Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün yılın en sıcak günü yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre İstanbul'da ve diğer illerde bugün sıcaklıkların mevsim normallerinin 12 derece üzerinde seyredecek.

Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün yılın en sıcak günü yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre İstanbul'da ve diğer illerde bugün sıcaklıkların mevsim normallerinin 12 derece üzerinde seyredecek.
Şu anda Doğu Karadeniz'de tarla yapma zamanı. Bu sıcakta, tarlada çalışıp sonra da okula ve işe gitmek zorunda kaldık. 28 derece sıcakta, güneşin altında tarla yaptık. Dün hava 27 dereceydi. Bugün 25 derece. Burada nem, hiçbir zaman %80'in altına inmez. Genelde %90 ve %95 civarlarında nem olur. Şu anda, hava, burada 25, 26, 27 ve 28 derece civarlarında seyrediyor. Aşırı sıcak, yanıyoruz. Dün 27 derecede kavrulduk, bugün de 25 derecede yandık. Aşırı derecede nem var. Geçen gün yağmur yağmıştı. Haftasonu da yağmur bekleniyor. İnşallah, bir an önce yağmur yağar da, biraz serinleriz. Yoksa, 28 derece hava hiç çekilmiyor. Sıcaktan erimek üzereyiz.
Cevap
21Cevap
Ankara da çok sıcak.
Trabzon da çok sıcak. Buradaki sıcağa dayanamazken, sıcaklığın zirveyi gördüğü şehirlerde hiç yapamam.
bu haberleri kim yapıyorsa her sene pişirip pişirip tekrar önümüze getiriyor.
Umrumda değil dükkanda odamda evimde heryerde klima var arabamda bile yakıyorum geziyorum bitek spor salonunda yok
Bahçelievler tarafları o kadar sıcak ki aşırı bunaltıcı.. Yanımda içinde 10 tane buz olan içecek, arkamda vantilatör, aşağıda klima..
Yanıyoruk.
34 derece mi neydi iki gün önce baktığımda 34 derece bile sıcak geliyor bana 40 'ı hayal edemiyorum.
Bugün 40 dereceydi yaşadığım yer.
yarın daha da sıcak olacakmış 🥴
Olduğum şehir 42 derece. Sıcaktan bayılmayayım diye dua ediyorum her saat.
Neresi orası bebiş
Çok sıcak. Sabahın 6'sında uyandım sıcaktan. Gelecek ay daha da artacak.
Yemin ediyorum klimanın olduğu yerden çıkınca buharlaştım 😂
İstanbuldayım
çok kötü ya pişiyoruz gavur kukusu gibi yanıyor üsütümü çıkarasım geldi
Çok sıcak 🥵
38 dereceleri göreceği söylüyordu, şu an 37,4 derece.
29 derece şu an Sıcak ama aşırı değil tabi Geçen Yıl en son 40 dereceyi görmüştü 7 Ağustos 2023 de
İstanbul bugün aşırı sıcak, hareket etmemeye özen gösteriyorum..
Desene bu sıcakta dışarı çıkmak zorunda kaldım hemde saatlerce ama yapacak bir şey yok
Çok şükür bu gün ısındı yaşlı kemiklerim 😂🤣😅🤣
bu yaz cumhurbaşkanlığı kararnamesi gibi geldi. saçma sapan bir şekilde, bir anda tepeden indi.
Çok sıcaktı dün ve bugün adana yanıyor adanaaaa
Sabah sıcak yüzünden uyandığımda anlamıştım 😒
Asfaltta yumurta kırsan pişer İstanbul'da🥵
Adana yi düşünün
Çokk sıcaakkkkk ama memnunum yazı seviyorummmm💚💚
Allah yardımcısı olsun herkesin
26 derece. Bana göre çok
Evet sıcak istanbuldayım
Dışarı çıkınca İstanbul dan soğudum))
İzmirde yaşıyorum burası çok sıcak
Baya baya sıcak
İstanbul da yaşıyorum ama dün daha sıcaktı sanki
Fena sıcak florya yanıyor
istanbuldayım ve aşırı sıcak
dışarısı sıcak ama kaç derece bilmiyorum.
Ben de piştim valla çıplak oturuyorum.
Hasta olmada
Millet soyunur artik
Yok ya bi yaaaaz gelemedi
Cehennem gibi
Evet sıcak gerçekten...
Kadıköy yanıyorrr
Güzeldi..
Yanıyorum kardes
Söndürelim kardeş
Evett çok sıcak🔥 sıcak
Yanıyoruz Fuat abi