Devlet Bahçeli, dün Türkiye vatandaşlığı çıkışında bulunarak; Anayasa'dan Türk ibaresinin çıkarılmasında desteği açıklamıştı.
Şimdi de DEM, MHP ye desteğini açıkladı. Neymiş? Kürtler, hep devlet tarafından dışlanmış ve Türk ifadesi kaldırılırsa kürtlere geniş haklar tanınacakmış
Oysa ki Pkkalı olmayan kürtler, 1990 li yıllarda da çok iyi yere geliyordu. Hat da şimdi de apocu olmasına rağmen, atanan savcı biliyorum. Kemalist kadrolar ise, alınmıyor. Ayrıca dünyada, teröriste karşı en merhametli millet de biziz. En azından İsrail gibi yerleşim yerlerinizi, hiç vurmadık. Sırf pkka yandaşları zarar görmesin diye, şehirlerimizi kara kuvvetlerini kullanarak geri aldık. Bir tane bomba bile atamadık. Ama sen gelmiş, hala. Yani Şeriatçı ile apocu DEMİN hedefi, Türk milliyetçiliğini esas alan Türk ulus devletini yıkmak. Bir başka deyişle Anayasa m. 66 da yazan Türklük ibaresinin kalkması, 1828 Edirne Antlaşmasında Yunanistan'a bağımsızlık tanınması ile eş değer olup Edirne Antlaşmasından sonra hiç bir azınlığın Osmanlıyı takmadığı gibi ; kendini Türk gibi görmeyen diğer ırkların Türk devletini takmayacağından emin olabilirsiniz. Yani Türk kelimesinin çıkarılması, Türkiyeyi kesin dağılma dönemine sokar. Bu yüzden de Türk kelimesini hedef alanları, Atatürk gençliği devletini geri aldığında; tarih ağır bir şekilde yargılayacak. Çocukları, soyadlarını taşımak istemeyecekler.
Türklük ifadesi kalkınca tepki olmaması halinde , Anayasanın ilk dört maddesi sırada var. Bunla ilgili, yazı da kaleme almıştım
Cumhur ittifakı, Anayasanın ilk dört maddesini kaldırmaya cürret edebilir mi?
Anayasanın ilk dört maddesi değişirse şeriat gelir. Bunla ilgili yazı da kaleme almıştım. Şeriat ABD projesi olup detay için
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer