Su an. 37 derece evet sıcaklık normal değil aama ben de bayılcam resmen sıcaktan
eskiden katlanabiliyordum
Su an. 37 derece evet sıcaklık normal değil aama ben de bayılcam resmen sıcaktan
eskiden katlanabiliyordum
ee yaştandır gençsin ama insan kanı belli 1 yaştan ve sıcaktan sonra fazla ısınıyor gelişme döneminde her şey daha çok yakıldığı için ter yapacak dolayısıyla sıcaklık bastıracak enerji olmuyor zaman içinde çok ta olmasa bu artan enerjiler sıcakla ortaya çıkıyor hem sıcak libidoyu az da olsa yükseltir bu da sıcaklığı etkiler
İzmir sıcaktır ama ekvatora yakın değil kıbrıs üstü çok etkilenmez ama mem 50nin üstüne çıkarsa sıkıntı çünkü nemle sıcaklık artar ve insan kanı 57 nem ya da santigratta kaynamaya başlar 39.5 ta ateşler içinde yanıyoruz hasta oldumuzda işte bu kanımızın ısınmasından dolayı bu aylarda biber yemeyin vücüt ısısını artırır kışın yiyin
Cevap
13Cevap
Ankara da sıcak evet
Busefer cidden dayanılacak gibi değil ağlaya ağlaya günleri geçiriyorum niye böyle bu sene ya
Bu senenin sıcaklığı farklı. Bildiğin Güneş'e giriyor gibi hissediyorum
Allah belamızı veriyor gibi
Evet baya sicak daha Temmuz Ağustos var 🥵 simdi boyleyse dusunemiyorum
Denizden ve kalabalık illerden uzaklaştıkça derece daha az hissedilir oluyor. İstanbul’da da aynı şekilde derece normal ama hissedilen cehennem 😀
Bizim burası güneşli ama esiyor yani çok sıcak değil
Hava 24 derece ama nedense yakıcı bi sıcak var
37 derece çok sıcak, gölgede kalmak en iyisi hiç yoktan biraz serin olur
Evde buzdolabının kapağını aç önünde otur ☺️
Aşırı sıcak var normal bence etkilenmen
kapalıysan kıyamam sana iyice yanıyorsundur
Normal bizde
gerçekten çok sıcak
Evet sıcak
Çok sıcaklll
Çok sıcak evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?