Oda arkadaşlarım çok pis, ne yapmalıyım?

KYK yurdunda kalıyorum. Odamız 4 kişilik. Okul bitmek üzere ama bu kızlarla seneye yine aynı odada olacağım. Ben ve oda arkadaşlarımdan biri, diğer iki oda arkadaşımızdan çok şikâyetçiyiz. Çok kirliler. Haftada bir kere banyo yapıyorlar, deodorant kullanmıyorlar ve çok pis kokuyorlar. Çoraplarını yerlere atıyorlar, banyo yaptıktan sonra dökülen saçlarını yumak yapıp banyonun duvarına yapıştırıyorlar. Çikolata yiyorlar, sonra da çikolatalı elleriyle prizlere ve musluklara dokunuyorlar. Odayı hiç havalandırmak istemiyorlar, bu sebeple onlarla kavga ettik. Diğer kızla ben, odanın penceresini havalandırmak için açıyoruz ama onlar her defasında kapatıyorlar. Bir keresinde marketten bir kavanoz kelle paça çorbası almışlardı. O çorbayı içmediler, buzdolabına koymadılar ve bir hafta boyunca dışarıda beklettiler, çok kötü koktu ve odayı sinekler sardı. Odayı sadece ben ve diğer kız temizliyoruz, onlar hiç temizlemiyorlar. Onlara defalarca söyledik, sırayla temizlik yapalım dedik ama umurlarında bile olmadı. Onların yüzünden odamızın adı çıktı, yurtta bizim odamıza "pasaklıların odası" diyorlar. Hatta onların yüzünden görevli ablalardan azar işittik. Üstelik kirli, kokulu ve havasız yerlerde benim migrenim tutuyor. Onların yüzünden kutularca ağrı kesici bitirdim. Odamı değiştirmek istiyorum ama yeni oda arkadaşlarımın daha sorunlu kişiler çıkmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unutmuşum ama dişlerini haftada en fazla 2 kere fırçalıyorlar, ağızları da kokuyor. 🤦🏻‍♀️
Oda arkadaşlarım çok pis, ne yapmalıyım?