Erkekler normal bir pantolon t-shirt giyerken kızlar crop etek şort giyiyor. Niyetim ve nefsim bozuk diyemiyorlar da hava sıcak diyorlar kapalı ve çarşaflı kızlar da var onlar nasıl dayanıyor peki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır bana da sıcak.
Ne güzel işte, cıvıl cıvıl olsun ortalık. Çarşaflı ve türbanlı kadın görmekten gına geldi
Millet çıplak geziyor hiç oralı degilim isteyen istediğini giysin
İyi de ben de şort askılı giyiyorum ve bu benim seçimim. Seni neden bu kadar bozdu ki bu durum?
Allah şort giyenleri lanetlemiştir
Tanrınız pek bir sinirli zaten yakacak lanetleyecek fani arıyor.
Bunu yitip gidecek bir hayatta kaybetmememiz için yapıyor
Umrumda değil bir yaratıcı bunu yapamaz. Onun için karınca bile değiliz bu kadar sinirli olma ihtimali yok siz buna inanabilirsiniz benim inandığım bir şey değil.
O sizi gözetiyor ve kolluyor ama siz bildikleriniz ya da bilmedikleriniz üzerinden onu hemen yok sayabiliyorsunuz.
Bu senin gerekçen ve inandığın şey benim değil. Bak her şey çok net hala neye direniyorsun. Neye istersen ona inanabilirsin bana dayatmayı bırak bence.
Hırçın ve uçarı fıtratınız ya da yaşanmışlıklarınız sizi bu düşüncelere itmiş olabilir. Dayatmıyorum , dikte etmiyorum. Size sunduğum şey sadece gerçekler , fazlası değil.
Bunlar gerçek değil senin gerçeğin senin inandığın ve kendi içinde somutlaştırdığın soyut senaryolar.
Gerçek diye tabir ettiğimiz şey nedir , onu nasıl tanımlarız?
Gerçek , var olan her şeyin , şey diye tabir ettiğimiz her bir olgunun toplamıdır. Gerçekliğin doğası tam olarak budur aslında. Var olup olmadığı konusunda ve nasıl bilinebileceği hususunda farklı perspektifler sunar.
Örneğin, kimine göre zihinden bağımsız ve nesnel olabiliyorken, kimine göre zihinsel ve algısal süreçlerle sınırlı kalabiliyor.
Sınırları aşmanıza ve bu dünyayı kazanmanıza yardımcı olabilirim.
Ben de az önce bundan bahsetmiştim ama neyse, Yardıma ihtiyacım var gibi duruyor sizin tarafınızdan fakat öyle bir çaresizlik içinde değilim.
Estağfurullah. Çaresiz olduğunuz için değil , bunu bir istişare olarak da görebilirsiniz.
Gerçeğin çölüne hoş geldiniz.
Gerçekten o kadar bunaldım ki bu muhabbetlerin kısır döngüsünden hiç ama hiç öyle bir isteğim yok sonu yine herkes neye istiyorsa ona inansına bağlanıyor bu hiç değişmez
Siz yıllardır küçücük bir anahtar deliğinden dünyaya bakan biri olabilirsiniz. Şimdi size büyük bir pencereden bakma fırsatı sunulmuşken bunu neden reddediyorsunuz?
Ben de senin için aynı şeyi düşündüğümden olabilir mi? Neden bu müslümanlar tek hakikatin ve evrenin sırrının kendinde olduğu egosu ile davranıyor hiç anlamıyorum hepinizdr aynı tavır
Her sırra vakıf olduğumu söylemiyorum. Ama bildiklerimin bilmek istememek konusunda ısrarcı davranışlarınızdan arındığınızda yol gösterici olabileceğini iddia ediyorum.
Kaçmak ve şikayetçi olmak insanlar için daima kolay gelmiştir. Neden sınamıyorsunuz?
Yanlış anlamaya meyillisin. Sadece bunu söylüyorum ve konuyu burada bitiriyorum izninle.
Sizi yanlış anladığımı düşündürerek yanlış anlaşılmak istemediğimi bilmenizi isterdim. Anlayışınız için teşekkür ediyorum ve kaçmanız üzere konuyu burada kapatmak hususunda mutabıkız.
