Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! ABD, nasıl Irak'ı 3 gün gibi kısa bir sürede işgal edebildi?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
A. s çünkü araplar tarihte olduğu gibi bu savaşta da veruh beden lefi fiya saddam naraları atıp karşılarında silahlı erkek görünce saddamı sattılar. Söyleyince arap düşmanı diyorlar ama alakası yok bu mille hep böyle. Korkak ve pısırıklar. Amerika karşısında silahlı bir direniş görmediği gibi kendi gıcını kurtarmak için amerika ile iş birliği yapan genarellere yenildiler.
Doğrudur abi ama bizi işgal edemezler bence
Edemezler kanks bunu kendileride biliyorlar. Asker teslim olsa millet teslim olmaz. Gerilla taktiğine dayanamazlar. Bİzim millet ordudan ayrı kendi kendine pusu kurar. D
O da doğru biliyorum
Ülkenin %95 i yozlasmis hain olunca kolay oluyor. Libyayi 2 bin kisilik. bir parali asker grubuyla bastilar. Kaddafi cikti ulkeye seslendi bakin 2 bin kisilik bir ekip bunlar ve siz (halk a diyor) sokaga cikarsaniz aninda kaybolurlar beni su bir avuc soysuza yem etmeyin dedi. Ama korkaklar kilini bile kipirdatmadi. (Tabi bunda kaddafinin ve ailesinin daha omce yedigi hirmalar neden oldu orasi ayri) Ama birini amerika kovaliyorsa (bizimki gibi yalandan kovalama fanisikli dovus degil) o kisi haklidir ve arkasinda durulmalidir. Halk o gun adamin arkasinda dursa simdi bu halde olmayacaklardi. Libya halki krallar gibi yasiyordu. Onlar ustun irk gibi takiliyordu diger milletler turker falan onlara calisiyordu. Simdi ne haldeler kim bilir.
Tabi ki doğru ABD kendisine rakip olabilecek kişileri istemez
Libyada 1. Sinif fenilen cok az yerde cikan yip petrol var nirmalde3 kurusa amerikaya satiyordu oz aman isleri iyiydi. Bir gun cikip "kim iyi parayi verirse ona satarim" dedigi anda. Amerika da "seni oraya bunun icin mi oturttuk" diyip geri kaldirdi. Yani birilerine 22 sene kimse karismiyorsa bilki vatanini layikiyla satmaya devam ediyordur.
Doğrudur anladım ne demek istediğinizi abi
Abd dünya üzerindeki bir çok ülkeyi kısa sürede diz çöktürecek askeri güce ve teknolojiye sahip zaten bunda şaşırılacak bi şey yok
Bize diz çöktüremezler ama
Cevap
3Cevap
Çünkü ABD dünyanın en güçlü ordusuna sahip
Bizi işgal edemezler ama
Teknoloji ile
Kim diyor?
Araştır abi
Peki abi o zaman ne kadar sürede işgal edebildi
Anladım bilmiyordum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!