Su tankeri kampanyası için toplanan yardım sonucunda dağıtım dün itibariyle yapıldı. Ben Filistin -Türkiye Dostluk takımı üzerinden yardım yaptım ve bana fotoğraf attılar. Yarın da video atacaklar. Normalde yapılan yardımın en eftali gizli olanıdır ama insanlar yaptığı yardımın ulaşıp ulaşmadığından emin olmak istiyor. Ben de bu yüzden isim yazılmasını talep ettim ki benim yaptığım yardımın ulaştığını görünce yardım etmek isteyen insanlar da gönül rahatlığıyla yardımlarını yapabilsinler. Yardımcı olmak isteyen ve aklında soru işareti olan varsa bana DM'den mesaj atabilirler.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi düşüncem hiç birine güvenmiyorum Gamze Özçelik olabilir
Buyrun benim yardımımın ulaştığı video
Bir şey yapmak hiçbir şey yapmamaktan iyidir. En azından maddi destek ile onları yalnız bırakmamış olduğumuzu gösterebiliriz. Normalde yardımım en eftali gizli olandır ama maalesef suistimal olayı olduğu için insanlar yaptıkları yardımın ulaşıp ulaşmadığını bilmek istiyor ve bana, oraya gönderilen para nasıl ulaşıyor. Türk parası geçmiyor döviz bürosunda nasıl bozduruyorlar savaş ortamında? Gibi sorular sordukları için ben de alın kardeşim benim gönderdiğim yardım ulaşıyorsa demek ki isteyen herkesin yardımı ulaşır. Sen yeter ki yardım yapmak iste demek için böyle bir isim soyisim talep ettim "Türkiye -Filistin Dostluk Takımı " ekibinden ve aklımdaki tüm soruların cevabını verdiler. Yardım yapmak isteyen kardeşler olursa akıllarında soru olan varsa bana özelden yazabilirler. Elimden geldiğince cevaplarım. Bu yardımda emeği geçen herkesten Allah Teâlâ razı olsun @alaa. eleyan.12
www.instagram.com/.../?igsh=OHB5OWpsNjZsNmRs
Ayrıca eğer isterseniz yardım yaptığınızda yardımın ulaştığına dair benim gibi sizde isim soyisiminizin yer aldığı yazı talep edebilirsiniz. Diğer kuruluşlar bunu yapıyor mu bilemem ama ben cuzzzi bir miktar verdiğim halde böyle bir talepte bulundum ve kabul ettiler.
Hım
Gerçekten ulaşıyor mu bu yardımlar, ben genelde afat üstünden Filistin’e diye bankaya yatırıyorum
Evet benim Instagram hesabımdan videoyu da izleyebilirsiniz isterseniz. Ben emin olmak için isim soyisim talep ettim bu yüzden insanların aklında soru işareti kalmasın diye. WhatsApp tan iletişime geçtim aklımdaki tüm soruların cevabını verdiler. Para şöyle gidiyor: Gazze'den Türkiye'ye gelen biri Türkiye'den banka hesabı açıyor. Biz bu banka hesabına yatırıyoruz. Onlar parayı döviz bürosundan bozdurup İsrail para birimi olan şekel para birimine çevirip bu parayla su tankeri ya da gıda yiyecek alıyorlar.
Bir şey yapmak hiçbir şey yapmamaktan iyidir. En azından maddi destek ile onları yalnız bırakmamış olduğumuzu gösterebiliriz. Normalde yardımım en eftali gizli olandır ama maalesef suistimal olayı olduğu için insanlar yaptıkları yardımın ulaşıp ulaşmadığını bilmek istiyor ve bana, oraya gönderilen para nasıl ulaşıyor. Türk parası geçmiyor döviz bürosunda nasıl bozduruyorlar savaş ortamında? Gibi sorular sordukları için ben de alın kardeşim benim gönderdiğim yardım ulaşıyorsa demek ki isteyen herkesin yardımı ulaşır. Sen yeter ki yardım yapmak iste demek için böyle bir isim soyisim talep ettim "Türkiye -Filistin Dostluk Takımı " ekibinden ve aklımdaki tüm soruların cevabını verdiler. Yardım yapmak isteyen kardeşler olursa akıllarında soru olan varsa bana özelden yazabilirler. Elimden geldiğince cevaplarım. Bu yardımda emeği geçen herkesten Allah Teâlâ razı olsun @alaa. eleyan.12
www.instagram.com/.../?igsh=OHB5OWpsNjZsNmRs
@ManyakBaron31 Ayrıca eğer isterseniz yardım yaptığınızda yardımın ulaştığına dair benim gibi sizde isim soyisiminizin yer aldığı yazı talep edebilirsiniz. Diğer kuruluşlar bunu yapıyor mu bilemem ama ben cuzzzi bir miktar verdiğim halde böyle bir talepte bulundum ve kabul ettiler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!