Sizinle fikir alış verişi yapmak değerliydi.
Yahu ben kaçmıyorum konuşmak istemiyorum neyini anlamıyorsun
Kaçmadığınızı , aksine konuşmak istemediğinizi belirtiyorsunuz. Ama iletişim kurmaktan kaçınmak , durumu çözmek yerine belirsizlik yaratabilir. Belki de diyaloğu sonlandırmak istemenizin asıl sebebi yüzleşmekten korktuğunuz gerçeklerdir.
Size büyük oranda saygı duyuyorum.
Ya hala inanmak istediğine inanıyorsun şu an böyle derin bir tartışmanın içine girmek istemiyorum şu an buna enerjim yok yeter ama neye inanmak istiyorsan inanabilirsin gerçekten kendimi anlatamıyorum zaten hadi iyi akşamlar sana iyi bak kendine
Bana bir daha sesinizi yükseltmeyin. Ve iyi olun , daima iyi...
Bağırmak? Sanal bir dünyada? Hmm ilginç.
Dijital bir mecrada çekincelerinizi anladığım gibi , kelimelerinizde ki agresifliği de algılayabiliyorum.
Endişelerinizi anlayabilecek marifette olduğumu duyumsadığınız için saldırganlaştığınızı düşünüyorum.
Herhangi bir endişem yok gerçekten tartışadabiliriz ama enerjimin olduğu bir gün. Spordan geldim ve ambale olmuş durumdayım beni algılıyor musun?
Fiziksel yorgunluğunuzun , zihinsel yorgunluk için izah edilen ambale kelimesi ile bağlantısını anlayamadım ama sorun değil.
Ne zaman talep ederseniz hazır bulunacağım.
Sadece fiziksel yorgun değilim çünkü. Ama bunun mental kısmını da açıklamak zorunda değilim. Teşekkür ederim 🙏
Aşüfteliğe kılıf bulmak istedikten sonra insan beyni gayet yaratıcı olabiliyor.
sensin aşufte fatih
@zibidibubidi İftira etme, aşüfte gibi giyinmem ve davranmam.
sen 5 para etmez bir adamsın fatih. sağda solda çok müslümanmış gibi takılıp, burada gelip milletin giyimi üzerinden aşufte olup olmadığı hakkında yargıda bulunuyorsun. halbuki İslam inancında hem hakaret etmek hoş karşılanmaz hem de ön yargıda bulunuyorsun. bu davranışların islam ahlakına aykırı davranışlar. sizin gibiler islam anlayışını bozdu, işinize geldiği kadar müslümansınız çünkü. gerçek bir müslüman asla bu davranışları yapmaz.
@zibidibubidi Gerçek Müslüman kadını Süslüman mıdır yani? popon memesini açıp teşhir eden midir?
şu an konu bu değil ki? sana kim söyledi müslümanım diye? daha müslüman mı değil mi bilmediğin insanlar hakkında yorum yapma hakkını kim veriyor sana? sana yazdığım paragrafın karşılığı bu mu? iğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır demişler. sen önce bi otur kendi müslümanlığını sorgula, 4 4lük müslüman ol da, başkalarını eleştirmeye öyle kalk.
@zibidibubidi Münafık bir günahkarsın, İslam'ı biliyorsun ve doğru yolu seçmiyorsun. Yolun belli, saygısızlığından gördüğüm yolundan dönmeye de niyetin yok. Allah ıslah etsin diyorum sadece.
ahahahaha ulan fatih daha söylediğim şeylere cevap bile veremiyorsun. sağda solda hoca gibi dolaşma islamın son eşşeği seni.
Erkekler de etek giysin gitmesin mi diyoruz
Giymesin*
Aklımdan geçenleri yazmışsın, uzat alnının ortasından öpücem
Erkeklerde şort crop giysin kim karışıyor ki? Tercih meselesi
Dimi crop modası vakti geldi artık erkeklere
@ÆSHBORN İsteyen istediğini giysin
Olsun yakisiyor onlara
Onlar da Crop etek giysin. Giymesinler mi diyoruz
Sen ne giyiyorsun peki
Nasıl dayaniyorlar
sanane olum
sen ne gıyıyorsun