Gündem Lan bu sıcak neeeeee? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İstanbul yanıyor yanıyor yemin ederim terlemekten damacanaya döndüm Güncellemeler1 yıl 32 DERECE HAVA YUH Lan bu sıcak neeeeee? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. aşırı sıcak var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen 7 24 bu sitede napiyon
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bide bi anda geldi bu sıcaklık dışarı çıkamıyorum sıcaktan 1 1 Yorumla Soran 1 yıl En iyisi valla Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% 1 yıl Dün 34 dereceyi görmüştü, nemle birlikte sıcaklar hiç çekilmiyor. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl valla billa gebercem Yorumla uzak21durun 1 yıl şimdi geberme Temmuz ve Ağustos aylarını bekle bence Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Billurlar birbirine yapıştı... Yarın boxer giymeyip yanlara ped yapistirmayi düşünüyorum 😂 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Hayda Yorumla Sundaddy 1 yıl Valla çiçeğim bu sıcaklar onu gösteriyor 😂 hangi ped'i önerirsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Molped gece serisini öneririm kanka jsjdnss Yorumla Sundaddy 1 yıl Eyvallah kanka 😂 seni mi kıricam çiçeğim 😘 Yorumla Sundaddy 1 yıl Aşırı terlemeden çatala çok ter geliyor 😂 oraya da Tampon mu önerirsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ya sus yaaaaaa heryerini öğrendim Yorumla Sundaddy 1 yıl Hahahahahah bilmediğin bir şeyleri öğrettiysem lütfen Teşekkürlerini ve minnettarligini sun 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sjwjsjs vallahi aynısı. İstanbula bir şeyler olmuş. Sıcakligi ifade edecek kelime bulamiyorum artik öyle sıcak 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanki afrikadayiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Klima+vantilator+cool lime+dondurma+her saat basi dusa girmek hepsini yaptim etki etmiyo aloooo 1 2 Yorumla Soran 1 yıl En son buzlu su dene valla gir içine ausuwjwjwhee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son care o olacak gunde 25 tane magnum yemekten ay sonunu getiremeyecegim yoksa Yorumla
eylullxxqq Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl aynı sekil valla bir de normalde asla terim kokmaz ama bu yaz kokuyor gibi hisseidyorum sürekli dedorwnt sıkıyorum ya 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ay valla dedoetant yetmiyor artık su gibi gidiyor Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sorma bugün resmen tüm devrelerimi yaktım 2 0 Yorumla
Yikiyaka1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Çok sıcak cidden. Klimanın altından kalkılmıyor. 1 2 Yorumla Yikiyaka1 1 yıl Benim yaşadığım şehir bugün 42 dereceyi gördü. Yorumla Yikiyaka1 1 yıl Deniz bile sıcak. Ilık değil, bildiğin sıcak. 🌊🔥 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. dün gece sıcaktan uyuyamadım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Harbi Yorumla
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl :) evde gölge yokmu , çıkma dışarı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İsim var kanka sıcak diye dışarı mi cikmiyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hımmm güzel 1 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En çok koltuk altın mı terliyo Yorumla Soran 1 yıl Yok yüzüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O niye be Yorumla Soran 1 yıl yüzüm cok terliyo benim alerjim var güneşe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm koltuk altı yok yani Yorumla Soran 1 yıl Napcan olm sen koltuk altimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka manyağım ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Varlığın İstanbul u perişan eyliyor... 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hahaahhahshwjs hasta ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet, bir zamanlar çok hasta idim. Ama şimdi; nasıl bir budala olduğumu biliyorsam bir budala olabilirim? Dostoyevski-Budala Yorumla Soran 1 yıl Değişik çar Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evett 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Puan almak icin yazma lan Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sus lan Yorumla
beauty_ahyeon Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Evet serinleyemiyorumm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Of cidden Yorumla
Champss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Klima yok mu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Champss 1 yıl Hediye edeyim Yorumla Soran 1 yıl Ettt Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl seni bıçaklarım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hasta msn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet fazlasıyla hemde. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
aşırı sıcak var
Sen 7 24 bu sitede napiyon
Bide bi anda geldi bu sıcaklık dışarı çıkamıyorum sıcaktan
En iyisi valla
Dün 34 dereceyi görmüştü, nemle birlikte sıcaklar hiç çekilmiyor.
valla billa gebercem
şimdi geberme Temmuz ve Ağustos aylarını bekle bence
Billurlar birbirine yapıştı... Yarın boxer giymeyip yanlara ped yapistirmayi düşünüyorum 😂
Hayda
Valla çiçeğim bu sıcaklar onu gösteriyor 😂 hangi ped'i önerirsin 😂
Molped gece serisini öneririm kanka jsjdnss
Eyvallah kanka 😂 seni mi kıricam çiçeğim 😘
Aşırı terlemeden çatala çok ter geliyor 😂 oraya da Tampon mu önerirsin 😂
Ya sus yaaaaaa heryerini öğrendim
Hahahahahah bilmediğin bir şeyleri öğrettiysem lütfen Teşekkürlerini ve minnettarligini sun 😂😂
Sjwjsjs vallahi aynısı. İstanbula bir şeyler olmuş. Sıcakligi ifade edecek kelime bulamiyorum artik öyle sıcak
Sanki afrikadayiz
Klima+vantilator+cool lime+dondurma+her saat basi dusa girmek hepsini yaptim etki etmiyo aloooo
En son buzlu su dene valla gir içine ausuwjwjwhee
Son care o olacak gunde 25 tane magnum yemekten ay sonunu getiremeyecegim yoksa
aynı sekil valla bir de normalde asla terim kokmaz ama bu yaz kokuyor gibi hisseidyorum sürekli dedorwnt sıkıyorum ya
Ay valla dedoetant yetmiyor artık su gibi gidiyor
Sorma bugün resmen tüm devrelerimi yaktım
Çok sıcak cidden. Klimanın altından kalkılmıyor.
Benim yaşadığım şehir bugün 42 dereceyi gördü.
Deniz bile sıcak. Ilık değil, bildiğin sıcak. 🌊🔥
dün gece sıcaktan uyuyamadım
Harbi
:) evde gölge yokmu , çıkma dışarı
İsim var kanka sıcak diye dışarı mi cikmiyim
Hımmm güzel
En çok koltuk altın mı terliyo
Yok yüzüm
O niye be
yüzüm cok terliyo benim alerjim var güneşe
Hımm koltuk altı yok yani
Napcan olm sen koltuk altimi
Kanka manyağım ya
Varlığın İstanbul u perişan eyliyor...
Hahaahhahshwjs hasta ya
Evet, bir zamanlar çok hasta idim. Ama şimdi; nasıl bir budala olduğumu biliyorsam bir budala olabilirim? Dostoyevski-Budala
Değişik çar
Cehennem is coming
Bsnsnsnsnsjsjs
Her yer yanıyor
Evett
Puan almak icin yazma lan
Sus lan
Evet serinleyemiyorumm
Of cidden
Klima yok mu
Yok
Hediye edeyim