Bu nasıl bir üslup böyle? Beni tehdit eden bu kişiye karşı ne yapmalıyım? Yardım edin? ↗
Az önce birisi, bana iftira attı. Neden böyle insanlar var?
Bu nasıl bir üslup böyle? Beni tehdit eden bu kişiye karşı ne yapmalıyım? Yardım edin? ↗
Az önce bir soruda tartışıyorduk. O sırada başka bir kullanıcı, tartışmamıza atlayıp benimle üslupsuzca konuşmaya başladı. Sonra o soru kaldırıldı zaten. İsmini vermek istemediğim o kullanıcı, olayları farklı yerlere çekip bana iftira attı. Sen böylesin, bunları savundun, sana dava açacağım dedi. Ben de dedim ki, ben de bana iftira attığın için sana dava açacağım, ben kimseyi savunmadım, onların yanlış yaptığını söyledim zaten dedim. Her dediğimi yanlış anladı veya işine geldiği gibi anladı. Savunmadığım bir şey için bana "sen, onu savundun" dedi. Beni çok sinir etti. İnsanlar neden böyleler? Sizce, bu insanlara karşı ne yapmalıyım?
Bana da yaptılar aynını merak etme. Sonra o iftirayi bir hafta boyunca arkadaşlariyla evirip çevirip kullandılar. Hakaret, iftira varsa açık açık mahkemeye ver gitsin. Ben öyle yapacağım, böyle insanlarla başka türlü başa çıkılmaz
Haklısınız ama soru kaldırıldı, onun cevabını bulup dava açmam imkânsız oldu.
Açıkçası benim de sürekli karşıma böyle insanlar çıkıyor. Anlatmak istediğim şeyleri yanlış yere çekip sonra da beni iğrenç kalıplara sokuyorlar ve artık gerçekten sabrımın son demlerindeyim
Evet ya, insanın sabrını taşırıyorlar, bir de dava açacakmış, öyle söylüyor, dediklerimi çarpıta çarpıta bana iftira attı
Olamaz zaten çünkü bana çok büyük bir iftira attı. Öyle bir iftira attıktan sonra bana dava açamaz. Zaten suç unsuru bir şey yazmadım. Dediklerimi o çarpıttı. Teşekkür ederim 🤍
Cevap
3Cevap
kötü insanlar çok maalesef
Ne güzel bir insansın sen buradaki ruh hastası klavye delikanlılarına canını sıkma banada atlayan oluyor engelleyip geçiyorum. Sen kendini bil yeter…
Teşekkür ederim, iyi ki varsınız. 🤍
Oluduğum kadarıyla herkesin başında var. Çok abartmamak gerek bu siteyi tatlı canına yazık üzülme🥰
Haklısınız, sağ olun 🥰🥰
Maalesef sitenin geneli böyle, özellikle o tipler burada toplanmis
Bir kullanıcı var, gündem sorularına çok fazla cevap veriyor, çok aktif birisi, herkesle tartışmaya giriyor. Bazen benim sorularıma da cevap veriyor. Ben, tartışmaya girmemek için onun cevaplarını hep siliyorum. Ama bu sefer, başka birisinin sorusunu cevapladım. Benim cevabıma o zıpladı ve onun cevabını silemedim. O yüzden ben de ona cevap verdim. Sonra da olayları çarpıtarak, bana iftira attı, sana dava açacağım dedi.
Atilla diye birisi
Evet, öyle tipler için üzülmeye değmez ama yine de insanın canını sıkıyorlar. Teşekkür ederim 🤍
Aynen, herkese bulaşıyor çünkü. Dava açmakla tehdit etti beni.
Evet, haklısınız 🥰🥰🌸
Geçmiş olsun tanımadığı görmediği birine nasıl iftira atar ki biri değişik olmuş
Sağ olun. Olay şöyle aslında. Gazze meselesiyle ilgili birisiyle tartışıyorduk. Sonra o kişi, soruya atladı. Hamas, pkk terör örgütünü destekliyor dedi. Ben de dedim ki, yanlış yapmış ama bunun faturasını, halka kesmek doğru olmaz dedim. Sonra bana dedi ki, sen Hamas'ı savunduğuna göre pkk lısın dedi, ben de dedim ki, bu çok büyük bir iftira, benim dedem İstiklal Gazisi, size dava açma hakkı doğdu dedim. O da dedi ki, sen de pkk yı savunan Hamas'ı savunduğun için ben de sana dava açacağım dedi. Ben, hiç kimseyi savunmadım diye cevap yazacaktım ama soru kaldırıldı.
bir şey olmaz bence böyle tartışmalar çok oluyor burada soru kaldırıldıysa dava açamazlar canını sıkma
Teşekkür ederim 🤍🤍
Rica ederim
Zaten suç unsuru olacak bir şey yazmadım. Asıl, o, bana iftira attı, bana terörist demek istedi.
Küfür hakaret filan yok dimi
Hayır, küfür hakaret etmem hiç kimseye.
Bir şey olmaz o zaman ben de cevap yazınca altına değişik değişik yorumlar yazıyorlar hiç cevap bile verme
Haklısınız, sağ olun. 🤍🤍
Herkes işine geldiği gibi konuşuyor işte boş ver takılma
Var öyle tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?