Afganı, Surisi, Iraklisi kolayca TR'ye girdiler ve giriyorlar. Sueiye İç savaşı biteli çok oldu. Afganistan'da bir şey yoktu zaten. Bunlar akın akın neden TR'ye geliyorlar ve nasıl göndereceksiniz? Sumerlerin yaşıtlarını gerçekçi buluyor musunuz?

Afganı, Surisi, Iraklisi kolayca TR'ye girdiler ve giriyorlar. Sueiye İç savaşı biteli çok oldu. Afganistan'da bir şey yoktu zaten. Bunlar akın akın neden TR'ye geliyorlar ve nasıl göndereceksiniz? Sumerlerin yaşıtlarını gerçekçi buluyor musunuz?
Göndermek gibi bir dertleri yok ki. Amaçları ülkenin demografik yapısını değiştirerek ulus devlet yapısını yıkıp çok uluslu dini rejim kurmak. Bop Eşbaşkanı her şeyi billinçli bir şekilde yapıyor.
Sence rejim değişecek mi
2017'de değişti zaten şimdi ise sözde anayasa değişikliği ile değiştirmeye dönüştürmeye devam edecekler. Bi anda yapamazlar adım adım yapıyorlar.
Şeriat gelecek mi peki
Eğer bi bu kadar daha dururlarsa gelir.
Avrupada da böyleler. Gittikleri yere uyum sağlama truva atı gibi mahvederler. İngiltere de şeriat istemişler. Şeriat ülkesinden kaç şeriat iste
🤣🤣🤣Kafaya bak awk
Akp iktidarda iken, kesin gönderilmezler. Zira bunları kullanıp 2028 seçimlerini kazanmayı deneyecektir. Bu durumda Zafer partisi iktidara gelse kesin, Chp iktidara giderse %60 civarı ihtimal giderler. Zira Amerika ve Rusya istemezse, Chp gönderir mi? Emin değilim.. Şimdi Lübnan'da 1 milyon Suriyeli vardı , bu sayı bir şey değildi ve pkka devletine engel de olmayacaklarından gönderildiler. Bizde ise ,7 milyon var. Yani geri dönerlerse, Amerikanın kürt devletini tehdit edebilirler ki Kuzey Suriyeden geçmeleri gerekecek. Orada da Ypg var. Bu yüzden, Amerika izin vermez gibi görünüyor.
Rusya ve Esad, sığınmacıların erkek kesiminin cihatçı terörist oldukları için hepsini alır mı acaba? Yani gitmeleri, kolay olmayacak. Yunanlar gibi, ya süngümüzle yok olacaklar ya da gidemeyip bizi yok edecekler gibime geliyor. Aynen Türk kökenli Sümerlerin, Akad Arap uygarlığınca yok edildiği gibi.. Hangisi olur? Zaman gösterecek..
Yani kesinlikle Esad, Amerika ve Rusyanın ortak kabul kararı vermesi lazım. Bir de her yere dağıldılar, gitmemek için; kıyameti kesin kopartırlar.. 100 sene önceki Türk -Ermeni ve Türk -Rum iç Savaşı gibi, savaşlar olacak.. Umarım savaşlar olurken, Yunan işgali de üstüne binmez. İşte ben Amerika ile Erdoğanın, Suriyelileri bu yüzden başımıza bela ettiğini düşünüyorum. Amaçları, Türkiyeye sevri imzalatacak kadar içerden zayıflatmak. Erdoğan, 100 yıl öncenin Vahdettini olmakta. Amerika da Ingilizleri olmakta. Tutar mı? Yaşayıp göreceğiz.. . 2 Av tüfeğim var, Israilin topraklarını koruması ne kadar hakkıysa, bizim de hakkımız. Ben, savaşırım...
Bu noktada Türkiyenin meşru müdafaa hakkı saklıdır. Tıpkı İsrael gibi🇹🇷💪🇮🇱
👍
teşekkür.
👍👍
Bence ekonomi bozuldukça gidecekler, Türkler çalışmaya başlayacak, az paraya çalışmıyorlar şu an.
Ekonomi bozulunca mı 🤣daha ne kadar bozulacak ki. Bakan bile dibi gördü demişti.
Daha tam bozulmadı, dibe vurunca, bizim millet dibe vurmadan harekete geçmez.
Sizden 1 doguyorsa Arap 5 doğuruyor. Sayınızı geçerler 10 seneye
Aa onlar bizim din kardeşlerimiz ne göndermesi! Bizi gönderirler da onları göndermezler..
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Bence Suriye ye git, vatandaş öp Türkiyeye öyle dön
Esad da kollarını açmış beni bekliyodu zaten 😅🤣
Suriyeli dönersen krallar gibi olursun orada
Cevap
4Cevap
Onları getirenlerin derdi başka, savaş olmadığını sağır sultan bile duydu, ama suç gelenlerde ve getirenlere değil, bu milletin ta kendisinde, sen ev verirsen iş verirsen aynı sofrada oturursan bunlar gitmez
Kesinlikle
Çok güzel başa bela bunlar
Onlar bizi gönderecek yakında
Günümüzde ki kavimler göçü
Gonderilmelerini biz de istiyoruz zaten
Gelmelerini istemedik kii
Hakikaten ya ne zaman acaba gidecekler
En büyük Arzum sktr olup gitmeleri ama na mümkün
Sümerliler Türk mü?
Türk oldukları bir çok kaynakta söyleniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?