Ankaralıyım ben bir günde 4 mevsim yaşayabiliyoruz şu sıralar. O yüzden havaya karşı ilişkime bir puan verecek olsam, bu puan ph cetveli üzerinden verilen bir puan olsa 7 olurdu yani nötr.
qllahim sen kliması olmayan kişilere klima nasip et dedim 😊😊 bide şey dedim Allahım HeartofFire kullanıcı ismi olan kişilere güzellikler mutluluklar ver ama para verme dedim 🤣😂🤣
oldu paşam para mutluluk huzur hepsini sana vereyim biz ne b*k yiyeceğiz acaba 😊🤣😂🤣😂🤣😂🤣 sev birisini para huzur mu yoksa mutluluk aşk sevda mı 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤣😂🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Neffffffffret ediyorum varya bildiğin nefffffffreeettttttül vahşetttt
Ahahah ameno
Dorime skfksmd interimeee
Tilililili
şu an tüyü hırkam ile sesleniyorum sıcaklar biraz da bu tarafa yazlıklarımı giymeyi özledim hjk
çok severim soğuktan nefret ederimmmm.
kışın tek güzel yanı mont giyince cüzdanı cebine koyabilme başka bi avantajı yok
Eh işte serin hava iyidir, sıcak sevmiyirum çokta😄
Şortlu spor günleri ve bol telefon düşürme aksiyonu başlıyor
Ben yazciyim abi kışın kutup ayısı gibi kat kat giyiniyoruz yaz candır
Ankaralıyım ben bir günde 4 mevsim yaşayabiliyoruz şu sıralar. O yüzden havaya karşı ilişkime bir puan verecek olsam, bu puan ph cetveli üzerinden verilen bir puan olsa 7 olurdu yani nötr.
evde klima var 😂🤣😂
Hep evde değilsin heralde ajdjd
arabada da klima var 😂🤣😂🤣😂
🤣🤣 lan bakkala da giderken portatif klima ile mi gidiyorsun ahaha
😂🤣😂🤣😂 bunu diyeceğini biliyordum ama trendyol veya getir kullanıyorum evden gene çıkmıyorum 🤣🤣😂🤣😂🤣😂
mesela bugün cumaya giderken bile 2 saat erken gittim klimalı cami aradım buldum gittim klimanin dibine oturdum püfür püfür namaz kıldım 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
🤣🤣 çalışmıyorsun sanırım oh tabi ya hayat sana güzel ahshs Allah kabul etsin
yo çalışıyorum ama sürekli arac kullanıyorum o yüzden klima sürekli hayatımda 😂🤣😂
sanada dua ettim merak etme 😂🤣😂
Allah razı olsun hocam ahdhdshshs
qllahim sen kliması olmayan kişilere klima nasip et dedim 😊😊
bide şey dedim Allahım HeartofFire kullanıcı ismi olan kişilere güzellikler mutluluklar ver ama para verme dedim 🤣😂🤣
😂😂😂 ne derdin var benim paramla be
oldu paşam para mutluluk huzur hepsini sana vereyim biz ne b*k yiyeceğiz acaba 😊🤣😂🤣😂🤣😂🤣 sev birisini para huzur mu yoksa mutluluk aşk sevda mı 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤣😂🤣
😂😂😂 olmuşken hepsi banane ahdhsh
he he sanırsın İngiltere prensesi hepsini istiyor 🤣😂🤣😂🤣 sana mutluluk bide aşk veriyorum gerisi olmaz çünkü sermayesi kurtarmıyor 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣😂🤣
Soğuk ve sıcak havaları sevmiyorum
Nefret ediyorum kendilerinden
Hiç sevmem kendilerini
Hiç iyi değil. Sevmiyorum
Berbat hiç sevmiyorum
Fazlası kapalı mekanda çarpıntı yapabiliyor
Mutsuzum sıcak havaları sevmiyorum. 😅
hiç sevmiyorum
Ben de
Eşim olursa evde yazın çıplak dolasiri, 🤭🙈🙈🙈
iyi.
beter gidiyo bayılccam