TBMM de bir önerge konuşmasına denk geldim. Dem partili biri doğuda bil ili kürdistan belediye başkanlığına kayum atandı hakkımız alındı diyor
Len sen TC ülkesindeki toplarakları ne ara Kürdistan diye anıyorsun embesil bir de bunu utanmadan sıkılmadan mecliste canlı yayında söyledi kanım dondu 😡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trakya diye bir bölge yok ama edirneli tekirdağlı çıkıp Trakya bölge milletvekiliyim diyor. Ama Kürdistan antik dönemden beridir bir gerçek ve her kaynakta Kürdistan bölgesi olarak geçiyor. Osmanlı bile o bölgeye Kürdistan derdi. Bu niye zorunuza gidiyor ki. Yunan tarihçi Diodorus Siculus (MÖ 90 - MÖ 30) Zagros Dağlarından 'Kürd Dağları' diye söz etmiştir. Bugün. Biz Kürdistan diyince niye bu cahillerin zoruna gidiyor.
Tarih tarihte kaldı tarihe göre ülkeler geleceklerini şekillendiremez o zman gidece Kürdistan devleti var ise orada yaşayacak benim ülke bayrağımın altında o konuşmayı yapamaz o aldığı parayı ben veriyorum TC vatandaşı veriyor o bilmen neye işte
Sen kimsin de para veriyorsun. Ülkedeki milyonlarca insanın oyunu almış ve o oyların hakkını verecek. Kürtler bu ülkeye başka yerden de gelmedi burası anavatanı kimse kürdün diline kültürüne karışamaz. Zorunuza gidiyorsa aha orta asya
Ben TC vatandaşıyım bunu kabul et zoruna gidiyorsa bu vatanı terketiğ gidebilirsin ki senin zoruna gidiyor ben oylsrla gelmedi demedim manupile etmene gerek yok burası Kürtlerle bir sıkıntı yok senin kafa da basmıyor ben kurt de demedim Kürdistan dedim ben dile de laf söylemedim sen bence daha fazla yazma sen benim dediğimi bile okumaktan aciz zavallı bir varlıksın çok yazık ki bu şanlı bayrak altında yaşıyorsun bir an önce güzel ülkemi terket
Kusura bakma ama o bayrağa rengini veren kan sadece Türk kanı değil bu yüzden kürdün değerlerine kimse hakaret edemez. Kürt anavatanına Kürdistan denir ve tüm Kürtler bunu böyle bilir. Herkeste saygı duyacak. Terket merketli konuşamazsın senin zoruna giden bir şey varsa git Çin'e kadar yolun var.
Dostum sen beni anlamıyorsun ben bayrakta ki kandan da bahsetmedim. Sen yazma bana daha iyi dostum boş ver
Boş boş konuşup durma sen ne dediğinin farkında değilsin
Birde başımıza milletvekili oldular. Ceylan derisi koltuklarda son model mercedeslerle geziyorlar
Valla sorma orası zaten çok fazla canımı sıkıyor halk perişan önerge oylması yapılıyor çoğu koltuk boş 600 mv çok vebal alıyor
Pislikley naşıy öyle deyley utanmazlay
Yani kendimi çok kötü hissettim her 2 tarafında ülkemizin bayrakları var kadının TBMM konuştuğu şeye bak