dürtü ile gittiklerini katillere sormak lazım, asıl temeli bir şeyin merakı merak içine çeker, korku filmi izlersin korkarsın gözünü kapatırsın ama parmaklarının arasından bakarsın neden? Merak edersin
Aa olabilir
Sonunda derdimi anlatabildim şükür yarabbim
Peki :')
= ))
Yakalanmak istediği için
Neden yakalanmak istesin. Bence neden o değil
Her katilin bilinçaltında bu psikoloji yatar. Yakalanma isteği arzusu yer alır. Bir nevi ego tatmini. Beni araştırıyorlar mı gibisinden. Heyecanlandıkları için
Aaa evettt mantıklı
Peki sen nerden biliyorsun? 😨😁😁
Az belgesel izlemedik biz de 😃😃
😄😄 Ben de başlayacağım netflixten ama böyle şeyler beni çok etkiliyor. Barbiye baksam da etkileniyorum xnxkdlslsl. Neyse üstteki arkadaş öyle demedi. Eserine bakmak için dedi
Herkesin kendi düşüncesi, kendisinde özeldir.
Bu arada benim bahsettiğim seri katiller için geçerli olan. Genel de arkalarında bir iz bırakırlar ve olay yerlerinde gezerler. Bu ego tatmin dürtüsü ve psikolojiyi yukarı çekmekle ilgili.
Aaa onlardan daha üstün olduğunu gösteriyor...
Kimden 🤔
Onu yakalamak isteyenlerden
Heee evet 😃😃
Neden merak ediyorum
Ben mi neden ediyorum
Yazım yanlışı olmuş da
Hee bende merak ediyorum
Kusura bakma